Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Telemunca in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Telemunca in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Telemunca in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijitor bătrâni la domiciliu – Posturile vacante în administrația publică din România


Direcția de Asistență Socială Târgoviște, județul Dâmbovița Expiră in 8 zile, 1 ore LocatieDâmboviţa NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Direcția de Asistență Socială Târgoviște, județul Dâmbovița, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție vacante, de îngrijitor batrani la domiciliu, din cadrul Biroului de Îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Econ
Locuri de munca la stat

Ingrijire Batrana La Domiciliu


Caut o doamna pentru a asista o batrana la domiciliu in sat Matraca , comuna Ulmi. Are nevoie de administrare de pastile, momentan nu este nevoie de pampers dar are nevoie de ajutor in a se ridica si a se schimba de haine. Salariu atractiv, negociabil. Mai multe detalii la telefon.
Maria

Munca La Domiciliu


Persoana responsabila execut la domiciliu tot felul de treburi casnice.Mutari de mobila,zugraveli,tot felul de reparatii in casa,ajutor pt cumparaturi(detin masina) etc.
privat
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.