Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

109 Locuri de Munca Sofer taxi in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

109 Locuri de Munca Sofer taxi in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer taxi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer taxi in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Pentru Autobuz Pentru Curse De Conventii


Se cauta soferi pentru curse de conventii cu capat de linie in localitatile Sannicolau Mare, Utvin, Timisoara . Asiguram cazare la capat de linie pentru persoanele din alte localitati ( chiria si cheltuielile de intretinere le plateste integral firma ). Se acorda bonuri de masa de 30 lei zi . Salariul se negociaza in cadrul interviului in functie de programul de lucru , Mai multe detalii se pot obtine la interviu . Persoanele interesate sunt rugate sa sune la tel. .
SUPER IMPOSER

Soferi Cat B


Angajam șoferi pentru curierat în Germania Memmingen,salariu 1900 euro net Cunoașterea limbii - nu este obligatorie dar binevenita; Prezența permisului de conducere cat.B; Respectarea regulilor de circulație; Responsabilitate și punctualitate. La sosirea în oraș veți fi întâmpinați și veți primi informarea necesară,detalii mai multe la tel
SC.​Winkler Recruitment Srl

Sofer Uber


Angajez sofer pentru transport alternativ ( UBER). Masini disponibile: Dacia Logan, benzina+GPL ATESTAT PENTRU TRANSPORT ALTERNATIV Varsta minima 21 de ani Permis auto categoria B de cel puțin 2 ani Detalii suplimentare in privat.
-

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Timisoara


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 3.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 3.5 TONE (cu domiciliu in Timisoara sau localitati limitrofe) pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cursele se efectueaza in toata Europa. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in Timisoara sau localitati limitrofe; - Permis auto categoria B; - OBLIGATORIU experienta profesionala sofer cat. B TRANSPORT MARFA. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (55 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie.
SC RAVITEX SRL

Sc Ravitex Srl- Angajam Sofer 7.​5 Tone Transport Marfa Extern


Angajam soferi pentru 7.5 TONE (cu domiciliu in judetele Timis, Arad, Caras-Severin), pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cerinte obligatorii: - Domiciliu stabil in judetul Timis, Arad sau Caras-Severin; - Permis auto categoria C; - Atestat + cartela conducatorului; - Experienta profesionala sofer cat. C transport marfa (7.5 TONE). Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (70 euro zi calendaristica) + salariul minim pe economie;
SC RAVITEX SRL

Angajez Sofer


caut sofer profesionist cu experienta permis BC cu atestat pe camioneta de 7,5 ptr. curse tur-retur ITALIA preferabil cunascator de limba italiana sau engleza.cu domiciliul in Timisoara sau loc.apropiate de Timisoara.Caut sofer cu EXPERIENTA .
SC GOLD-TRANS SRL

Angajez șofer


Angajez șofer categoria C+E,cu sau fără experiență,Cap tractor cu semiremorcă basculabila pentru transportul de Agregate. Categoria C pentru trakker 8X4 Tel:
JUDE CONSTRUCT

Angajam Sofer C,​ C+e


angajam șofer , curse interne în județ, detalii despre salariu la fața locului!
sc cava

Angajez Sofer Cat B


Angajez sofer pentru camioneta transport agregate
Sc silalinvali2011.​srl

Caut Sofer


CAUT SOFER PROFESIONIST, PE CAMION CU MACARA CU ATESTATE SI AUTORIZATII ISCIR MAI MULTE DETALII LA TEL.

Angajam Soferi De Tir Pentru Extern


S.C. CORLAN TRANS S.R.L. angajeaza soferi profesionisti categoria B C E (se lucreaza in echipaj) pentru curse externe tur-retur. Cerințe Job: Studii medii; Permis de conducere categoria B C E; Șofer profesionist cu minim 1 an de experiență; Disponibilitate la efort fizic și manipulare marfă; Căutăm un om responsabil, onest, harnic și perseverent; Abilitățile de comunicare și munca în echipă sunt indispensabile. Condiții Job: Participă activ la încărcarea mărfii în mijloacele de transport pe baza documentelor de însoțire; Transportă marfa în siguranță de la un punct la altul; Asigură integritatea mărfurilor transportate; Respectă ruta de transport și livrarea produselor conform programării. Beneficii Job: Pachet salarial atractiv; Mediu de lucru plăcut. Va așteptăm să ne cunoaștem la sediul nostru de pe Str Ovidiu Cotruș nr 21 A Timișoara sau trimite-ne un mesaj aici si te contactam noi!
CORLAN TRANS SRL

