Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

195 Locuri de Munca in Vrancea - Joburi in Vrancea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

195 Locuri de Munca in Vrancea - Joburi in Vrancea

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Muncitori Necalificati


Angajez muncitori necalificați pentru următoarele domenii: agricultura, zootehnie, colectare deșeuri. Salariu atractiv+ cazare
Enal petricris

Angajam Operator Sala Jocuri


Las Vegas angajeaza operator sala jocuri in Adjud
Arinu impex

Angajam Personal Fierari,​ Betonisti Si Dulgheri


Societate Comerciala angajeaza meseriasi pentru confectii metalice si hale industriale (fierari betonisti si dulgheri). Se cauta persoane serioase, dispuse sa invete si sa se specializeze la locul de munca si spirit de echipa. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata si pachet salarial atractiv. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numerele de telefon *****1 sau *****8.

Angajare Focsani Tinichigiu Auto !


Angajez in Focsani om serios si dornic de munca in domeniul auto, ce va ocupa functia de tinichigiu auto! Se lucreaza intr un service auto autorizat! ATENTIE! EXPERIENTA IN DOMENIUL RESPECTIV ESTE NECESARA! Salariu atractiv si motivant! Pentru persoanele interesate, detaliile de munca se ofera telefonic. Rog si ofer seriozitate! Astept apelurile voastre!
Serbanica serv

Manager Transport Marfa (pdm) Cu Cunostinte De Engleza Si Germana


Sunt manager de transport marfa (PDM), cu certificat de competenta profesionala obtinut in anul 2021. Sunt angajat la doua intreprinderi de transport marfa din judetul Vrancea, dar am disponibilitatea sa lucrez si pentru firme din tara. Detin cunostinte atestate de engleza si germana nivel avansat, scris si vorbit. Detin cunostinte de utilizarea computerului atestate prin certificat. Detin permis de conducere categoria B. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati telefonic.
Vrancea

Angajez Operator Date


Se cauta operator introducere facturi. cerințe: - introduce facturi ; - verifică soldurile lunare clienți, furnizori. Experiența minimă. Rel la telefon : *****, CV la adresa de mail [email protected]
Denale Expert srl

Job Part-time


Daca esti in cautarea unui loc de munca cu un mediu placut, unde toti ne implicam in egala masura, atunci locul tau este in echipa noastra.Asteptam sa ne suni! Postul de consultant in cadrul companiei Eassy Asset Managemnt presupune prospectarea clientilor sub indrumarea managerului care te va ajuta sa ți duci sarcinile zilnice la bun sfârșit.Interacționăm zilnic cu clienții , aflam nevoile acestora si le oferim solutii financiare pentru rezolvarea oricarei situatii sau atingerea oricarui vis. Activitatea se desfasoara pe raza judetului Vrancea. Va dorim mult succes si suntem nerabdatori sa ne cunoastem! Pentru informatii contactati-ne.
iCredit

Restaurant Nou înființat,​ Zona Centrală Focsani Angajează Bucatar Cu Experienta


Restaurant nou înființat, zona centrală Focsani, angajează bucătar cu experienta, ajutor bucatar și barman. Căutam și oferim seriozitate! Tel
LMF

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Adjud


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Angajam Personal La Curatenie In Adjud!


Angajam persoane la curatenie in supermarket din Adjud. Ce putem oferi : - Program de dimineata - Program de 4 ore - Se lucreaza de luni pana vineri, fara sarbatori legale - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Un post stabil - Seriozitate Unde ne gasiti ? Poti incepe chiar de maine! La numarul de telefon sau prin mesaj privat!
Medline

Angajam Mecanic Camioane


Tip job: Mecanic utilaje grele/camioane. Activitate: Mentenanta/service utilaje statie de sortare(balastiera). Se ofera salariu motivant si cazare daca se cere.
SC Patimag Analina SRL

