Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1867 Locuri de Munca in Timis - Joburi in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1867 Locuri de Munca in Timis - Joburi in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Operatori Productie - Timisoara


Angajam operatori productie, fara experienta, in fabrici de componente auto din Timisoara. Oferim: Instruire la locul de munca; Contract de munca; Posibilitatea de cazare in apartamente mobilate,utilate (plata utilitatilor si a chiriei este asigurata de societatea noastra); Transport asigurat sau decontat; Ore suplimentare platite dublu (cu 200 %); Spor de noapte de 25%; Program de lucru de 8 h zi-in 3 sau 4 schimburi. Pentru mai multe detalii sunați direct la numărul:
Image Quality Control Division

Persoana Fizica,​ Experienta Peste 15 Ani Administrez Imobile


Persoana fizica, experienta peste 15 ani, administrez imobile, apartamente, case, pensiune, acte, etc. Ma pot ocupa de orice tine de chirie. tel.
fara nume

Angajam Inginer Constructor


Firma de constructie aganjeaza Inginer Constructor pentru locuri spatii mici de joaca, parcuri si lucrari de calibru mic. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la nr de telefon:
MV

Samson Security Angajează


Firma Samson Security angajeaza agenti paza , avem nevoie pentru Mosnita Noua ,detalii telefon
Samson Security

Angajam Sofer Cimentruck,​ Cimentruc,​ Silo


Angajam sofer tir, cimentruck, MAN TGX E5 automat, curse fixe, de preferat ca soferul sa fie din zona lugojului
SC DUCLAS TRANS WOOD SRL

Optometrist/​ Optician Part-time/​full-time


Absolvent cu studii de specialitate finalizate Cunostinte despre notiunile de baza din domeniul optometriei Profesionalism, abilitati de comunicare si organizare dezvoltate Persoana perseverenta cu atitudine pozitiva, orientata catre client si responsabila Experienta minima este obligatorie -Inițiativă și simțul responsabilității Persoana ambitioasa, dornica de dezvoltare profesionala Persoană orientată spre soluții, flexibilă Vanzarea produselor si serviciilor in magazinul de optica si oferirea de consultanta de specialitate clientilor in vederea alegerii produsului optic adecvat
Lentiram optic

Glissando Angajeaza: Vânzător Fitofarmacie Izvin - Tm


Vânzător fitofarmacie Glissando Izvin TM Locație: Izvin Departament: Vânzări Tipul job-ului: Full Time CERINȚE: - Studii AGRICOLE sau BIOLOGICE, minim studii liceale - Experiența vânzării într-un magazin agricol este un avantaj - Abilităti de bază calculator si de utilizare aplicatii MS Office (Word, Excel) RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE: - Vânzarea produselor din portofoliul Glissando - Aprovizionarea cu marfă și gestionarea ei - Prezentarea, promovarea produselor în conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei - Recomandă clienților soluția adecvată BENEFICII - Salariu motivant - Bonusuri pentru performanta - Munca într-un colectiv dinamic și comunicativ Dacă dorești să faci parte din echipa noastră și îndeplinești criteriile pentru această poziție, trimite CV-ul, prin e-mail, la adresa: office(at)glissando(punct)ro Te vom contacta pentru a stabili o primă întâlnire și pentru a ne cunoaște.
GLISSANDO SRL

Angajam


sc. Metropolitan Instalatii Tm srl, angajaza deservent utilaj cu experienta. Cautam o persoana tanara dornica de munca . Se ofera: salar atractiv, in functie de abilitatile fiecaruia, transport in oras si in jurul acestuia la o distanta relativ mica, programul de lucru de luni pana vineri cate 8 ore pe zi, in principiu de la 8-16.30.
METROPOLITAN INSTALATII TM

Angajam Tamplar


Angajam tamplar , care sa se alature echipei Cerințe: Persoana responsabila si implicata; Cunostiinte de operare a utilajelor specifice Atitudine pozitiva si productiva Experienta in prelucrarea si montajul mobilierului din MDF pal constituie un avantaj Condiții: Colectiv restrains si proiecte particlulare cu accent pe calitate Pachet salarial complet + bonusuri Responsabilități: Prelucreaza materialele specifice fiecarei lucrari; Premonteaza piesele si accesoriile aferente; Monteaza in atelier locatia clientului produsul final.
SC KLASS MA CONCEPT SRL

Inchiriez Post Frizerie Coafura Manichiura


Alăturate echipei noastre! Ești : Frizer, Coafeza sau Manichiurista? Vrei să lucrezi pe cont propriu și să-ți gestionezi singur programările? Ai posibilitatea de a închiria un post în salonul nostru. Salonul Opal Beauty este situat într-o zonă centrala,oferindu-vă o oportunitate unică de a atrage un număr mare de clienți.Salonul este echipat si dotat modern,totul este nou conform standardelor actuale. Salonul de înfrumusețare Opal Beauty se va deschide curând în Timișoara zona Dacia. Conceptul Opal Beauty are in centru atenției clientul și satisfacția acestuia.Punem pret pe calitate și profesionalism de aceea la noi veți găsi servicii de exceptie intr-un ambient placut, intim și relaxant.Pentru ca relația cu clienții noștri este esențială dorim sa o dezvoltam continum de-aceea dorim consolidarea echipei și a brandului investind continuu în publicitate. Daca te potrivești cerințelor te asteptam sa ne contactezi pentru a ne cunoaste și a începe o colaborare. Cerințe: Dedicare,seriozitate
Opal Beauty

Angajez Sofer Calificat Categoria B


Angajez soferi calificati categoria B pentru Uber si Bolt in Timisoara informatii la tel
Boiciuc S R L

