Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

31 Locuri de Munca Ajutor Bucatar in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

31 Locuri de Munca Ajutor Bucatar in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ajutor Bucatar in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ajutor Bucatar in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Lucrator In Bucatarie


Restaurantul "Casa Sattler" angajeaza : lucrator in bucatarie (pentru salate, deserturi, pregatit legume, spalat vase....) Pasiunea, bunul simt, dorinta de munca si experienta cat sa dea bine la CV te fac candidatul ideal pentru noi. Pentru toate cele de mai sus, oferim seriozitate, respect, 1 masa pe zi. (programul: doua zile lucrate, doua zile libere)
RIFCO DACADI IMPEX

Restaurantul Noblesse Angajează Ospatari Si Ajutor De Bucatar


Restaurantul Noblesse angajează ospatari. Angajam ospatari si ajutor de bucatar ,de preferat cu experienta, dar suntem deschiși pentru oricine vrea sa învețe și sa între în echipa noastră. Nu ezitați sa ne contactați tel.
Noblesse

Pizzeria Allmundo Angajeaza


Pizzeria Allmundo angajeaza pizzer Relati la nr de telefon
Allmundo

Angajam Bucatar,​ Ajutor De Bucatar


ANA ELITE SERVICES, societate comercială cu profil catering și hrănire colectivă angajează: - Bucatar - Ajutor bucatar - Personal curatenie Candidatul ideal: -punctual, serios, responsabil si harnic -abilitati de comunicare si organizare -creativitate in gastronomie, atentie la detalii Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr:
ANA ELITE SERVICES

Casieri Sau Lucratori In Bucatarie


Pachet salarial 3100 RON NET Program 8 ore pe zi
Alin

Angajez Bucatar Restaurant Pitesti


Restaurant în Pitești angajează bucatar cu experienta, ajutor de bucatar și ospatar SALARIU MOTIVANT 1000 EURO in mana pentru un bucatar iscusit
Promax Imobiliare Consult

Angajam Bucatar ,​ Ajutor De Bucatar


ANA ELITE SERVICES, societate comercială cu profil catering,autoservire și hrănire colectivă angajează: - Bucatar - Ajutor bucatar Candidatul ideal: -punctual, serios, responsabil si harnic -abilitati de comunicare si organizare -creativitate in gastronomie, atentie la detalii Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr:
ANA ELITE SERVICES

Angajam Bucatar Sau Ajutor De Bucatar Cu Experienta


Angajam Bucatar sau ajutor de bucatar cu experienta , restaurant traditional, salariu minim 4000 de lei
SELECTION BISTRO CM

Angajez Ajutor De Bucătar


Ne mărim echipa!! Angajam ajutor de bucătar cu experiență.Program de 8 ore zi de luni până vineri. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactați .
GG

Ajutor Menaj Si Bucatarie


Vineri-Duminca ajutor menaj si bucatarie la cabana turistica. Contract de colaborare part time. Cu sau fara transport din Rucar sat Zona Rucar-Mara-Rausor
SC SRL

Pizzer Cu Experienta (poiana Lacului)


Bună ziua! Dorim să anunțăm că Pizzeria Lorena caută coleg nou pentru postul de PIZZER CU EXPERIENȚĂ! Dacă doriți să vă alăturați echipei vă rugăm sunați la numărul: . Locatie: Poiana Lacului, Centru, Poiana Lacului, Romania Vă mulțumim și o zi frumoasă să aveți!
Pizzeria Lorena
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 31 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.