Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

178 Locuri de Munca Animale - Joburi Animale

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

178 Locuri de Munca Animale - Joburi Animale

Cauta printr-o varietate mare de joburi Animale si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Animale si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Ingrijilor Animale


Angajez îngrijitor animale pt o stana de capre(100-120 buc), zona Maramureș! Cazare și masa asigurata, salariu atractiv!
-

Caut îngrijitor Animale (vaci)


Cer seriozitate Sa stie sa mulgă cu aparatul Cazare foarte buna ( dus camere televizor internet )
PFA Hanciu Ioan Cristian

Animatoare Dansatoare Strip


Cel mai longeviv night club din Romania (deschis din 1992), situat in centrul Bucurestiului (Piata Victoriei), angajeaza animatoare dansatoare strip. Plata zilnic pe baza de comision. Posibilitate cazare.
Strip Club

Caut Personal Pentru Animale(vaci)


Caut sa angajez personal pentru o ferma de animale, vaci, localizata in Măgura, Teleorman. Salariul va fi oferit in funcție de experiența fiecăruia. Beneficii asigurate: mâncare, țigări, cafea. Oferim casa la dispoziție in incinta fermei cu utilități incluse: tv cablu, aragaz, frigider, mașina de spălat. Exclus persoane care au probleme cu alcoolul. Rugam seriozitate.

Angajam Baieti La O Ferma De Animale


angajam personal la o ferma de animale

Colaborare,​distributie Hrana Animale


Cautam distribuitor local (jud.Valcea),zonal (Valcea,Arges,Olt,Dolj,Gorj) sau national.Firma noastra activeaza in productie si procesare cereale zdrobite si granulate in loc.Orlesti,jud.Valcea Dorim colaborare cu distribuitor ptr hrana animale si sau distributie pe magazine pet shop (putem ambala si la 0,5 1 kg ) diferite cereale . Scopul nostru este sa producem si sa colaboram cu un distribuitor national care are experienta si detine un numar semnificativ de clienti ! Totodata la cerere se pot face retete personalizate si marca proprie pentru distribuitor! Putem presta si servicii de selectare cu color sortex pentru anumite produse granulate Intentia poate fi si de asociere cu cota parte din fabrica noastra!
Arasinvest Group

Îngrijitor Animale La O Lume De Lapte


O LUME DE LAPTE SRL cu sediul in Municipiul Slobozia, Str. Matei Basarab, Bloc F2, Scara A, Etaj 6, Apartament 21, Județ Ialomiţa, angajeaza 6 persoana pe postul de Îngrijitor animale. Interviul va avea loc in data de 10 aprilie 2024, ora 9 la adresa Sat Gheorghe Lazar, Comuna Gheorghe Lazar, Ferma O LUME DE LAPTE, Jud. Ialomiţa.
O LUME DE LAPTE

Caut Om Pentru îngrijirea Animalelor


Caut un om care sa îngrijească 7 vaci,6 porci și 25 de găini .Ofer cazare ,mâncare și tot ce este nevoie + salariu.mai multe detalii la Nr de Tell
Cojocaru

Angajez Animator Copii Ploiesti


Căutăm un animator pentru petreceri copii, iar experiența nu este neapărat necesară, dar reprezintă un avantaj. Se ofera training la locul de muncă.Acest post este potrivit atât pentru studenți, cât și pentru proaspeți absolvenți, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și de a obține experiență practică într-un mediu dinamic și plin de creativitate. Este necesară disponibilitatea în timpul weekend-urilor, deoarece majoritatea petrecerilor pentru copiii au loc în acele zile. Responsabilitățile includ organizarea și desfășurarea diverselor activități de divertisment pentru copii la petreceri, coordonarea jocurilor și a altor activități planificate și neplanificate, precum și asigurarea că toți copiii se distrează în condiții de siguranță. Competențele necesare includ: Spirit organizatoric pentru a putea planifica și coordona activitățile în cadrul petrecerilor. Abilități excelente de comunicare și relaționare, atât cu colegii, cât și cu copiii și părinții. Abilități de co
LOL CLUB

