Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

321 Locuri de Munca Sofer in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

321 Locuri de Munca Sofer in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Sofer


Firma, Intretinere spatii verzi din Bucuresti ,angajam sofer !
SC.​Geca impex

Angajam Sofer Cat.​ C,​ Ce


Cautam sofer categoria C, CE. Detalii si necesar job: categoria C, CE si atestat. lipsa cazier; distributie cu auto frigorific; minim 3 ani experienta; Details and job requirements: C, CE category driving license with certification. no criminal record; distribution with refrigerated van truck; minimum 3 years experience;
Optimeat

Angajez Sofer C+e


S.P.B Botea Auto S.R.L cu sediul in județul Giurgiu ,angajeaza sofer profesionist categoriile C+E pentru curse cereale Cerinte: Experienta in domeniul transportului de minim 1 an, Posesor permis de conducere categ. C+E valabil, Posesor atestat transport marfuri generale valabil, Posesor card tahograf valabil, Se ofera: Camioane euro 5, echipate complet, întretinute si cu revizile la Zi, Contract de munca pe perioada nedeterminata, Salariu pe tara plus diurna Bonus de vechime in firma Prime de Paste si Craciun asistenta tehnica si administrativa 24 24 parcare securizata la sediul firmei pentru masinile personale Respectarea timpilor de condus si de odihna
Spb Botea auto SRL

Angajez Sofer


sofer distribuție panificație
M V Transport

Angajare Sofer


SC SANDY MAR TRANSPORT SRL, cu sediul in Comuna Joita, Judetul Giurgiu, la 15 km de Bucuresti, angajeaza conducator auto cu categoria D, pentru curse locale de transport persoane ( pe centura Bucurestiului), cu autovehicule, 19+1 locuri. Angajarea se face cu carte de munca. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon .
SC SANDY MAR TRANSPORT SRL

Sofer Ce Suedia


Firma Suedeza angajeaza soferi categoria CE Firma are baza la Malmo si efectueaza transport de marfuri generale doar intern in Suedia. Camioane de generatie noua Scania si Volvo dotate cu : invertor,cuptor micro,cafetiera,frigider Cerinte: - pernis categoria CE - atestat transport marfa - ADR -constitue un avantaj - card tahograf - limba engleza scris vorbit nivel conversational ( se lucreaza direct cu disponenti suedezi in limba engleza) - disponibil la program de 3 luni de munca - 1 luna liber - seriozitate Se Ofera : - contract de munca suedez cu depunere acte pentru rezidenta in suedia - weekend la baza din Malmo , unde aveti la dispozitie , bucatarie, toalete, dusuri, masini de spalat, uscatoare , camera de recreere Se respecta programul de lucru si este interzis manipularea tahografului Salariul atractiv in functie de zilele lucratoare din luna si perfomanta (nu se fac favoruri) Trimiteti CV in limba engleza la email Pentru detalii puteti suna la numarul de telefon afisat in anun
omnitrans ab

Angajez Sofer


Angajez șofer pentru curierat( CARGUS) Se lucrează pe mașină de 3,5T( CUB) Program luni- vineri 10.30-19.00 Salariu 2700- 3000 RON
Noro Trans

Angajare Sofer


Angajez sofer categoria B, distributie carne, Bucuresti si Ilfov. Salariu si bonusuri.
MIRO EXPERT DISTRIBUTION SRL

Sofer Taxi


Cautam soferi sau echipe de soferi TAXI pe masini 2015-2019 colantate SPEED sau Pelicanul. Planurile sunt intre 100 si 120 de lei in functie de masina sau dispecerat. Oferim si cerem seriozitate maxima. Fara lepre sau alte genuri.
Galben sincron

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2000 RON/Luna

Angajam Soferi!