Sofer C+e Cu Experienta Pe Automacara


Societate belgiana cauta un șofer profesionist cu experiență pe automacara. Doar soferi cu experienta pe automacara. Salariul 3000 net
Roof GV BVBA

Angajez Sofer Pe Autobasculanta


Angajez sofer pe autobasculanta categoria c+e
Silalin

Sofer Autoplatforma Tractari Auto


Descriere post: Șofer Autoplatformă Tractare Auto Compania noastră caută un șofer autoplatformă dedicat și experimentat pentru a se alătura echipei noastre din domeniul tractării auto. Dacă ești pasionat de mașini și ai abilități excelente de condus, această poziție ar putea fi potrivită pentru tine. Responsabilități: Transportarea vehiculelor defecte sau avariate către locațiile desemnate în condiții de siguranță și conform reglementărilor de circulație rutieră. Asigurarea bunei funcționări a autoplatformei și a echipamentelor aferente. Interacțiunea profesională cu clienții și oferirea de servicii de calitate. Întocmirea documentelor necesare conform procedurilor interne. Cerințe: Permis de conducere categoria C+E și atestat pentru transport marfă. Experiență anterioară în conducerea autoplatformei sau a altor vehicule grele. Abilități excelente de comunicare și rezolvare a problemelor. Atenție la detalii și responsabilitate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-o echipă profesio
Tractari Vest

Sofer - Categoriile C+e - Cu Experienta


Angajam sofer - categoriile C+E - cu experienta pentru transport international de marfuri generale (tur-retur Romania - Franta, implica TIR complet si grupaje). Centrul logistic este situat in zona de N a Timisorii. Rugam seriozitate.
S.​C.​ ESM INTERNATIONAL S.​R.​L.​

Angajam Sofer Categ.​b - Camioneta 3.​5t - Auto Alex S.​r.​l.​ - Calea Sagului


AUTO ALEX S.R.L. - Depozit Materiale Constructii - Angajeaza Sofer categ. B pentru camioneta 3.5 tone. Depozitul se afla in Calea Sagului, Timisoara. Program de la 08:00 - 17:00, de Luni pana Vineri.
AUTO ALEX S.​R.​L.​

Angajam Soferi Pentru Curse Externe,​ Comunitate ,​cat.​b,​ Pentru Transport Marfa


Angajez soferi din toata tara ( nu conteaza de unde sunteti ) doar cu experienta in transport de marfa international. Masini disponbilie: - VW Crafter 2022 duba 6 paleti - pat dormit , Webasto; - VW Crafter 2022 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto; - Mercedes Benz Sprinter 2021 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto; - Mercedes Benz Sprinter 2022 prelata 10 paleti pat dormit, Webasto. Salar + diurna / duba de la 1.800 Euro / luna; Salar + diurna / prelate de la 1.900 Euro / luna Se fac curse in toata Europa ( nu facem Anglia ), se cara marfa generala, NON-ADR, nu se cara supratonaj, nu se sta doar pe Germania. Se ofera telefon de serviciu, GPS. Se cere: - experienta in transport de marfa international ( NU ma intereseaza curierat la DPD/DHL/UPS ); - seriozitate, curatenie, corectitudine; - disponibilitate de a sta plecat minim 30 de zile. Informatii la telefon Luni Vineri de la 8:00 la 17:00. Nu raspund la mesaje!
VTS

Angajam Soferi Camion (cap Tractor Articulat Si Semiremorca) Transport Marfa,​ Categorie C + E


Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:
MASTERTRANSPORT SRL

Angajez șoferi Cat B Pentru Curierat și Manipulați în Depozit


Manipulați 8 ore contract de muncă detalii la tel
Rafyn Iustyn
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 109 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.