Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

92 Locuri de Munca Tamplar Pvc in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

92 Locuri de Munca Tamplar Pvc in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar Pvc in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tamplar Pvc in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Montator Fatada Ventilata,​dulgher Montator Acoperis Tigla Ceramica Metalica Ardezie


Angajez montator fatada ventilata placat cu alucobond,trespa,fibrociment si dulgher montator acoperis tigla metalica tigla ceramica ardezie.
SDC

Fierar Dulgher


execut lucrari de fierarie dulgherie:fundatii,elevatii,cuzineti,radiere,scari,placi,stalpi lucrez doar cu beneficiari exclus intermediari tel
PFA

Tamplar Montator


Angajam tamplari si montatori mobilier. Mobilier la comanda conf. schite si planuri detaliate 3D. Contract perioada nedeterminata. Salarizare progresiva de 2 ori pe luna (avans si lichidare ) . Salariu este compus din : Salariu net + bonuri de masa/zi lucratoare. Bonificatii de performanta pe parcursul anului, si prime. conditii decente de munca si echipa competitiva.
CARMENS INTERIOR DESIGN

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Angajam Secretara Firma Tamplarie


Globus Euroglass - Producator tamplarie pvc isi mareste echipa. Cautam secretara cu sau fara experienta pentru ofertare tamplarie pvc. Ofertare, documentatie de executie tamplarie pvc si sticla termoizolanta Pregatirea comenzilor Cunostinte Excel, Word Salariu atractiv Cerinte: - Studii medii/ superioare
Globus Euroglass

Angajam Urgent Tamplari!!!!!!!!


Firma de mobila la comanda cautam tamplari cu sau fara experienta .Va invitam la sediul firmei ,in Bucuresti, Str Intr Calatorului nr 12 (statia de autobuz 143-D-tru Slugerusau ),sect 2 sau puteti depune CV-ul la adresa de e-mailL [email protected]. Pentru mai multe informatii puteti suna la numerele de telefon 0752 224 506, 0752 224 502.

Angajam Tamplar Universal


Firma mobilier si usi de interior - angajeaza tamplar universal, pentru realizarea de mobilier sau usi de interior - din PAL si MDF vopsit furniruit. Posibilitate de perfectionare in lucru cu furnir sau lemn masiv. Ore suplimentare platite integral si salariu atractiv. Contact:
Bellusso Design

Angajam Muncitor Tamplarie Aluminiu


Companie cu activitate de productie, cu 20 ani experienta in tamplarie PVC si aluminiu pe piata din Romania, angajeaza Confectioneri tamplarie aluminiu din Bucuresti, cu sau fara experienta. Cerinte: Abilități de măsurare precisă Atenție la detalii
Experienta reprezinta un avantaj, dar nu este obligatorie Punctualitate si seriozitate Atitudine pozitiva, respectuoasa si prietenoasa; Apt din punct de vedere fizic. Responsabilitati: Frezare, debitare, taiere, pantografie. Se ofera: o Loc de munca stabil o Se lucreaza la atelierul companiei o Salariul porneste de la 3150 Lei Net o Bonuri de masa o Program fix, luni-vineri 08:00- 17:00 Prin transmiterea candidaturii dvs. pentru acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.
Maxi Media Performance

Angajam Tâmplar Pal Melaminat și Montator


Roxart Mobilier angajează montator mobilier la comanda. Atelierul se afla în zona Andronache, condiții bune de munca, acces facil.salariul este între 4000 și 6000 lei în funcție de experienta.Detalii la tel.
Roxart Mobilier

Dulgheri,​ Fierari,​ Zidari Italia Calificați și Necalificați


Angajez dulgheri, fierari, zidari Italia in Milano calificați și necalificați. Va rog sa fiți seriosi, mai multe detalii la numărul de telfon .
Dan

Nico Transimpex Srl Din Sector 2 Bucuresti Angajeaza Tamplar Universal


NICO TRANSIMPEX SRL din sector 2 Bucuresti ANGAJEAZA Tamplar Universal
NICO TRANSIMPEX SRL

Angajam Tamplari Sau Lucratori Utilaje Lemn Masiv Pot Fi Pensionari Sector 6 Militari Site Baldakke


ROG NUMAI CONTACT zero sapte 44327391 Producator in industria lemnului angajeaza tamplari in lemn masiv si lucratori pe utilaje :circulare,masini de grosime,slefuitori,montatori. Detinem stocuri importante de cherestele uscate de STEJAR FRASIN CIRES PALTIN TEI ARIN PLOP. Avem deja tamplari si lucratori angajati dar dorim marirea echipei de lucru. Pot fi si pensionari tamplari sau muncitori cu calificari in meserii apropiate Salariui se stabileste dupa interviu
baldakke

Angajam Tamplar Pal Cu Experienta


Atelier de mobila in Giulesti , angajam tamplar PAL cu experienta. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la .
Cosim Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 92 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.