Angajam Șofer cat. C CE Autobasculanta 8 4,Buldoescavatorist cu permis și Escavatorist.Zona Republica( cu experiență)Mai multe informații la tel: Valentin.Salariul începe de la 6000 RON.
Ideal constuct logistic

Angajam Sofer Camion


Partenerul nostru de încredere caută șoferi cu experiență pentru a se alătura echipei lor din Moerdijk, Olanda! În acest rol, veți transporta containere între diferite locații pe terenul propriu al Clientului . Atribuțiile dvs. vor include următoarele: Acostarea și decuplarea cu atenție a remorcilor; Efectuarea unei administrări corespunzătoare legată de transportul containerelor; Verificarea stării tehnice a vehiculului; Alte sarcini conexe. Salarizare și beneficii: Salarizare începând cu 460 EUR săptămână (NET) Toate garanțiile sociale; Garantat 40 de ore săptămână, cu posibilitatea de a face ore suplimentare Sâmbăta; Cazare într-un dormitor individual în case comune bine echipate; Mașina de serviciu și echipamentul de muncă sunt oferite gratuit; Mediu prietenos Cursuri de formare profesională Indemnizație de călătorie (în cazul mașinii proprii): 0,23EUR km după 10 km între locul de cazare și locul de muncă. Card de combustibil în cazul în care conduceți o mașină de serviciu Spor pen
Expert Recruiting

Angajam Sofer Camion 7,​5t


Societate transport angajeaza sofer transport marfa paletizata pentru distributie in tara. Cerinte: carnet cat. B, C, atestat, aviz medical + psihologic. Garaj zona oras Pantelimon. Oferim salariul 4500ron. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
AMN

Sofer Tir Intern C+e


Angajam sofer C+E, cu experienta, pentru curse pe intern, duba frigorifica. Documente valabile pentru angajare. Detalii la interviu.
Cristina

Sofer Tir - Comunitate 88 Zi


DAN CARGO LOGISTIC 1 posturi disponibile sofer titular 8 2 1 posturi sofer rezerva 2 2 Necesar persoana cu experienta se lucreaza la prelata NU ADR NU UK Titular pe camion , doar soferii de schimb schimba camionul Ruta-DK-NL-FR 27770 euro salariu RO inclus Transportul asigurat din RO pana la camion.
Dan Cargo Logistic

Angajez șofer Taxi Cu Atestat


angazes șofer taxi cu atestat
pelicanu

Sofer Personal Pentru Familie Sau Copii


Sunt un barbat tanar, deschis si foarte sociabil. Sunt un om respectuos si ma adaptez usor in functie de necesitati. Detin permis auto categoria B, de 8 ani. Am abilitati foarte bune la condus. Sunt calm si linistit in trafic, dar in acelasi timp caut sa ajung la timp. Sunt punctual si tin la etica de conduita. Am un program flexibil, in restul timpului sunt terapeut. Contacteaza-ma pentru mai multe detalii!
-

Angajam Soferi Profesionisti C+e


BB GROUP TRUCK Angajam Soferi categoria C+E pentru firma de transport Cerinte: atestat de marfa si card tahograf permis categoria C+E; disponibilitate deplasari in tara; Responsabilitati: livrare marfa
Black Rose Experience

Sofer Camion 7,​5t In Germania


Companie germana angajeaza Soferi pe camion 7,5t Venitul este de 100 Euro net zi Contract german, perioada nedeterminata Cazare asigurata Se livreaza colete de mobila la domiciliul clientilor Se lucreaza in echipa Locatie: Kerpen Angajare imediata Detalii la tel: . Melania
RT GmbH

Angajez Sofer Profesionist!


Firma de transport angajeaza sofer profesionist pentru camion cu semiremorca! Cimentruck! Salariu atrctiv! Detalii la telefon!
Firma transport

Angajez Sofer Profesionist Ce


Angajez șofer profesionist cu experienta pe ruta România-Italia prin Grecia. Cap tractor Scania EEV semiremorca frigorifica. Salariu +diurna 1700 - 2000 pe luna . Diurna la descarcare.
Traco Gop
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 321 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.