Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

134 Locuri de Munca Vanzator in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

134 Locuri de Munca Vanzator in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Vanzatoare Magazin Alimentar


angajam vanzatoare cu experienta magazin alimentar in Constanta zona Poarta 6 program o zi cu o zi. salariul 3000 lei net Relatii la telefon
eugen

Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar in Constanta, zona Dacia, strada Hasdeu. Program de lucru o zi cu o zi . Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon .
Minimarket

Angajez Vânzătoare Piata Grivitei


Angajez vânzătoare legume fructe piata grivitei Constanta. Salariu 3.000 lei net( in mână) . Tel: Cristi
Multifructe

Angajam Vanzatoare Linie Gastro


RO-BACKER angajează vânzătoare linie gastro, preferabil cu experiență în domeniu. Program de lucru în ture, salariu motivant.
RO-BACKER

Angajam Vânzătoare Program In Ture


Suntem în căutarea unei vânzătoare dedicate și pasionate sa se alature echipei noastre într-un mediu dinamic și plin de energie .Daca îți place să lucrezi cu oamenii , să oferi servicii de calitate și să atingi obiectivele de vânzări atunci această poziție ar putea fi potrivită pentru tine . Kaufland icil. Ce vei face. Consilierea clienților și oferirea de asistență în alegerea produselor . Intocmirea comenzilor și gestionarea acestora în sistem . Mentinerea curățenie și a aspectului plăcut al magazinului. Atingerea și depășirea obiectivelor de vânzări. Ce oferim . Oportunitatea de a lucra într-un mediu dinamic și plin de provocări . Training și suport pentru a-ți dezvolta abilitățile de vânzare. O echipa prietenoasa și sprijinitoarea Pachet salarial motivant direct pe card. Experienta anterioare în vânzări poate fi un avantaj, dar nu este obligatorie.
Ro - Backer

Vânzătoare Stațiunea Costinești


-Angajam fete pentru magazin articole de plajă în stațiunea Costinești pentru sezonul estival -Se oferă cazare (dacă este cazul) și masă -Pentru cei din împrejurimi se asigură transport -Pentru mai multe detalii la telefon -Rugăm seriozitate!
Articole plajă

Angajari Vanzatoare Magazin Alinentar


Magazin alimentar cu program Non Stop zona platou Gara Constanta angajeaza lucrator comercial (vanzatoare ) .Pentru mai multe detalii va rog apelati la nr de tel
G.​A tour stl

Angajam Vanzatoare Patiserie


Patiserie cu traditie de peste 20 de ani, angajeaza Vanzatoare (experienta in domeniul alimentar), full time, permanent, zona Marvimex-Casa de Cultura. Relatii la patiseria din incinta Complexului Comercial Marvimex
Vechea Randuiala SRL

Angajez Vanzator Inghetata


Gelateria RARA Gelato&Spritz O nouă locație în inima orașului Constanța ! Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă Tânără și dinamică te așteptăm la Un interviu . ANGAJĂM : Preparator clătite Vânzător înghețată Barman Tel:
Rara gelato spritz

Angajam Vanzatoare In Patiserie


Dacă ești: - Comunicativa și ai abilitati d vanzare - Ești serioasa - Ești organizată - Ai atentie distributiva și spirit d echipa Descrierea jobului - Pr lucr re marfii - Pr zent r produselor clientilor - Ef ctu re op ratiunilor pe c sa de m rc t - Sprijinir a mag zinului in atingerea obiectivelor Beneficii: - Salariu incepand de la 2400 lei, pentru persoanele fara experienta in domeniu - Prime de sărbători (Crăciun, Paște) - Posibilitatea de renegociere crestere a salariului dupa primele 3 luni Te așteptăm în echipă noastră!
Nuruk

Angajam Vanzatoare In Piata Cet


Angajam vanzatoare cu experienta pentru un magazin de lactate situat in piata CET. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
MIH PROD SRL

