Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

109 Locuri de Munca Sofer taxi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

109 Locuri de Munca Sofer taxi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer taxi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer taxi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Camion


Angajez șofer camion pe ruta Timișoara-Bulgaria și retur si sofer pe ruta Romania-Europa si retur. Șoferul sa fie, de preferat, din zona Timișoarei. Salariu atractiv, negociabil. Detalii la telefon.
MM Celer

Angajam Soferi Comunitate.​


Firma de transport din Timisoara,angajeaza sofer profesionist categoria C+E cu experienta pe comunitate.Se lucreaza pe camion E6,semiremorca prelata.Oferim:salariu RO+80 la zi.Pentru mai multe detali ne puteti suna la nr de Tel .
SOCIETATEA COMERCIALA

Angajem Sofer Profesionist Cat.​ C+e Intern


Angajez sofer profesionist cat. C+E pentru zona de vest, cu plecare din Timisoara si revenire in acceasi zi, sau cel mult a doua zi. Salariu motivational, pentru mai multe detali va stau la dispozitie.
SAV PIN TRANS SRL.​

Angajez Sofer Profesionist Cat.​ D


Angajam sofer profesionist categoria D pentru transport persoane Cerinte : -sofer profesionist cu experiență in trafic national sau international . -permis de conducere categoria D -atestat profesional pentru transport persoane -card digital pentru tahograf -aviz medical si psihologic pt siguranta circulatiei -cazier judiciar si auto Căutăm un om responsabil, onest, harnic,perseverent;si cu abilitățile de comunicare Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; -Bonus lunar în funcție de performanță; -Oportunități de dezvoltare; -Mediu de lucru plăcut. CV-urile pot fi depuse la adresa de e-mail Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Calea Lugojului,,Timișoara
Alfa Star

Angajam Soferi Distributie Marfuri Paletizate


Societate de distributie marfuri paletizate angajeaza sofer: Cerinte: -Permis auto cat. C respectiv CE -Experienta anterioara ca sofer distributie
SC KOTTA SRL

Angajez Sofer Tir Tur-retur Cu Experienta


Angajez sofer TIR cu experienta, se lucreaza pe relatia Ro Tm- IT Cerinte: permis cat. C+E cu experienta minim 2 ani pe camion de mare tonaj. cartela tahograf atestat transort marfa generala cazier fisa medicala examen psihologic feedback pozitiv de la fosti angajatori.
Nko Spedition

Angajam Soferi Profesionisti Incepatori /​ Cu Experienta (c+e,​ Comunitate)


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Sofer Profesionist (b,​c,​e)


Sunt șofer profesionist de 22 de ani,sunt disponibil 24 24 nu consum alcool sau alte substanțe. Preț 150 lei la 8ore Sunt serios,pentru mai multe detalii sunați la
casapu alexandru

Sofer Tir - Trafic International


Se cauta sofer TIR cu carnet C + E si toate atestatele la zi. Se lucreaza 6 saptamani cu 1 saptamana liber + la inainte de finalizarea celor 4 saltamani se face o pauza de 45 ore in tara. Pentru detalii contactati!
Lextom Trans asd SRL

Șofer Profesionist


Șofer profesionist cat b c atestat marfa card tahograf caut oferte serioase tel

Media netă estimată pe baza celor 591 de salarii introduse în Salario: 3460 RON/Luna

Sofer Distributie


fabrica de paine cauta sofer distibuitor paine si lipii
diva srl

Media netă estimată pe baza celor 318 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajam Sofer Profesionist Ansamblu Cu Bascula


Societate comerciala cu vechime in trasportul de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist pentru ansamblu format din cap tractor si semiremorca bascula. Cursele sunt locale Arad Timisoara,salariu motivant.
Leciref Trans

Angajez Sofer Profesionist C+e


Angajez sofer profesionist categoria C+E , din zona Timișoara, pentru bascula, salariu negociabil.
Alesov Cons srl

Angajam Sofer Profesionist


Depozit materiale constructii, angajam sofer profesionist cat BE CE
SC REMBKA SRL

Angajez șofer Profesionist


angajez șofer pe camion 40t.chiar și incepator.de preferat zona Timișoara sau împrejurimi. informații mai multe la telefon.
tmg GeoMia

Angajez șofer Cat C+e


Angajez șofer profesionist cat c+e pentru comunitate camioane e 6 man Mercedes scania se lucrează la prelata o inc o descărcare doar ziua tari tranzit Germania -Danemarca se pleacă cu camionul de la Timișoara și se vine cu camionul la Timișoara pt mai multe detali la tel
Sc pid 90 Trans SRL

Sofer Categ C+e


Clarismart Consulting angajeaza Sofer categ C+E in Timisoara. Cerinte -persoana onesta si harnica -dorinta de a munci Beneficii: - salariu fix - tichete de masa -prima lunara - prima de concediu - prime de Sarbatori -ore suplimentare platite dublu -asigurare medicala -al 13-lea salariu Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
CLARISMART CONSULTING

Angajej Sofer Cat B


Angajez șofer cat B punct de lucru Timișoara, prioritate persoanele din Timișoara!tel !firma de curierat .
curierat

Angajam Sofer Cat C+e Pentru Tur Retur


Compania DUNCA expeditii din Dumbravita, jud. Timis, angajeaza sofer cat C+E cu minim 1 an experienta , pentru curse de TUR RETUR, curse in UE ( fara UK ). Se ofera curse legate de comunitate, camion E 6 ( titular pe camion ). Solicitam minim 1 an experienat pe EXTERN. Remorci cu prelata . Slariu atractiv, plata la zi si bonusuri de performanta . Plecarea si venirea in tara se face cu camionul .
Dunca Expeditii

Angajez Sofer Calificat Categoria B


Angajez soferi calificati categoria B pentru Uber si Bolt in Timisoara informatii la tel
Boiciuc S R L
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 109 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.