Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

55 Locuri de Munca Vanzator in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

55 Locuri de Munca Vanzator in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Vanzatoare


Angajam vanzatoare magazin alimentar
Sc Roger Srl

Angajam Vanzatoare


Societate comerciala angajează vânzătoare , în Negoiesti, com Ștefan cel Mare, program 2 zile cu 2 liber. Mai multe detalii la tel sau
Plaiurile Dorului

Angajam Vânzător Magazin,​,​la Doi Pași "


Market zona liniștită, drăguță, are nevoie de vânzătoare. Relații tel
Reeakys

Angajam Vânzătoare înghețată


Piu Dolce angajează vânzătoare inghetata, aspect fizic plăcut și îngrijit, comunicativă cu clienții, 8 ore pe zi . Relatii suplimentare la telefon .
BAKEGOOD

Angajam Gestionar Magazin Vanzator


Angajam Gestionar magazin Vanzator Locatie : Bacau Oferim salariu fix , bonusuri Experienta pe un post similar este necesara ! Poti aplica la adresa de e-mail:
ECIM

Angajăm Vânzătoare Patiserie


Rustic Simigerie angajează vânzătoare patiserie, aspect fizic plăcut și îngrijit, sociabila , program în 2 schimburi a câte 8 ore zi , două weekend-uri lucratoare și două weekend-uri lucratoare în lună. Relatii suplimentare la .
BAKE IND

Vanzator Piese Auto


Angajam vânzător piese auto second hand Salar net 2500 lei Premiu de producție 500 lei Ramburs combustibil 200 lei Abilitati necesare: Cunoaștere piese si mecanica auto Suport achiziții si sfatuirea in alegerea piesei Abilitați in utilizare pc Program de lucru: luni-vineri 08:
DORIANNI BUSINESS

Angajez Vanzatoare Bar


Angajez lucratoare comerciala in bar si complex cazare. Program 8-21 doua zile si doua zile libera. carte munca. Salar in mana 2500 lei. In Onesti jud Bacau
SC EMICA IMPEX SRL

Angajez Vanzator Mezeluri


Societate comercială Profi Letea Veche angajează , Vânzător Mezeluri Pentru mai multe detalii vă rugăm să sunați sau să veniți în magazin
SC Laska96 SRL

Angajez Lucrător Comercial


Magazinul Bella din Centru comercial Junior,angajează lucrător comercial!Mai multe detalii la magazin unde va așteptam cu un CV!
Magazin Bella

Angajam Casier


Societate comerciala angajează casier. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactați la Nr de telefon
Sc

Angajam Lucrator Comercial


Statie Distributie Carburant Bacau, angajeaza lucrator comercial. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata , tichete de masa , spor noapte weckeend sarbatoare. Cerem seriozitatae si comunicare. CV se depun pe str Cronicar Ion Neculce nr 1, Bacau, SC SOCAR Petroleum SA. Publi24_*****0
SC SOCAR Petroleum SA

Angajam Lucrător Comercial


Candidatul Ideal Cautam coleg pe postul de lucrător comercial ! Ne bazam pe implicarea, deschiderea si orientarea ta catre client! Descrierea jobului Vei aproviziona rafturile cu produse si verifica termenul de valabilitate al acestora; Te vei asigura de corectitudinea preturilor si afiselor Vei scana produsele la casa de marcat si incasa contravaloarea lor Vei oferi informatii si suport clientilor. Pentru mai multe detalii așteptam sa ne contactezi.
Sc.​profiromfood.​srl

Angajam Lucrator Comercial


Carrefour Market angajeaza lucrator comercial. Program de 8 ore in schimburi. Salariul 3000-4000 in functie de performanta. Cv-urile se pot depune pe adresa de email
Carrefour Market

Supermarket Adriatica Din Bacau Angajeaza Lucratori Comerciali.​


Angajăm lucratori comerciali pentru magazinul Adriatica din Bd.Alexandru cel Bun,nr.4-Bacau. Salariu atractiv,intre 2700-4700 lei net in prima luna,intr-un mediu de lucru placut,cu doua zile libere pe saptamana. In fiecare luna,timp de 6 luni,salariul net va creste cu cate 100 lei pana la 3200 lei,astfel incat dupa 6 luni vechime salariul net lunar va fi intre 3200-5200 lei pentru 168 de ore lucrate. Va asteptam cu un C.V.la sediu,in zilele lucratoare,intre orele 10.00-16.00. (Experienta nu este obligatorie).
SC Adriatica SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 55 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.