Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

261 Locuri de Munca Sofer in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

261 Locuri de Munca Sofer in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Sofer Profesionist


Firma de transport marfa angajeaza sofer cu categoria B+C + atestat marfa si card tahograf pe camion de 7,5 tone cu experienta pentru distributie in Bucuresti si in tara cu domiciliu in sectosul 3 peuntu interviu va asteptam la adresa Str. Drumul Lunca Prutului nr.75-79 sector 3, intre orele 10 - 16. Relati la telefon ***** dupa ora 09.00. Multumim!
Logistic Cargo DGA

Media netă estimată pe baza celor 550 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Sofer Profesionist Cât C+e


Sc angajează șofer profesionist cat C+E,card tahograf ,atestat profesional valabile,fara antecedente rutiere pentru transport curse locale și intern. Garajul se afla în sectorul 6
MM EURO TRANS

Angajam Soferi


Recrutam, pentru restaurantul Phoenicia Lion's Food, București sector 1, șoferi lucrători cu auto personal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dorești să îți suplimentezi veniturile, atunci te poți alătura echipei noastre. se pleacă cu mai multe comenzi odată, fiecare comanda fiind achitata individual. Detalii la telefon .
Terra Pet Team

Angajare Sofer


Angajez sofer categoria B, distributie carne, Bucuresti si Ilfov. Salariu si bonusuri.
MIRO EXPERT DISTRIBUTION SRL

Sofer Ce Suedia


Firma Suedeza angajeaza soferi categoria CE Firma are baza la Malmo si efectueaza transport de marfuri generale doar intern in Suedia. Camioane de generatie noua Scania si Volvo dotate cu : invertor,cuptor micro,cafetiera,frigider Cerinte: - pernis categoria CE - atestat transport marfa - ADR -constitue un avantaj - card tahograf - limba engleza scris vorbit nivel conversational ( se lucreaza direct cu disponenti suedezi in limba engleza) - disponibil la program de 3 luni de munca - 1 luna liber - seriozitate Se Ofera : - contract de munca suedez cu depunere acte pentru rezidenta in suedia - weekend la baza din Malmo , unde aveti la dispozitie , bucatarie, toalete, dusuri, masini de spalat, uscatoare , camera de recreere Se respecta programul de lucru si este interzis manipularea tahografului Salariul atractiv in functie de zilele lucratoare din luna si perfomanta (nu se fac favoruri) Trimiteti CV in limba engleza la email Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon afisat in anun
omnitrans ab

Angajez Sofer


sofer distribuție panificație
M V Transport

Caut Sofer Taxi


Caut sofer taxi, dacia logan 2011 la plan 24 de ore
Taco Meridian

Sofer Cat.​b


Firma servicii funerare angajam sofer manipulant in domeniu. Detalii pentru salariu,program la interviu. Cerem maxima seriozitate. Relatii la tel. intre 9-15.
sc camis com srl

Media netă estimată pe baza celor 568 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Angajez șofer Cat B


Angajez șofer cat b pe dubă cu prelata 3.5 t livrează doar marfa paletizata în București program de lucru 9-17 de luni pana vineri salariu 3200 lei
Ii neacsu marian danut

Angajez Sofer


Angajez sofer cu experienta categoriile C+E ,pentru transport deseuri industriale pe groapa de gunoi ,card tahograf ,program L-V,mai multe detalii la telefon.
ECO GREEN VILLE

Ce Sofer Suedia


Firma Suedeza angajeaza soferi categoria CE Firma are baza la Malmo si efectueaza transport de marfuri generale doar intern in Suedia. Camioane de generatie noua Scania si Volvo dotate cu : invertor,cuptor micro,cafetiera,frigider Cerinte: - Experienta de minim 5 ani - Conducem marfa de grupaj. Poate fi orice de la 1 la 5-6 descărcare încărcare - Pernis categoria CE - Atestat transport marfa - ADR - constitue grupaj - Card tahograf - Limba engleza scris vorbit nivel conversational ( se lucreaza direct cu disponenti suedezi in limba engleza) - Disponibil la program de 3 luni de munca - 1 luna liber - Disponibil pe un program de 11 luni de muncă 25 de zile vacanță plus 2 săptămâni de Crăciun (22-23 decembrie - 6-7 sau 13 ianuarie, în funcție de cât de mult loc de muncă există) - Seriozitate Se Ofera : - Contract de munca suedez cu depunere acte pentru rezidenta in suedia - Weekend la baza din Malmo , unde aveti la dispozitie , bucatarie, toalete, dusuri, masini de spalat, uscatoare , cam
Omnitrans

Angajam Sofer


Societate comerciala (constructii si amenajari interioare) cu sediul în Bucuresti sector 3, angajeaza șofer categ B,C, E, fara cazier. Pentru informații suplimentare sunați la nr de telefon
Sc Conpol ro serv srl

Angajez Sofer


angajam sofer pt basculanta 7,5tone... necesita permis categoria C +atestat santierele sunt in Bucuresti si imprejurimi pt mai multe detalii sunati la tel
.​

Caut Soferi Categ B


Companie de transport marfuri angajeaza soferi Categoria B din Bucuresti sau zonele limitrofe pentru transport marfuri interne. Detalii la Angajam doar soferi cu experienta pe Autoutilitare de 3,5 Tone.Mai multe detalii la nr de telefon Pentru o selectie a candidatilor pentru acest post trimiteti CV pe adresa de mail
Expert Asset srl

Sofer Manipulant


Disponibil pentru circuite in tara de 1 zi (plecat dimineata si venit seara) sau 2 zile (cu o noapte de cazare), si in bucuresti 1 zi pe saptamana. Nu sunt curse fixe. Necesita incarcare-descarcare canistre de 20 l sau in unele ocazii incarcare-descarcare cu pompa automata. Cerinte: experienta ca sofer pe masina de 3.5 T de minim 2 ani, pe tara, seriozitate, dorinta de buna colaborare. Pentru alte informatii va rog sa ma contactati:
Romax

Angajam Sofer


Firma de constructii angajam sofer categoriile B si C pe Renault Master 3.5 t si Iveco Daily necarosat.Program de Luni pana Vineri.Salariu 3000 net.Detalii la telefon .
-

Angajam Sofer


Angajam sofer cat B cu atestat transport persoane. Salariu fix 2500 ron si diurna 125 ron zi deplasare.
Karpaten Turism S.​R.​L.​

Angajez șofer Cat.​ B


Angajez șofer cat B. în regim de curierat pe carosata 3.5 T. Depozitul se afla în incinta aeroportului Otopeni! Detalii la tel. !
SC Sprinter Spedition Internaional Srl

Angajam Soferi!


Angajam Șofer cat. C CE Autobasculanta 8 4,Buldoescavatorist cu permis și Escavatorist.Zona Republica( cu experiență)Mai multe informații la tel: Valentin.Salariul începe de la 6000 RON.
Ideal constuct logistic

Angajam Sofer Camion Articulat


Angajam sofer camion articulat Firmă cu garajul în Balotești angajează șofer camion articulat (cap tractor + semiremorcă basculabilă) cu experiență pe intern. Curse regulate Ploiești, București sau Giurgiu. Salariul motivant, decontăm transportul până la garaj, bonuri de masă, prime.
TUDY TRAFIC
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 261 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.