Angajam Consilier Vânzări Marca Mg & Inginer Service Marca Mg


Cauți o oportunitate de carieră în industria auto? Alătură-te echipei Auto Sima Focșani! Suntem o companie dinamică, cu 30 ani experiență în domeniul auto și o reputație foarte solidă pentru excelență în vânzări și service. Poziții disponibile: - Consilier Vânzări marca MG - Inginer Service marca MG, deținerea unui atestat inspector ITP valabil constituie avantaj. Dacă ești o persoană entuziastă, orientată către clienți și dornică să faci parte din echipa noastră, te invităm să aplici trimițând CV-ul tău actualizat la adresa , detalii suplimentare la numărul de telefon . Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!
MG Motor Focsani

Sc Angajeaza Vulcanizator Si Mecanic Auto


Vulcanizare non-stop ,angajeaza vulcanizator si mecanic auto.
OLARU NARWASH SRL

Cititori Contoare Energie Electrica - Zona Panciu,​ Vrancea


Cerinte candidat ideal: - Studii medii liceu - Abilitati de organizare si planificare a vizitelor la consumatorii alocati - Fire comunicativa, sociabila, empatica. - Permis conducere masina personala reprezinta un avantaj Descriere activitate: - Citiri contoare in zona desemnata pe teren - Sincronizare citiri realizate in terminalul de citiri PDA. Beneficii: - Mediu de lucru tanar si placut - Program de lucru flexibil - Suport permanent pentru realizarea obiectivelor propuse - Decont transport carburant ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV la mesaj.
Allsys Energy

Închiriez Coafor Complet Utilat!!!


Închiriez coafor cu tot ce este nevoie în dotare (scaun, oglinzi, scafă, dulapuri, chiuvetă) Eventual se angajează coafeză!
N

Electrician Vrancart Adjud


Candidatul ideal: - absolvent Liceul/ Scoala profesionala cu profil Electric, Electrotehnic, Electromecanic sau Automatizari - capacitate de invatare, adaptare si lucru in echipa - constituie un avantaj vechimea de minim doi ani in activitate desfasurata in instalatii industriale Ce oferim noi? - salariu atractiv; -bonuri de masa, valoare bon 20 lei/ zi lucrata, -formare profesionala; - bonus de performanta; - prime Paste,Craciun; - decontarea navetei; - asigurare medicala MedLife,etc... Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, ne puteti lasa cv-ul la adresa de e-mail , sau ne puteti contacta la nr de telefon . Precizez ca locul de munca se va desfasura la Adjud, Vrancea.
VRANCART SA ADJUD

Firma De Curatenie


Firma de curățenie din Focșani, angajează personal pentru curățenie scări de bloc.Nu răspundem la mesaje.
edf Focsani

Imprimator Serigraf


Descriere post: Imprimator Serigraf Compania noastră caută un Imprimator Serigraf talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre din cadrul departamentului de producție decalcomanie. Dacă ai experiență în domeniu sau ești la început de drum și vrei să-ți dezvolți abilitățile, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități principale: Realizarea imprimării serigrafice pe hartie decalcomanie conform specificațiilor tehnice; Prepararea echipamentelor și a materialelor necesare pentru procesul de imprimare; Asigurarea calității produselor finite ; Întreținerea echipamentelor și curățarea spațiului de lucru conform normelor de igienă și securitate; Colaborarea eficientă cu colegii din departamentele conexe pentru buna desfășurare a procesului de producție. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul serigrafiei sau într-un domeniu similar reprezintă un avantaj; Abilități bune de lucru în echipă și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient într-un medi
VEF SA

Instructor Auto Germania


Se caută instructor auto în sudul Germaniei! Se cere limba germană la nivel avansat . Se ofera cazare si susținere pana la indeplinirea condițiilor cerute!
Fahrschule

Angajez


angajez meseriaș pentru finisaje și rigips cazare și transport gratuit permis de conducere ar fi un avantaj
Jeba edil srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 195 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.