Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

194 Locuri de Munca Vanzator in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

194 Locuri de Munca Vanzator in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Vanzator in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vanzatoare


Angajam vanzatoare intr-un bufet de incinta. Zona centrala. Program 7.45-16.15.
NSC GROUP SRL

Angajez Vanzatoare


Angajez vanzatoare pt magazin cadouri in Auchan Aradului,program flexibil,comision din vanzari!Varsta nu este importanta,experienta in vanzari reprezinta un avantaj!
Metaltex srl

Angajez Vanzator


angajez vanzator magazin alimentar, carte de munca, in Timisoara, str. Iosif Vulcan nr.29, relatii la magazin si la tel. sau
GABRISIO SRL

Angajam Vanzatoare


Angajam vanzatoare pentru magazin de cofetarie & brutarie. Zone dispobile: CIRCUMVALATIUNI & LIPOVEI PENTRU MAI MULTE DETALII:
DULCE

Angajez Vânzătoare


Angajez vânzătoare mag de haine salariu atractiv comision din vânzătoare
Adnana Al stayle

Angajez Vânzătoare Magazin Alimentar


Angajez vânzătoare,mag alimentar in calea Buziașului,program 8 ore pe zi in doua schimburi,o zi liberă pe săptămâna,salar 3300.Mai multe detalii la tel
Sc lolitta srl

Cautam Vânzătoare Magazin Alimentar


Bună cautam fete ,pentru magazin alimentar sau sat urseni,timisoara calea buziasului ,detaliile la telefon sau în privat cerem și oferim seriozitate .
Macadio

Vanzatoare Brutarie,​ Torontalului-aradului


Magazin in zona Torontalului - Calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de vanzatoare de preferat cu experienta, dar daca nu aveti, invatati la noi. Program de lucru in 2 schimburi de luni pana duminica. Se ofera pe langa salariu si produse. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul de telefon din anunt.
Patiseria Tuana

Angajăm Vânzătoare La Parfumuri


Angajăm vânzătoare la insula cu parfumuri arăbești situată în Iulius Mall Timișoara. Salariul 2500 lei. Program 12 h (2 zile libere- 2 lucrate).
Kassem Haifa

Angajam Vanzatoare Cofetar Fără Experiență


Cautam o persoana activa, energica, responsabila si pasionata, dornica sa evolueze alaturi de noi și să aducă bucurie celor cu alergii și intoleranțe!! Avem nevoie de o persoană care să ne ajute la vânzare, mici activități de patiserie, turtă dulce....chiar dacă nu ai experiență noi suntem aici să te învățăm! Informatii tel.
Aroma SRL

Angajez Vanzatoare Magazin Alimentar


Pizzeria Celentano angajeaza vanzatoare magazin alimentar Experienta pe un post similar este necesara Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : *****1
Pizzeria Celentano

Angajez Vanzatoare Magazin


Alimentar de cartier, zona Iosefin , salariul este peste 3000 net, fără experienta. Sa fie isteață si dacă se poate pana în 45 ani ai din zone apropiate
Nusi

Angajez Vanzatoare Cu Experienta


Magazinul Ximena din Piata Dacia angajeaza vanzatoare cu experienta in vanzari cu servire la vitrina asistata cu carne si produse din carne. Salar incepand de la 3.000 lei, functie de experienta. Diverse bonusuri si prime,program fix in 2 schimburi. Atmosfera de lucru placuta, empatica, cu atentie si respect la nevoile angajatilor.
XIMENA FOOD

Angajam Vanzatoare Patiserie-brutarie


angajam vânzătoare patiserie-brutarie program o săptămâna de dimineața de la 06:00-14:00 și o săptămâna de după masa de la 14:00-22:00, un wekeend se lucrează și unul nu program mai scurt salar atractiv nr tel zero șapte patru șase trei șase unu trei șase zero
patiserie-brutarie

Vanzator/​casier 2500-3000 Lei


Te asteptam in echipa Quick Smile Coffee ! Cautam colegi noi, care sa completeze echipa noastra actuala. Daca esti tanar, dornic de afirmare, cu o atitudine pozitiva si dornic sa experimenteze lucruri noi, te asteptam in echipa noastra! Oferim: -salariu atractiv ( 2500-3000 lei net ) -training la angajare -contract pe durata nedeterminata -un climat prietenos, in care sa iti faca placere sa ajungi zilnic la job -program atractiv (3 zile lucrate , 3 zile libere) Detalii la telefon :
SC QUICK SMILE COFFEE SRL

Angajăm Vânzătoare Shopping City Timișoara


Ranya Design Blanuri, stand situat în mall-ul Shopping City Timișoara, caută colegă în vânzări Program de lucru: 2 zile se lucrează 12 ore, după care 2 zile libere Salar atractiv + bonus din vânzări
Ranya Design Blănuri

Angajam Vanzator Instalatii Termice Si Sanitare


Compania CICLOP este prezenta pe piata timisoreana, fiind principala destinatie in cautare de piese sau accesorii auto la preturi corecte, pentru toate marcile de autovehicule si utilaje. Suntem o echipa dinamica care se adapteaza la nou, in favoarea clientilor nostri.
TIM CICLOP

Angajez Vanzator Manipulator Marfa Euro


Angajez vanzator manipulator marfa in complexul comercial EURO. Magazin cu produse usoare. Program fix (L-V: 08-19 S: 10-16, D: liber). De preferat din Timisoara sau zonele limitrofe. Pentru mai multe detalii apelati la numar, NU prin mesaj!
Centru Euro

Angajez Vanzatoare Pt.​ Chiosc In Piata Badea Cartan!!!


Angajez vanzatoare serioasa pt. chiosc in Piata Badea Cartan! Ofer salariu atractiv si carte de munca!! Tel. *****3

Vanzator-consultant Carpisa Iulius Town Timisoara


- Ai spune despre tine ca esti o persoana amabila, atenta la detalii si ca iti plac lucrurile stilate? - Iti doresti sa lucrezi intr-un domeniu estetic, in care sa poti oferi consiliere de stil, bazata pe preferintele clientilor? - Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile in vanzari si sa faci parte dintr-o echipa orientata catre rezultate? Daca ai raspuns cu DA, si ai: -Atitudine pozitiva și spirit de initiativa; -Capacitate de analiza si spirit de observatie; -Excelente abilitati de organizare și de creare a unei experiente placute de cumparare; -Un mod de lucru bazat pe punctualitate si promptitudine; -Orientare catre identificarea de solutii; -Experienta in utilizarea calculatorului; Vino in echipa noastra si vei beneficia de: -Contract de munca full-time, pe perioada nedeterminata; -Salariu competitiv, bonus de performanta si bonusuri suplimentare ocazionale; -Tichete de masa; -Program de lucru flexibil -Training-uri specializate care te vor ajuta sa te dezvolti profesional si perso
Carpisa Romania
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 194 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.