Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

79 Locuri de Munca Terase in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

79 Locuri de Munca Terase in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Terase in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Terase in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Ajutor De Bucatari,​ Bucatar,​ Ospatar Si Ajutor De Ospatar


Restaurant Atic din Constanta angajeaza ajutor de bucatar, bucatar, ospatar si ajutor de ospatar,nu oferim cazare.
DGN FB

Loc De Munca Restaurant In Germania


Se caută femeie la curățenie și spălat de vase la Restaurant în Germania. Se ofera cazare , masă , transport România-Germania și transport de la cazare la locul de muncă . Salariu este 1300 NETT ( în mână )
horeca de

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Angajam Ajutor De Ospatar


Restaurantul nostru angajeaza ajutor de ospatar. Vino in echipa noastra!
Restaurant Pizzico

Companie Horeca Cauta Ospatarita


Cautam ospatarita Locatie: Hotel din Delta Dunarii cu circuit inchis Salariu: Intre 3500-4000 de lei net luna, se acorda bonus pe baza performantei + cazare si masa incluse. Se realizeaza contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Se va ocupa de servirea a 3 mese pe zi la ore fixe, maxim 35 de persoane.
Delta Holding

Angajez Ospatar Și Barman


Locatie situata in centru vechi Constanta angajeaza ospatari, ajutori ospatari, barman si ajutor barman. Program 2 zile cu 2 zile Experienta constituie un avantaj. Mai multe detalii la telefon
PUB TOMIS

Angajez Barman Barmaniță


Cauți un loc de muncă dinamic și distractiv, unde să poți pune în practică abilitățile tale de barman și să faci parte dintr-o echipă tânără? Atunci ești candidatul perfect pentru TES Cafe Gelato Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să te primim în echipa noastră! Sună-ne și hai să stăm de vorbă:
Tes cafe gelato

Barista Cafenea To Go


Esti o persoana pozitiva, cu zambetul pe buze, pregatita sa faca oamenilor ziua mai buna? Alature-te echipei Stretto Plug In din Leroy Merlin Constanta. Responsabilitati: preia comenzi intr-o maniera eficienta si profesionista cunoaste retetarul si prepara bauturile la standarde inalte serveste clientii Cerinte: implicare si rigurozitate punctualitate si atentie la detalii amabilitate. Abia asteptam sa te cunoastem!
Stretto Plug In

Angajez Barman!


Restaurant, angajam in regim permanent, barman!
Tara Food Concept SRL

Barman Olospatar


Hotel restaurant Picadilly cauta echipa pentru sezonul de vara. Avem nevoie de barmani doua posturi.Ospatari si ajutor de ospatar. Data de incepere 15-20 Mai. Locatia se afla in Constanta, Mamaia
Piccadilly

Restaurant Autoservire


Angajam bucatar cu experiență pt Autoservire. Program Luni-Vineri,Smabata si Duminica liber. Salariul se discuta in baza unui interviu,experienta in domeniu necesara si constitue un avantaj.
Stelica Food

Esti Ospatar Sau Barman?


Alatura-te echipei noastre de la restaurantul INLARG RESTO PORTUL TOMIS-CONSTANTA Angajam persoane pasionate si orientate catre clienti pentru a face parte din echipa noastra OSPATAR- 3000-3500 plus comision din vanzarea anumitor produse AJUTOR OSPATAR cu experienta- 2500-3000 lei BARMAN -3000-4000 LEI Cautam personal doar CU experienta, avand disponibilitatea de a lucra pe termen lung. Informatii si programare interviu la numarul de telefon( )
Restaurant INLARG

Restaurant și Pub în Piața Ovidiu


Angajăm runner pe post permanent pentru restaurant în piața ovidiu Și barmani pentru un pub tor în piața ovidiu Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon vă rog
Manara brasserie i Green pub

Angajam Bucatar Restaurant Eforie Nord


Restaurant Acapulco din Eforie Nord, deschis tot timpul anului, angajam permanent sau de sezon bucatar cu experienta
VIP EFORIE

Restaurant în Centrul Vechi Angajeaza


Restaurant în piața ovidiu centrul vechi angajează ajutori ospătari și runneri pe poziție permanentă pentru mai multe detalii nr de telefon:
Manara brasserie

Restaurant Mamaia Nord


Restaurant in Mamaia Nord angajăm: Bucatar tigai Aj bucatar Doamna la vase Căutăm persoane cu un minim de experienta, Nu se oferă cazare,se decontează transportul. Detalii despre program și salarizare se discuta telefonic
Hristescu Petronela

Angajam Personal Restaurant


Restaurant Sunquest din statiunea Venus angajeaza pentru sezonul 2024 personal restaurant: bucatari, ajutori bucatarie, personal vase, bufetieri, ospatari, ajutori ospatari. Se asigura cazare si masa.
SC SUNQUEST SRL

24 Barman - Ospătar Restaurant Pe Malul Mării.​


Barman - Ospătar pe litoral. CV cu vârsta, studii, experiență, stare civilă, competențe diverse . este nevoie mai întâi.
Palace Beach Resort

Angajare Bucatari,​ Barman,​ Ospatari,​ Magaziner


Restaurant cu specific pescaresc angajeaza bucatari, barman, ospatari si magaziner pentru perioada nedeterminata. Relatii la telefon .
MONTELUX

Ospatari,​ Barman Ajutor Barman,​ Lucrator In Bucatarie Mamaia Nord


Angajăm în Mamaia Nord: - ospatari restaurant - ospătari room service - barman - ajutor barman - lucrător în bucătărie - ajutor bucătar Hotel Mamaia Nord Pachet salarial de la 3600-3800 RON NET
Alin
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 79 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.