Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

57 Locuri de Munca Terase in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

57 Locuri de Munca Terase in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Terase in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Terase in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ospatar Mic Dejun La Opera Hotel Timisoara


Opera Hotel este în căutarea unui ospătar talentat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre de ospitalitate de top. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu dinamic și prietenos, aceasta ar putea fi o oportunitate perfectă pentru tine! Responsabilități: Primirea oaspeților și îndrumarea acestora către mese Servirea mâncărurilor și băuturilor conform standardelor noastre Asigurarea unei experiențe plăcute și de calitate pentru clienți Cerințe: Experiență anterioară în domeniul ospitalității reprezintă un avantaj Abilități excelente de comunicare și relaționare Atenție la detalii și orientare către satisfacția clienților Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat Flexibilitate în programul de lucru Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un hotel de lux Training și dezvoltare profesională continuă Mediu de lucru plăcut și echipă prietenoasă Pachet salarial atractiv și beneficii suplimentare Oportunități de avansare în cadrul companiei Dacă ești pasionat de industria osp
Opera Hotel Timisoara

Bucatar Restaurant


Restaurantul Vinto angajeaza bucatari. Iti oferim un loc de munca stabil, si multe beneficii salariu motivant, bonus din vanzari, bonusuri de sarbatori, masa calda, apa si cafea, ambient placut . La ce ne asteptam de la tine: experienta, organizat, bun executant, punctual, si pasionat de arta culinara. Ne gasesti la telefon sau pe mail!
enoteca selecta srl

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Restaurant Situat In Zona Lipovei Angajeaza In Conditii Avantajoase Personal.​


Restaurant situat in zona Lipovei angajeaza personal pt posturile de bucatar, spalator vase, ajutor bucatar, sofer livrari și ospatar(a). Dacă ești dornic de munca și iti dorești un job stabil pe perioada îndelungată, te așteptăm în echipa noastră Pachet salarial f atractiv. Pentru interviu sunati.
0740313770

Angajez Barman Cu Experienta


restaurant romanesc angajeaza barman cu experienta program 2 cu 2 situat in centrul Timisoarei
bulevard

Angajam Ospatar


Pizzeria La Maria din Timisoara cauta ospatar a, cu norma intreaga, contract nedeterminat. Se lucreaza 2 cu 2 Cautam o persoana experimentata si ordonata. Ne puteti trimite CV-urile aici sau ne puteti contacta telefonic.
COSMIH FOOD SRL

Ajutor Ospatar


Cafe Print! Situat in Cal Aradului, angajeaza ospatari. Program 2 zile 2 zile libere,08.00-24.00 Sarbatori legale,libere Prime de sarbatori Prima zi de nastere Daca esti o persoana responsabila,serioasa,punctuala si vesela,nu ezita sa ne contactezi
SNA D FAMILY COMPANY

Media netă estimată pe baza celor 265 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Ospătara


Angajez ospătara pt.bar cu pariuri sportive și jocuri de noroc, zona Sagului, 2 zile lucrătoare cu 2 libere. Salar 2600 + ciubuc.
Alter ego cafe

Gelateria Zanoni Angajeaza Ospatara Cu Norma Intreaga Sau Part Time


Gelaterie cu laborator propriu, experienta de peste 20 de ani pe piata, angajeaza ospatara cu norma intreaga sau part time; salariu atractiv, mediu de lucru plăcut!
SC ZANONI COM SRL

Spalator Vase Restaurant


Angajez Spalator Vase , program 2 2 salar atractiv. Detalii la telefon
Restaurant Bulevard

Restaurant Spartan Timisoara Angajează


Te vrem în echipa noastră! Cu o amplă experientă în domeniul restaurantelor de tip fast-food si cel mai mare lanț de acest gen din România, Spartan Restaurant Timisoara își mărește echipa. Dacă vrei să te alături unei echipe de tineri si să muncesti într-un mediu plăcut, contactează-ne pentru a stabili un interviu. Cautam: - ajutor preparator - tăietor carne rotisată - casieră - pizzar Oferim: - salariu atractiv - diferite bonusuri - măriri salariale din 6 în 6 luni - posibilitate de avansare NU CEREM EXPERIENȚĂ.
Spartan

Angajăm Personal Pentru Restaurant.​


Angajăm personal pentru restaurant cu linie de autoservire. Cerinte: atentie distributivă, disponibilitate de a lucra în echipă, experiența constituie un avantaj. Oferim salariu atractiv și bonuri de masă. Vă așteptăm la sediul nostru str. Martir Ioan Stanciu (Piata din Calea Girocului), nr. 2, Timișoara. Relații telefonice între orele 08:00-16:00 de luni până pana sâmbătă. Vă mulțumim și vă așteptăm! Restaurantul Dorna Tel: .
Dorna

Cautam Ajutor Bucatar Pentru Restaurant


Angajăm ajutor bucătar cu sau fără experiență, ospătar pentru Restaurantul La Paella in stil spaniol din zona Studenți de pe strada Daliei Nr 9. Tel.
Restaurant La Paella

Whisper Angajeaza Ospatar


Whisper, restaurant situat in Piața Libertatii angajeaza ospatar si barman cu experienta, veniturile unui ospătar find foarte bune datorită traficului mare de clienți pe care îi avem în fiecare zi totul depinde de tine cat de bine știi să-ți faci meseria pentru mai multe detalii ne poți contacta! Pentru detalii, te rugăm să ne contactezi la numerele de telefon sau in locatie, Piata Libertatii nr 2, Timisoara
Whisper

Angajam Ospatar (fete)


Pizzeria Celentano angajeaza ospatar (fete) Calificarea si experienta in domeniu sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati la numarul de telefon : intre orele 08-16
sc LUSSAM srl

Restaurant Timisoara Angajeaza Ajutor De Bucatar


Restaurant din Timisoara, aflat in zona istorica, angajeaza ajutor de bucatar. Daca va interseaza asteptam sa ne contactati.
Restaurant Leonardo da Vinci

Dezinsecție -deratizare Apartament,​casa,​ Asociații De Proprietari,​restaurante,​patiserii,​etc,​


Prestări servicii de Dezinsecție -Deratizare la Asociații de Proprietari,Scoli, Grădinițe, Restaurante, Patiserii,Etc,colaboram cu persoane Fizice și Juridice.Toate soluțiile sunt aprobate de Ministerul Sănătății și de DSP Timiș Eliberam Factura Chitanță,Proces Verbal Fise de Securitate pentru toate soluțiile folosite.
Desabri.​Cornea

Angajam Barman Si Bucatar Masa Rece- Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Angajam: Barman si Bucatar masa rece -cu experienta, zona Libertatii Timisoara. Exterienta este obligatorie . Salariu atractiv. Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 57 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.