Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

89 Locuri de Munca Vanzari in Craiova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

89 Locuri de Munca Vanzari in Craiova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzari in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzari in Craiova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Reprezentant Comercial - Ajofm | Anofm


Ocupatia: REPREZENTANT COMERCIAL - AJOFM | ANOFMAngajator: ITELExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Liceal-LICEU DE SPECIALITATETimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CRAIOVA
ITEL

Reprezentant Vanzari


Responsabilități: Administrarea rețelei de distribuție deja existentă și mărirea acesteia; Focusat către rezultatele transmise pe termen mediu; Prezentări practice cu produsele la clienții finali; Training către distribuitori cu produsele noi apaărute; Promovarea brandului; Raportare săptămânală a activității din teren. Cerințe: Studii superioare Engleză, opțional germană Abilități de comunicare și negociere Abilități tehnice de folosire a sculelor electrice Categoria B Minim 3 ani în domeniul industrial Disponibilitate la deplasări Beneficii: Salariu motivant Bonus cantitativ Bonus calitativ Pachet complet Asigurare de viata, medicala si pensie privata NN
Jobdistrict

Media netă estimată pe baza celor 2995 de salarii introduse în Salario: 3800 RON/Luna

Cautam Colaboratori In Vanzari


cautam colaboratori .agenți de vânzări produse de cerință actuala .preturi competitive.si comisioane atractive
valmar fcc2001srl

Consultant Vanzari - Magazin Vodafone


Consultant Vanzari - Magazin Franciza Vodafone Craiova Auchan Esti in cautarea unei oportunitati de cariera in vanzari? Esti pasionat de tehnologie, ai abilitati excelente de comunicare, o atitudine pozitiva si iti place sa lucrezi cu oamenii? Atunci pozitia de Consultant Vanzari in magazinul Vodafone ar putea fi potrivita pentru tine! Responsabilitatile tale vor include consilierea clientilor cu privire la produsele si serviciile oferite de Vodafone, identificarea nevoilor acestora si oferirea de solutii personalizate. Vei lucra intr-un mediu dinamic, alaturi de o echipa prietenoasa si profesionista. Beneficiile de a lucra ca Sales Advisor la Vodafone includ: Oportunitati de dezvoltare profesionala continua prin programe de training si coaching Pachet salarial atractiv, inclusiv bonusuri in functie de performanta Mediu de lucru placut si dinamic Cerintele pentru acest rol includ abilitati excelente de comunicare, orientare catre client, atentie la detalii si capacitatea de a lucra efi
VDF Magic Connection Srl

Consultant Vanzari Showroom Craiova


Descriere: Căutăm personal pentru magazinul Timflex Candidatul ideal: -studii medii -cunoștințe operare PC -abilități de comunicare și relaționare -atitudine pozitivă, proactivă, orientare către clienți -prezentarea serviciilor și produselor -înțelegerea procesului de vânzare Descrierea Jobului: -consilierea clienților în funcție de nevoile lor -prezentarea produselor -încasare -emitere de facturi Beneficii: -loc de muncă sigur și stabil -salariu motivant -prime de sărbători Persoana de contact : Mandoc Mariana 0732 658 152 Asteptam cv-ul apel sau mesaj cu numarul de telefon.
NEKY GRUP

Agent Vânzări Ambalaje


Angajăm agent vânzări ambalaje preferabil cu experiență ,se oferă pachet salarial atractiv posibilitatea de a evolua în cadrul unei companii cu experiență de 15 ani în piața ambalajelor și a materialelor de construcții. Pentru mai multe detalii .Multumim.
LAW DISTRIBUTION

Consilier Vanzari Ideal Bebe Craiova


Aplica sa devii noua noastra colega in Magazinul din CRAIOVA. Cerinte: - Persoana dinamica, responsabila, agreabila, orientata catre client - Abilitati de comunicare, motivata de dezvoltare profesionala Descrierea jobului Atributii: - Ofera consultanta clientilor pentru a face alegerea potrivita - Va avea in vedere fidelizarea clientilor - Va fi activ in buna gestionare a echipei si a magazinului - Gestioneaza incasarile si comenzile clientilor Beneficii: - Training si oportunitate dezvoltare profesionala - Echipa de succes - Program de lucru in ture - Salariu fix + bonus motivant Descrierea companiei IdealBebe - Magazinul ideal pentru bebelusi IdealBebe - comercializeaza o gama diversa de articole pentru copii, de la accesorii pentru bebelusi, jocuri si jucarii pana la carucioare, balansoare, produse de igiena si sanatate - toate pentru copilul tau ideal.
Ideal Bebe

Consultant Vânzări Magazin - Craiova (magazin Specific Italian)


Descriere Experienta in vanzari este importanta, dar credem ca o poti acumula si pe parcurs. Ne intereseaza sa fii orientat a spre oameni si sa iti faca placere sa lucrezi in echipa. Suntem pregatiti sa te sprijinim prin: -instruire continua -oportunități de promovare -salariu atractiv -bonusuri lunare atractive, in funcție de nivelul de dedicare in realizarea sarcinilor. Locul tau este intr-o echipa de succes. Vino sa: intampini clientii cu promptitudine si amabilitate, oferindu-le consultanta privind produsele din magazin te ocupi de receptia marfii expui si depozitezi marfa la raft conform procedurilor interne afisezi si sa actualizezi etichetele de pret desfasori activitati de schimbare a promotiilor realizand amenajari necesare expunerii acestora te implici in activitati de organizare si curatenie in magazin.
Marvi Logistic SRL

Merchandiser Craiova


Angajam Merchandiser care sa se alature echipei noastre din Craiova, pentru a face produsele clientilor nostri remarcabile pe rafturile celui mai mare lant de supermarket si magazine de proximitate. 1. Locatie Fixa - Part Time - Segment Textile; - Program de lucru: 09:00 - 13:00 - Repartizare program de lucru: Luni - Vineri; - Pachet salarial lunar NET 1140 Lei (salariu fix Net + decont de transport); - Loc de munca stabil, contract individual de munca pe durata nedeterminata; - Program de instruire la angajare. 2. Ruta mobila - Full Time - Back Up; - Program de lucru: 08:00 - 16:00 - Repartizare program de lucru: Luni - Vineri; - Pachet salarial lunar NET 2500 Lei (salariu fix Net + decont de transport); - Loc de munca stabil, contract individual de munca pe durata nedeterminata; - Program de instruire la angajare. 3. Locatie Fixa - Full Time - Multiclient; - Program de lucru: 08:00 - 16:00 - Repartizare program de lucru: Luni - Sambata; - Pachet salarial lunar NET 2500 Lei (salariu f
INSTORE POWER PROVIDER
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 89 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.