Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

92 Locuri de Munca Tamplar Pvc in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

92 Locuri de Munca Tamplar Pvc in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar Pvc in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar Pvc in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Post Lucru Tamplari Cu Experienta Pal


Inchiriez post lucru la banc si utilaje pentru colaborare tamplar PAL cu experienta.
CPM

Sef Echipa Dulgher Sateco Franta De La 3200 Euro Net Luna


Sef echipa dulgher SATECO Franta de la 3200 euro net luna la un program de 39 de ore saptamana Tip cofraj: SATECO ( metalic ) - cladiri bâtiment Locatie: Toulouse 31000 Incepere: 20.03.2024 Cazare, transport international si intern asigurat si platit de angajator. Contact:
Terrat

Angajam Dulgheri,​ Fierari,​zidari,​zugravi Si Faiantari


Firma angajam dulgheri, fierari,zugravi,faiantari si zidari sau echipe cu carte de munca s salarii atractive.Rog seriozitate. Contactati-ne la tel.
PZGZ Construct

Angajăm Tâmplari Pentru Productie Mobilier Pal Mdf,​usi


Angajăm tâmplari pentru producție mobilier PAL MDF, uși și scări interioare din lemn,etc. Salarizarea va fi în funcție de experiență și abilități.
Emko Wood Srl

Vpy Design Angajeaza Tamplari Pal Si Montatori


angajam tamplari pal și montatori ,cu experienta minim 1 an, salariu 3500- 5000,plus bonusuri, program flexibil
vpy design

Angajam Ajutor Ucenic Tamplar Sudor Electrician In Bucuresti


SC Mediascope SRL angajeaza in Bucuresti: Ajutor Ucenic tamplar; Ajutor Ucenic sudor; Ajutor Ucenic electrician; Profilul angajatului Cautam o persoana responsabila, ordonata, capabila sa lucreze in echipa, usor adaptabila in functie de situatie, capabila sa lucreze cu termene limita. Mediul de lucru este propice desfasurarii unei activitati eficiente. Cerinte Permis cat B; Descarcare incarcare materiale; Manipulare materiale; Masurare debitare materiale; Curatenie la locul de munca; etc. Se ofera Contract de munca pe durata nedeterminata; ; Program de lucru de 8 ore zi (08:00 - 16:30 de luni - vineri); Conditii de munca bune intr-o fabrica moderna; Echipament profesional de munca ; Utilaje de ultima generatie; Asigurare privata de sanatate in sistemul de clinici Regina Maria; Zi libera de ziua de nastere; Prime de Craciun si Paste; Prima de concediu 2.000 lei an. Salariu 3000-4000 de lei net. Pentru mai multe detalii sunati la numarul din anunt.
Mediascope

Fierar Dulgher


execut lucrari de fierarie dulgherie:fundatii,elevatii,cuzineti,radiere,scari,placi,stalpi lucrez doar cu beneficiari exclus intermediari tel
PFA

Angajator German München Caută Zidar Sau Dulgher Lucrări De Renovare Sau Noi


Firmă germană, cauta zidar sau dulgher cu experiență în lucrări de renovări sau chiar noi, se cere pe lângă experiență ceva limbă germană și permis de conducere, lucrările sunt în zona München, oferă cazare și net între 12 si17 euro pe oră în funcție de performanțele fiecăruia. Tel.
Deutschland GmbH

Pan Prodcom Srl Din Sector 2,​ Bucuresti,​ Angajeaza Tamplari Universali


PAN PRODCOM SRL din Sector 2, Bucuresti, Angajeaza Tamplari Universali
PAN PRODCOM SRL

Angajam Muncitori Necalificați In Constructii Si Muncitori- Lucratori In Tamplarie Termopan


Angajam muncitori- lucratori in tamplarie termopan, salariu ataractiv, un avantaj in constituie si permisul de conducere Angajam muncitori necalificați in constructii, Salariu atractiv, cazare, decontare transport. nu colaboram cu echipe.
General Management Construction Group

