Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1866 Locuri de Munca in Timis - Joburi in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1866 Locuri de Munca in Timis - Joburi in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Preparator Burger


Aangajez Preparator Burger in locatia noastra din Mosnita Noua , M City. Se ofera : Pachet salarial atractiv O masa zi Bonus de performanta Transport decontat Se cere: Respectarea programului de lucru Prepararea produselor conform retetarului Respectarea normelor de igiena alimentara
escoburgers

Tehnician Productie Alimentara


Cautam coleg a pentru productie alimentara. Sarcini: operare utilaje productie alimentara. Îți oferim un loc de muncă stabil, un mediu plăcut de lucru alături de o echipă tânără și dinamică. Zona Circumvalatiunii, Timisoara. Salar incepand de la 2800 lei net luna. Program luni-vineri 8-16.30. Sarcini: pregatire si ambalare produse alimentare.
Biotrio Tm Srl

Angajez Spalator Pentru Covoare


Angajez spalator pentru covoare in Timisoara, zona Sagului. Angajam peroana serioasa, dispus la efort pentru o spalatorie de covoare. Experienta nu este necesara. Programul de lucru este de luni pana sambata in intervalul orar 7.30 - 16.30. Angajatul trebuie sa masuare, aspire si sa spele covoarele. Salariul se discuta la interviu..
Super Clean

Angajez Meserias


Angajez meserias in domeniul constructiilor mai multe detalii la nr de tel din anunt
Dan House

Sc Ravitex Srl- Angajam Soferi Transport Marfa International


Descriere: Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri pentru curse internationale. Durata curselor este de aproximativ 3-4 saptamani. Cerinte: - Permis de conducere categoriile C+E; - Card digital pentru tahograf; - Atestat profesional pentru transport marfuri generale; - Motivatie, seriozitate si profesionalism. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil la una din cele mai performante companii de profil din Romania; - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica (zi calendaristica) + salariul pe tara 3300 lei brut; - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta.
SC RAVITEX SRL

Sofer Distribuție


Biscotto SRL angajează Sofer distribuție( preferabil pensionar ).se lucrează 6-7 ore pe zi 5 zile pe săptămâna Cerințe -seriozitate Permis categoria B Preferabil pensionar Activitate consta in distribuția de biscuiti la scoli in Timisoara și o parte din județ. Constituie un avantaj dacă domiciliul este in Calea Sagului, Freidorf, Utvin, Sanmihaiu roman. Sacalaz.
Biscotto

Media netă estimată pe baza celor 100 de salarii introduse în Salario: 3330 RON/Luna

Inchiriere


Salonul Pro Beauty din incinta Shopping City Timișoara dă spre închiriere posturi de coafor frizerie.
Pro Beauty Retail

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Stivuitorist


SC ITC LOGISTIC ROMANIA SRL - CAPITAL INTEGRAL GERMAN - ANGAJEAZA:Stivuitorist si Manipulant marfa pt depozit situat in parc VGP Ghiroda, Timis CERINTE: seriozitate; punctualitate; atentie la detalii CONSTITUIE AVANTAJ: - atestat ISCIR pt stivuitoristi OFERIM: - salariu integral pe cartea de munca; - mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara si dinamica; Program lucru : 12-24 12-48 sau L-V : 8- 17 CONTACT:
ITC LOGISTIC ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 2433 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Electrician Tablotier


Responsabilitati: -executie tablouri electrice de distributie; -executie tablouri electrice de automatizare; -diagnosticarea și remedierea defecțiunilor tablourilor electrice; -realizare scheme electrice monofilare pentru tablouri electrice automatizare. Cerinte: - calificare in domeniul electric - permis de conducere categoria B - experienta in domeniu.
Alcortech Engineering SRL

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2900 RON/Luna

Asistenta Stomatologie


Asistenta Stomatologie Suntem in căutarea unei asistente pentru cabinetul nostru stomatologic, programul de luni pana vineri. Apreciem persoanele cu experienta dar si pe cele care sunt studente la profilaxie . Daca esti o persoana sociabila, responsabila , implicata si dornica sa munceasca ,te asteptam sa ne cunoastem pentru ca mai apoi sa devenim colegi ! Pentru mai multe detalii sunați la zero șapte doi patru trei doi zero trei opt șase sau puteți trimite mesaj pe watsapp, va răspundem cu cea mai mare plăcere .
Cabinet Stomatologic

