Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

200 Locuri de Munca Asistent Farmacie - Joburi Asistent Farmacie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

200 Locuri de Munca Asistent Farmacie - Joburi Asistent Farmacie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Farmacie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Asistent Farmacie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Farmacia Mediget Angajeaza Farmacist


Farmacia MEDIGET din IASI angajeaza farmacist cu norma intreaga pe perioada nedeterminata Mediul de lucru este placut si constructiv, iar salariul este motivant, fara target. Pentru cei interesati, puteti trimite CV sau sunati la nr. .
MEDIGET

Angajez Asistent De Farmacie Sau Farmacist


Angajez Asistent de farmacie sau Farmacist pentru un lant de farmacii in Brasov. Mai multe detalii mesaj sau telefonic.
C

Angajez Farmacist- Asistent De Farmacie


Absolvent studii superioare: Facultatea de farmacie-farmacist/asistent de farmacie; Certificat de membru al Colegiului Farmacistilor, vizat pe anul 2022; Sa detii bune abilitati de comunicare si relationare; Cunostinte de Microsoft Office; Sa ai empatie, receptivitate, atentie si energie; Sa oferi ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect;Pachet salarial motivant,bonusuri,program 6ore/zi.
NICOFARM NET-LIFE

Asistent Farmacist - Sect.​1,​ 5,​ 6


Angajam Asistent Farmacist cu sau fără experienta. Pentru detalii puteți suna la tel. .

Angajam Farmacisti Si Asistenti De Farmacie - Farmaciile Salofarm -bacau


Ne mărim echipa! Suntem în căutare de colegi farmaciști și asistenți de farmacie în orasul Bacau! Alătură-te unei echipe de specialiști bine pregătiți, dornici să te cunoască! Dedicarea, implicarea, comunicarea și colegialitatea sunt valorile care ne definesc și care ne-au ajutat să înțelegem nevoile pacienților noștri și să le oferim cele mai bune soluții. Ne dorim să ai: Studii de specialitate finalizate: Facultate de Farmacie\ Școală postliceală asistenți farmacie Aviz de liberă practică și certificat de membru vizat anual de Colegiul Farmaciștilor din România/OAMGMAMR Experiență pe un post similar: 1 an minimum (avantaj) Cunoștințe de operare pe calculator: Windows, Office O fire empatică și pozitivă și bune abilități de comunicare și relaționare Capacitatea de a stabili priorități, de a lua decizii și de asumare a responsabilității Dorința de a te dezvolta și de a învăța mereu lucruri noi. Orientarea către obiectivele companiei. Descrierea jobului: Oferirea consultanței de special
Salofarm SRL

Farmacia Monica își Mărește Echipa! Cautam Farmacisti Pasionati!


IUBEȘTI LIBERTATEA? VREI SA IȚI PRACTICI PROFESIA CU PROFESIONALISM ȘI DEMNITATE? ATUNCI ACEST ANUNȚ ESTE PENTRU TINE! ANGAJAM FARMACIST PENTRU FARMACIE ÎN MEDIUL RURAL. NU SE LUCREAZĂ ÎN WEEKEND!
ANTINA PHARMA MED

Angajam Farmacist


Farmacie de circuit deschis angajeaza Farmacist cu norma intreaga. Locatie: Fagaras
Dr Max Srl

Angazej Farmacist


Angajez farmacist ,salariu atractiv . Locație București Sector 3 ,zona metrou Nicolae Teclu. Detalii la telefon
.​

Farmacist


Angajam farmacist, cu sau fără experiența pentru farmacie cu circuit deschis in Timisoara
Siepcofar

Media netă estimată pe baza celor 5919 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Farmacie Veterinara


Farmacie veterinară angajează personal în domeniul veterinar fitofarmaceutic. Detalii la farmacia veterinară din Mioveni, str Pietei( vis-vis de RadicStar). Determinare și seriozitate așteptăm!
Fitofarmacie