Angajez Muncitor Ferma Animale


Angajez muncitor pentru fermă de animale. Se asigură cazare și mâncare. Pentru detalii sunați la numărul de telefon din anunț.
ferma

Angajam Animator Socio-educative


Se caută animator socio-educativ pentru activități educative cu copiii. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon
Căsua

Caut Personal Pentru Munca La Animale


Familia serioasa caut personal pentru munca la animale, ofer condiții decente, pentru mai multe detalii sunați la Dan. Ofer seriozitate și rog seriozitate
Viaa la tara

Angajam Ingrijitoare Animale


sc Interglobal srl ferma de bovine din Pecica Arad Angajeaza ingrijitoare de animale
SC INTERGLOBAL SRL

Angajez Ingrijitor Animale


Ofer salariu atractiv, masa, cazare. Mai multe detalii la nr de telefon
Oana Porancea II

Angajam Animatoare Socio-educativă


Instituție privată Căsuța , angajam animatoare socio-educativă. Vino sa faci parte din echipa noastră și să contribui la dezvoltarea copiilor . Programul este de 8 ore de luni până vineri , sâmbătă și duminică liber . Animatorul trebuie sa se implice în activitățile specifice de animație , învățare bazată pe jocuri distractive, diverse activități cât și o limbă străină, activități recreative în aer liber cât și în interiorul instituției.Se oferă ajutor în planificarea activităților socio-educative. Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați .
Căsua

Angajam 2 (doi ) îngrijitori Animale


S.C. COMALOMAR LIVESTOCK SRL situat in Loc. Tudor Vladimirescu ,Str. Flori de Mar nr.133A ,Jud. Brăila angajează doi îngrijitori animale bovine si ovine începând cu data 11.12.2023. Angajarea se face cu contract de munca, perioada nedeterminata, salariul fiind minim pe economie 3300 lei brut ,net fiind de 2100 ,programul fiind de 8 ore pe zi 40 pe săptămâna .Nu asiguram bonuri de masa sau cazare in ferma. Nu se solicită studii încheiate cu diploma ,minim 4 clase acceptam numai sa fie dornici sa muncească in sectorul zootehnic menționând ca se lucrează cu tauri .Plata drepturilor cuvenite se va face numai prin virament bancar Relații: tel. contact : Administrator mail:
COMALOMAR LIVESTOCK SRL

Proiectare 3d Solidworks,​ Animatii


-Realizez desene tehnice dupa schita clientului sau arhive tehnice, desenele 2D si modelul 3D in SolidWorks sau AutoCad. -Desene de executie, - -Desene de ansamblu, -Scheme de montaj sau animatie video de montaj, | -Desfasurate de tabla pentru debitare laser DXF sau DWG. -Structuri fotovoltaice: Cartport-uri Sere, Mese la sol cu 1 sau 2 stalpi de sustinere pentru 8 sau 30 panouri -Calculatie completa in functie de cerinta si proiecte: -Tabel de materiale, -Valoare: Totala, Materiala, Manopera ect..) -Pretul este negociabil si difera in functie de complexitatea lor si a timpului de predare. -Emit Factura. (P.F.A)
Cristian

Angajez Ingrijitor Animale


Angajez îngrijitor animale pentru o perioadă mai lungă de timp, de preferat cu experiență. Menționez că nu este singur. Pentru mai multe detalii la nr: .
Anonim

Angajam Ingrijitori Animale Sibiu


Angajam ingrijitori animale pentru Ferma din judetul Sibiu Oferim 3000-4000 Lei si cazare suna la Tel.
Ferma Animale

Caut Personal îngrijire Animale


Caut persoana îngrijire capre și oi in jud. Ialomița. Activitati: supraveghere la fătări, mulsul cu instalație de muls, furajare cu remorca tehnologica( menționez că există deja un mecanic), pășunatul pe timpul verii pe pajiștea din apropierea fermei. Pentru detalii contactați la numărul:
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 178 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.