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3850 RON/Luna

Angajam Ospatar- Cu Experienta Zona Libertatii Timisoara


Angajam: Ospatar -cu experienta, zona Libertatii Timisoara. Exterienta este obligatorie . Salariu atractiv. Daca te consideri o persona sociabila, cu spirit de echipa si atitudine pozitiva, te asteptam in echipa noastra. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon:
Splendid Food SRL

Construcții


angajez dulgheri, zidari cu contract de muncă exclus la negru ,șantiere în jurul Timișoarei dar și în alte județe necesitând și deplasare
popval building construct srl

Media netă estimată pe baza celor 2362 de salarii introduse în Salario: 5500 RON/Luna

Operator Productie


Recrutăm Operator Producție (2 sau 3 schimburi) Timișoara, Calea Torontalului Cerințe: -Studii de minim 8 clase -Experiență în producție minim 3 luni -Rezistenta la efort fizic Activitate: Producția de ambalaje de carton Beneficii: -Salarizare în funcție de experiență -Tichete de masă 30 RON -Contract nedeterminat -Bonus lunar de performanță -Primă de sărbători, de vacanță și de vechime -Transport asigurat: +Dudeștii Noi, Bechicherec, Uihei, Șandra, Biled, Pesac, Periam - AEM - Calea Martirilor - Complex - Prințul Turcesc - Calea Lugojului - Badea Cârțan - Calea Lipovei - Calea Torontalului +Liceul Auto (Freidorf) - Nora - Profi Șagului - Sens Reșiței - Gara de Nord - Balta Verde - Cetății - Calea Torontalului
Aptet HR

Media netă estimată pe baza celor 437 de salarii introduse în Salario: 2700 RON/Luna

Contabilitate Primara


Angajez pentru 2-3 ori saptamana cate 2-3 ore zi, persoana CU EXPERIENTA pentru contabilitate primara (MENTOR), in zona aeroportului militar, Ghiroda. Necesar transport propriu. Tel
PAVAJ CONSTRUCT SRL

Media netă estimată pe baza celor 2548 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Îngrijitor Copii


Ne bucurăm să avem în echipă oameni devotați, care pun suflet și pasiune în munca lor. Consilieri școlari, psihologi, profesori - împreună avem scopuri și valori comune. Vino și tu în echipa noastră! Dacă îți place să lucrezi cu copiii, ești empatic, creativ și responsabil, atunci acesta este locul de muncă perfect pentru tine! Îți oferim: - salariu atractiv - program full-time - posibilitatea de a participa la diverse cursuri/seminarii de dezvoltare personală și profesională Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi printr-un mesaj privat sau să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de e-mail Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!
YOGGI Kindergarten

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 1950 RON/Luna

Sc Horticultura Sa Angajeaza Inspector Ssm


Cerinte: - curs de specialitate; - experienta in domeniu minim 2 ani; Verificarea respectarii prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Stabilirea mijloacelor materiale si tehnice necesare securitatii si sanatatii in munca; Asigurarea echipamentelor de protectie necesare; Controlul si urmarirea modului in care se aplica reglementarile legislative in vigoare privind Protectia Muncii, Prevenirea si Stingerea Incendiilor.
SC Horticultura SA

Firmă Angajăm Finisori


Angajez finisori în constructii serioși și de calitate
Casemin

Angajam Operator Productie Sticla Termopan


Candidatul ideal -experienta MINIMA in domeniul productiei de sticla termopan tripan Pentru cei interesati va rugam sunati la nr
PROFAL INDUSTRY

Angajez 2 Soferi Tir Tur Retur Cu Experienta


Angajez 2 soferi camion 40t , se lucreaza o cursa 1 sofer cu o cursa al 2 lea sofer. Numai soferi cu experienta.
Nko Spedition

Manpower Recrutează Operator Productie în Lugoj


Manpower recrutează pentru un client din Lugoj, o fabrică de mase plastice, operatori preparatori motivați și dedicați pentru a se alătura echipei. Oferta noastră: Salariu de 3400 lei brut lunar Tichete de masă în valoare de 30 lei Bonusuri: Prima lunară de calitate de 200 lei pentru operatori preparatori Prime de Paste, Crăciun, 8 Martie și pentru recomandări Spor de 25% pentru munca de noapte și 200% pentru orele suplimentare Program de lucru în 3 schimburi: Schimbul 1: 06:00 - 14:00 Schimbul 2: 14:00 - 22:00 Schimbul 3: 22:00 - 06:00 Transport asigurat din Lugoj Cerințe: Experiență anterioară într-o fabrică de mase plastice constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Abilitatea de a lucra în echipă și de a respecta termenele limită. Motivație și dorință de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu industrial.
Manpower Timioara
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1866 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.