Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

26 Locuri de Munca Sofer Tir in Galati

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

26 Locuri de Munca Sofer Tir in Galati

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Tir in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer Tir in Galati si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Distributie Cat C Județul Galati


Angajez sofer distributie cat.C județul Galati salariu atractiv
Erian

Angajez Sofer Categoria B Personal


angajez sofer personal firma serioasa angajez sofer personal cat b pentru mai multe detali la nr de tel

Sofer Tur-retur!


Firma de transport rutier de mărfuri generale ,angajează sofer categoria C+E cu experiența pentru curse tur-retur!Firma este din Galati!Mai multe detalii primiți la telefon! -Costin Eugen -Costin Andreea
EugCos Trans Speed SRL

Angajam Soferi Auto Profesionisti


Societate cu sediul in Galati ce isi desfasoara activitatea in spațiul comunitar angajează pe perioada nedeterminata soferi profesionisti-CE . Perioada lucru :stabilita de comun acord Decontarea fisei medicale Salariu: 3000ron/carte de munca+75 diurna zilnica! Masini dotare:Daf E5/6,curate si in perfecta stare de funcționare. Se lucrează la containere maritime Respectarea timpilor de conducere Cerinte Se cere maxima seriozitate și profesionalism ! Experienta constitue un avantaj insa avem si colegi binevoitori in a oferi ajutor. Detalii doar la tel .
Arman

Sofer Transport Intern


Societate comerciala angajeaza sofer categoria C-E,pentru transport de marfa intern.
abc

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Targu Bujor


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemund
Heistrekamp Transport Romania
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 26 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.