Angajez Vânzătoare Magazin Alimentar


Angajez vânzătoare magazin alimentar de cartier Ovidiu Pentru mai multe informații la telefon
Vladis aliment

Angajam Vanzatoare Magazin Alimentar


Angajam lucrător comercial(vanzatoare),cu contract de munca pe perioada nedeterminata,pentru magazin alimentar situat în Năvodari,zona LIDL,în condiții avantajoase. Mai multe detalii la telefon.
Minimarket LA VEVERITE

Angajez Vanzatoare Lucrator Comercial


Angajez Vanzatoare Lucrator comercial Locatia este in Palazu Mare Program de lucru : 1 zi de munca 1 zi liber 15 zile de munca pe luna . Salariu : 3000lei
tyhea market

Angajez Vânzătoare Urgent


cartea de munca salariu de3000 in mana nu raspund la.mesaje doar telefonic...programul de lucru 4zile cu 2 libere programul include si ture de noapte
magazin alimentar

Angajez Vanzatoare Cu Experienta


Angajez vanzatoare cu experienta pentru magazin alimentar in Navodari. Caut o persoana serioasa si dornica de munca. Programul este de 8ore zi, 2 zile libere pe saptamana. Mai multe detalii la nr.
Sova Termic Srl

Vanzator Magazin-jurasica Parc Neptun


VANZATOR Descrierea postului vacant Jurasica Adventure Park angajeaza Vanzator Ne dorim să adăugăm un nou membru talentat și pasionat în echipa noastră de la Jurasica Parc Neptun în rolul de Vânzător Magazin. Dacă iubești să lucrezi cu oamenii, ești plin de energie și îți place să oferi clienților o experiență memorabilă, atunci această poziție este potrivită pentru tine! Responsabilități: o Consilierea clienților și oferirea de asistență în alegerea produselor o Întocmirea și gestionarea comenzilor o Păstrarea curățeniei și a ordinei în magazin o Participarea la inventare și gestionarea stocurilor o Menținerea unei atmosfere plăcute și prietenoase în magazin Cerințe: o Experiență anterioară în vânzări reprezintă un avantaj o Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu clienții o Atenție la detalii și orientare către satisfacerea nevoilor clienților o Flexibilitate și capacitate de a lucra în echipă o Pasiune pentru domeniul de activitate și dorința de a oferi o experiență de
ALEX BUILDING SRL

Glissando Angajeaza Vânzător Fitofarmacie Glissando Medgidia Ct


Vânzător fitofarmacie Glissando Medgidia CT Locație: Medgidia Departament: Vânzări Tipul job-ului: Full Time CERINȚE: - Studii AGRICOLE sau BIOLOGICE, minim studii liceale - Experiența vânzării într-un magazin agricol este un avantaj - Abilită i de bază calculator i de utilizare aplica ii MS Office (Word, Excel) RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE: - Vânzarea produselor din portofoliul Glissando - Aprovizionarea cu marfă și gestionarea ei - Prezentarea, promovarea produselor în conformitate cu standardele i politicile comerciale ale companiei - Recomandă clienților soluția adecvată BENEFICII - Salariu motivant - Bonusuri pentru performanta - Munca într-un colectiv dinamic și comunicativ Dacă dorești să faci parte din echipa noastră și îndeplinești criteriile pentru această poziție, trimite CV-ul, prin e-mail, la adresa: office(at)glissando(punct)ro Te vom contacta pentru a stabili o primă întâlnire și pentru a ne cunoaște.
SC GLISSANDO SRL

Angajam Lucrător Comercial Si Casier.​


Societate comerciala angajează lucrător și casier comercial.
Artima

Lucrator Comercial Casier


Carmangeria SELMER angajam vanzatoare cu sau fara experienta . Magazinul este situat in Constanta zona Tomis 3.
Carmangeriea Selmer
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 134 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.