Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

152 Locuri de Munca acasa in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

152 Locuri de Munca acasa in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi acasa in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi acasa in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Frizer La Domiciliu București


Realizez tunsori la domiciliu cu aparatura de ultima generatie ,lucrez si cu briciul , vopsesc barba chiar si parul inafara de decolarari( doar in Bucuresti) , pentru programari puteti suna la numarul 0șapte6zero8949zerozero ( Marian ) preturile depind de preferintele omului (50-200 de lei )
Frizer

Ingrijire De Specialitate Batrani La Domiciliu


Ingrijire Batrani de specialitate la domiciliu de
NITU CONSULTING

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu (3 Săptămâna - 4h)


Bună ziua, Persoana fizica ( nu suntem firma). Avem nevoie pentru menaj pentru apartament 2 camere, mancare de facut o data pe saptamana, ( 2 feluri de mancare gatita ) pentru tatăl meu in varsta ( deplasabil, cooperant) mai are nevoie de ajutor la deplasare, la baie, taiat unghii etc. O data pe săptămână , cand face baie generala. Avem nevoie de 3 ori saptamana, 4 h. zilele nu sunt impuse , se vor discuta la fata locului Locatia: piata Rahova sector.5 Detalii suplimentare sau alte nelamuriri va rog sa ma contactati.Suma platita este cea din anunț 800 lei pe luna Multumesc anticipat!
Persoana fizica

Caut Persoana Asiatica Pentru Menaj,​ Curatenia,​ Gatit,​ La Domiciliu


Caut persoana asiatica pentru menaj, curatenia, gatit, la domiciliu, in Bucuresti, zona ultracentrala.
no name

Ingrijiri La Domiciliu


Asistent Medical Generalist principal ofer tratament la domiciliul pacientului !Pentru mai multe detalii va rog sa sunați la nr
Bia m

Curatenie Domiciliu,​ Birou Sau Dupa Comstructor


Persoana fizica, efectuez servicii de curatenie generala, ocazionala, birouri, regim hotelier sau dupa constructor. Rog si ofer seriozitate!
Persoana fizica

Curatenie Călcat La Domiciliu


Doamna 56 ani fac curățenie sau calc la domiciliu. Preț 100-150 lei 4-5h în funcție de volumul de muncă. Nu răspund altor propuneri. Zona: sector 3 sau împrejurimi baba novac.
privat

Caut Ingrijitoare Batrini La Domiciliu


Caut ingrijitoare batrini la domiciliu sector 6 piata Moghioros program 4ore zi de luni pana duminica telefon sau email
Mariana

Caut Persoana Asiatica Menaj,​ Gatit La Domiciliu


Caut persoana asiatica menaj, gatit la domiciliu in Bucuresti, zona ultracentrala.

Agent Servicii Clienti | Limba Rusa (telemuncă)


NE-AR PLĂCEA SA NE CUNOAȘTEM, DACĂ: Ești o persoană calmă, deschisă, responsabilă și punctuală; Deții abilități d comunicare și claritate în exprimare în limba română și limba rusă; Te poți adapta la diverse tipologii d oameni, fie ei clienți sau colegi; Îți place să lucrezi în echipă, dar și individual; Prezinți deschid r și interes în ceea ce privește dezvoltarea ta. CUM VA ARĂTA O ZI LA LOCUL DE MUNCĂ? Vei prelua diverse solicitări prin chat telefon e-mail; Vei oferi suport atât în limba rusă, cât și română; Vei oferi suport partenerilor și clienților, respectând procedurile și fluxurile specifice proiectului; Vei nota și actualiza în aplicația internă informațiile obținute; Participi la traininguri de specialitate care te ajută să înveți și să te dezvolți. CE IȚI OFERIM? Program în ture de 8 ore pe zi, într-un interval 24 7, 5 zile din 7 distribuite de luni până duminică; Training de start-up plătit și traininguri de dezvoltare profesională; Concursuri motivaționale și activități î

Angajam Ingrijitoare Varstnici La Domiciliu,​ Zona Dorobanti


Angajam ingrijitoare varstnici pentru ingrijire barbat 68 ani semimobil , program intern , zona Dorobanti , salariu 5000 lei.
senior care

Servicii Profesionale De îngrijire Bătrâni și Bolnavi La Domiciliu


SC EllA SENIOREN VA OFERA SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PERSOANELE BOLNAVE ȘI BĂTRÂNI. CU NOI SUNTEȚI ÎN SIGURANȚĂ,VA OFERIM SERIOZITATE SI SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA.
SC EllA SENIOREN SRL

Caut Persoana Ingrijire 2 Batrani La Domiciliu,​ Intern Bucuresti


Caut persoana serioasa , cu experienta pentru ingrijire 2 batrani la domiciliu in regim intern in Bucuresti sector 2, 15 zile pe luna, salariul este de 200 lei zi, respectiv 3000 lei ptr 15 zile de munca pe luna. Asiguram cazare si masa. Nr de tel la care pot fi contactata este - Aida Va rog seriozitate.
Aida Bajanaru

Ingrijire La Domiciliu


Caut Asistente siau nfirmiere CARE LUCREAZA SAU AU LUCRAT IN DOMENIUL MEDICAL pt. ingrijire la domiciliu, femeie de 58 de ani, aflata in stare de inconstienta, necooperanta, imobilizata la pat.după un traumatism.cerebral sever, accidentata pe o trecere de pietoni in 2017 . Aveti diverse obiecte care ajuta la ingrijjirea ei fara a face efort fizic. Program 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana . Exista posibilitatea sa fiti angajata prin Asistenta S. Are traheostoma care trebuie aspirata la nevoie, Este hranita enteral prin gastrostoma cu nutrienti lichizi printr-o pompa electrica. Primordial pt. ea, in starea in care se afla , este igiena zilnica. In permanenta aveti langa dvs. un membru al familiei, sotul acesteia. Astept persoane dispuse sa faca toate aceste lucruri in cunostinta de cauza. Va rog, cititi cu atentie ceea ce eu spun si analizati cu discernamant daca aveti cunostintele necesare sau dorinta sa faceti aceste lucruri. Multumesc.
Persoana fizica

Ingrijire La Domiciliu


Ofer ingrijire la domiciliu pentru persoane varsnice "menaj, gatit, administrare tratament" Sunt o persoana calma cu multa rabdare pt mai multe detalii ma puteti contacta. (sunt baiat)
Fizica

Cabinet De Avocat Zamfirescu Angajeaza Studenti Absolvent De Drept Sau Avocat


Cabinet de avocat Zamfirescu angajeaza Student drept / absolvent de drept sau avocat Nu se cere experienta! Salariu atractiv si bonusuri Ne gasiti pe avocatzamfirescu ro Trimiteti cv ul pe office at avocatzamfirescu ro
Avocat Zamfirescu

Menajera La Domiciliu In București


Menajera la domiciliu in București
perfecta menaj

Asistent Ingrijire Domiciliu


Solicitam asistenta periodica pentru ingrijirea unei persoane imobilizata la pat-Parkinson, program flexibil, atat in functie de disponibilitatea dvs cat si de programul pacientului. Zona Matei Basarab Traian Unirii.
ftityo

Caut Ingrijitoare Batrini La Domiciliu


Caut ingrijitoare batrini la domiciliu sector 6 piata Moghioros program 4ore zi de luni pana duminica telefon sau email
Mariana

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu


Servicii de calitate superioara pentru persoanele bolnave și bătrâni. Apelați cu încredere la noi, suntem aici pentru a va ajuta.
SC ELLA CRISTIN SENIOREN
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 152 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.