Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

41 Locuri de Munca Team Leader in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

41 Locuri de Munca Team Leader in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Team Leader in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Team Leader in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Team Leader Productie


Ce facem noi pentru tine? Bunătatea este limbajul nostru comun, iar asta se reflectă în acțiunile pe care le desfășurăm din grijă pentru toți colegii noștri. Investim în oamenii care ne reprezintă, oferind traininguri profesionale; O platformă de beneficii fixe - beneficii aniversare, discounturi pentru angajați și multe alte oferte negociate cu diverși parteneri, care vin în întâmpinarea nevoilor tale. Oferim posibilitatea d specializare, dezvoltare profesională și personală; Oferim posibilități reale d promovare. Descrierea jobului Ce vei face tu pentru noi? Vei coordona activitatea & echipa de pregatirea fizica a comenzilor plasate de catre clienții noștri. Vei aloca sarcini persoanelor din subordine, impartind angajatii pe zone de preparare si tinand cont de volumele zilnice. . Vei optimiza locatiile de depozitare. Vei fi responsabil de performantele echipei tale si de atingerea targetelor stabilite de Seful de Departament. Daca ai: Experienta in coordonarea unei echipe. Cunost
Sc Senneville Inter Srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 41 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.