Ingrijire Batrani


Caut sa ingrijesc persoane in varsta din Timisoara, in fiecare sambata (menaj, ingrijire, curatenie, cumparaturi). Rog seriozitate.
Privat

Angajam Operatori Depozit/​ Magaziner


Prohuman APT angajeaza pentru una dintre cele mai mari fabrici pe domeniul electronicii din zona de vest, operator depozit cu sau fara ISCIR . Oferim : Salariu 3800-4200 lei brut Prima de prezenta de 200 lei brut Tichete de masa de 30 lei Spor de noapte de 25 % Spor de weekend de 25 % Ore suplimentare platite 200% Pentru mai multe detalii despre acest anunt ne puteti suna la numarul de telefon din anunt: .
Prohuman APT

Inginer Tehnic Ofertare


Firma de constructii industriale si civile din Timisoara, suntem in cautarea unui inginer tehnic ofertare. Cerinte: - Minim 3 ani experienta in domeniu - Studii superioare: Facultatea de constructii - Cunostinte AutoCad si Microsoft Office
SC CONSTRUCT RO.​OR SRL

3000 - 3700 Lei Net ( In Mana ) Vanzatoare In Domeniul Alimentar


ximena Food srl Magazine Alimentare in Timisoara : Calea Sagului , Piata Iozefin si Piata Dacia . Cautam colege . Program de lucru : Luni - Vineri , Schimb 1 , orele 7- 15 (8ore) Schimb 2 , orele 14-21 (7ore) Se mai lucreaza un weekend (sambata 7-17.30 , duminica 8-14) iar urmatorul weekend este liber Salar plus diverse bonusuri ( tickete de masa , prime de sarbatori ) in functie de experienta si vechime . RELATII (NUMAI !): LUNI - VINERI INTRE ORELE 8-16 TEL :
Ximena Food srl

Angajăm Ospătar ă!


Restaurant din centrul Timisoarei angajeaza ospatar ospatara. Dacă ai experiență in domeniu și îti cauți un loc de muncă stabil hai să ne cunoaștem! Noi căutăm pe cineva harnic si deschis să învețe lucruri noi. Detalii : Restaurantul se află în Piața Unirii. Program de lucru :2 cu 2 Salariu fix și bonusuri în funcție de vânzări. Pentru mai multe detalii contactează-ne la telefon .
Enoteca Selecta

Angajam Soferi Pentru Tara Pe Curse Regulate


Angajam soferi profesionist pentru transport de marfa pentru tara la camion de mare tonaj (TIR). Cursele sunt regulate si fixe majoritar. Avantajati sunt in special soferii din zona Timis, Hunedoara sau Bucuresti. Cerinte: - Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - Card pentru tahograf digital; - obligatoriu fara antecedente penale. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus. Candidatii interesati trebuie sa detina card tahograf, certificate, atestate valabile si sa fie seriosi. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus. Firma ANASTASIA SPEDITION este o companie de transport si logistica cu sediul principal in Timisoara. Dispunem de un parc auto propriu si efectuam curse regulate pe international, tur retur si intern.
ANASTASIA SPEDITION

Angajam Ospatar Cu Experiență!


Restaurant locație centrala cautam ospatar cu experienta program 5 zile cu 2 libere(după-amiază)! Salariu fix , bonuri de masa , mâncare, tips !
Restaurant

Tehnician Sisteme De Securitate


Firma Saratoga prezentă din 1994 pe piața IT caută personal calificat pentru extinderea departamentului tehnic (electronica, antiefractie, video, detecție incendiu și control acces) Cerințe: Studii medii obligatorii, avantaj pentru cei cu profil electric, electrotehnic sau telecomunicații. Capacitate de a înțelege documentația tehnică din domeniu (inclusiv în limba engleză). Experiență în sisteme de securitate (antiefracție, control acces, detectie incendiu sau sisteme video) Comunicativ, dinamic, cu simțul răspunderii. Obligatoriu cazier curat. Carnet de conducere cat. B Domiciliat în județul Timiș. Oferta (bonusuri, beneficii): Pachet de motivare salarial asigurari medicale, telefon mobil, etc. Cursuri permanente de pregătire în domeniu. Bonificații în funcție de evaluările periodice. Oportunități de dezvoltare profesională. Acces la ultimele noutăți din domeniu.
Saratoga

Media netă estimată pe baza celor 19 de salarii introduse în Salario: 3733 RON/Luna

Sudor Mig Mag


Recrutam Sudor pentru unul dintre clientii nostri, companie producătoare de bannere publicitare. Locatia : Timisoara Cerinte: Absolvent liceu sau scoala profesionala; Experienta minim 2 ani pe un post de sudor ; Abilitati de organizare la locul de munca, atentie la detalii, precizie; Disponibilitate pentru program de lucru in 2 schimburi; Calificare de sudor MIG MAG sau TIG WIG - reprezinta un avantaj, dar nu este obligatoriu. Responsabilitati: Executa lucrari de sudura conform documentatiei tehnice si tehnologicei; Executa lucrari de pregatire, de polizare subansamble, de debitare, de montaj subansamble ansamble, conform documentatiei tehnice si tehnologice; Raspunde de calitatea lucrarilor executate Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa de 35 lei zi lucrata; Bonus lunar de prezenta ; Bonus de performanta ; Contract pe perioada nedeterminata. In cazul in care esti interesat, suna la 0***.***.*** sau trimite-ne un CV la adresa :
IHM

Media netă estimată pe baza celor 6 de salarii introduse în Salario: 4125 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1867 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.