Firmă Germană Cu Patron German Angajează Montatoricu Experiență Tâmplărie Termopan


Firmă germană cu patron german din Köln angajează montatori tamplărie termopan cu experiență, vorbitor de germana de santier, salariul de inceput brut 16 oră, cazare 2 în cameră în pensiune plătită de firmă, program de lucru in jur de 200 de ore lună. Tel. pentru informații suplimentare zero șapte doi opt zero opt unu șapte unu opt
Deutschland GmbH

Tamplar Montator


Angajam tamplari si montatori mobilier. Mobilier la comanda conf. schite si planuri detaliate 3D. Contract perioada nedeterminata. Salarizare progresiva de 2 ori pe luna (avans si lichidare ) . Salariu este compus din : Salariu net + bonuri de masa/zi lucratoare. Bonificatii de performanta pe parcursul anului, si prime. conditii decente de munca si echipa competitiva.
CARMENS INTERIOR DESIGN

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Angajam Dulgheri


Angajez dulgheri cu experienta și necalificați care au mai lucrat în acest domeniu. Salariu negociabil, carte de muncă. Mai multe detalii la telefon . București Ilfov
SC Bernard Construt SRL

Angajez Montator Fatada Ventilata,​dulgher Montator Acoperis Tigla Ceramica Metalica Ardezie


Angajez montator fatada ventilata placat cu alucobond,trespa,fibrociment si dulgher montator acoperis tigla metalica tigla ceramica ardezie.
SDC

Angajam Secretara Firma Tamplarie


Globus Euroglass - Producator tamplarie pvc isi mareste echipa. Cautam secretara cu sau fara experienta pentru ofertare tamplarie pvc. Ofertare, documentatie de executie tamplarie pvc si sticla termoizolanta Pregatirea comenzilor Cunostinte Excel, Word Salariu atractiv Cerinte: - Studii medii/ superioare
Globus Euroglass

Angajam Urgent Tamplari!!!!!!!!


Firma de mobila la comanda cautam tamplari cu sau fara experienta .Va invitam la sediul firmei ,in Bucuresti, Str Intr Calatorului nr 12 (statia de autobuz 143-D-tru Slugerusau ),sect 2 sau puteti depune CV-ul la adresa de e-mailL [email protected]. Pentru mai multe informatii puteti suna la numerele de telefon 0752 224 506, 0752 224 502.

Angajam Tamplar Universal


Firma mobilier si usi de interior - angajeaza tamplar universal, pentru realizarea de mobilier sau usi de interior - din PAL si MDF vopsit furniruit. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv. Contact:
Bellusso Design

Angajam Muncitor Tamplarie Aluminiu


Companie cu activitate de productie, cu 20 ani experienta in tamplarie PVC si aluminiu pe piata din Romania, angajeaza Confectioneri tamplarie aluminiu din Bucuresti, cu sau fara experienta. Cerinte: Abilități de măsurare precisă Atenție la detalii
Experienta reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie Punctualitate si seriozitate Atitudine pozitiva, respectuoasa si prietenoasa; Apt din punct de vedere fizic. Responsabilitati: Frezare, debitare, taiere, pantografie. Se ofera: o Loc de munca stabil o Se lucreaza la atelierul companiei o Salariul porneste de la 3150 Lei Net o Bonuri de masa o Program fix, luni-vineri 08:00- 17:00 Prin transmiterea candidaturii dvs. pentru acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Maxi Media Performance

Tamplar Universal


Vrei un job? Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Franta TAMPLAR UNIVERSAL Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii;
Blue Vision Recrutment

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajez Urgent Dulgheri


Angajez URGENT dulgheri pentru București! Vă rog să mă contactați la nr de telefon NU să lăsați mesaj aici pe site. Rog să fiți serioși și disciplinați, atât. Mulțumesc!
Construct
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 92 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.