Asistent De Farmacie Sector 5


Descriere Studii de specialitate (Scoala Postliceala de Asistenti de Farmacie); Certificat de membru; Cunostinte de operare PC; Abilitati de comunicare si relationare; Respectarea eticii si deontologiei profesionale. Descrierea jobului Identifica nevoile pacientilor, formuleaza recomandari, consiliaza si fidelizeaza pacientii; Informeaza pacientii despre modul de utilizare a medicamentelor si despre potentialele riscuri sau efecte adverse; Administreaza stocurile si urmareste termenele de valabilitate ale produselor farmaceutice; Participa la receptia cantitativa si calitativa a medicamentelor din farmacie; Asteptam cv-urile dvs la adesa de e-mail :
LENI FARM

Angajam Personal Farmacie Veterinară


Angajam personal pentru farmacie veterinară cu punct de lucru în Panciu. Cerințe: calificarea de asistent uman farmacie umană, tehnician veterinar, sau persoana dispusă pentru calificare. Salariu motivant! Relații la telefon .
Sempitern Srl

Angajez Asistenta Medicala De Farmacie


Angajez asistenta medicala de farmacie pentru drogherie in Călimănești,jud Valcea.Program de lucru o zi și o zi. Pentru detalii și cv, sunați la numărul .
Drogheria NOVAMID PLANT

Angajam Farmacist


Farmacia SALVOFARM SRL angajeaza FARMACIST. Relatii la nr de telefon afisat si la adresa de e.mail:

Femeie De Serviciu Farmacii Dorobanti


Lant farmacii cauta femeie de serviciu cu incepere imediata. Salariu 2300 lei si decontare transport Incepere imediata!
Safety

Farmacia Al Shefa Farm Angajeaza


Farmacia Al Shefa Farm angajeaza personal pentru biroul de contabilitate. Cunoasterea programelor Microsoft Office este cerinta obligatorie. Tel:
Tircomnicu Viorela

Medic Veterinar Sau Tehnician Veterinar Pe Farmacie Veterinară


Descriere post: Medic veterinar sau tehnician veterinar pe farmacie veterinară Compania noastră caută un Medic veterinar sau Tehnician veterinar pasionat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din farmacie. Dacă iubești animalele și ești dornic să oferi îngrijire de calitate, acest post ar putea fi potrivit pentru tine. Responsabilități: Consilierea clienților cu privire la sănătatea și bunăstarea animalelor de companie și de rentă. Vânzarea de medicamente, hrană și accesorii pentru animale de rentă sau animale de companie. Supervizarea stocului de medicamente si hrană, întocmirea de liste cu necesarul de produse și gestionarea lor. Educație continuă pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile. Salariu motivant - în funcție de realizări (salariu de baza + tichete de masa + bonusuri vânzări) Cerințe: Persoană dinamică, sociabilă, cu atenție distributivă și foarte implicată. Diplomă de Medic veterinar sau Tehnician veterinar. Experiență anterioară într-o poziție similară r
MARI MARC SRL BRASOV

Farmacist - Bucuresti - Sect.​ 1,​ 2,​ 5,​ 6


Angajam Farmacist cu sau fără experienta în București - Sect. 1, 2, 5, 6. Pentru detalii puteți suna la nr. .

Ne Marim Echipa,​ Angajam Tehnician Veterinar Pentru Farmacie Si Cabinet Veterinar


Angajam medic veterinar si tehnician veterinar pentru farmacie si cabinet veterinar in Focsani Salariul motivant 2500 pana 5000 lei
Farmacie veterinara

Angajam Tehnician Veterinar/​asistent Medical/​ Medic Veterinar - Farmacie Veterinara In Piata 1mai


SC Intervet SRL, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata, tehnician veterinar/asistent medical/ medic veterinar ptr.farmacie veterinara in Piata 1Mai Targoviste.Se ofera: salariu motivant, bonuri de masa, bonus din vanzari. C/v urile se pot depune pe adresa de email: ; detalii suplimentare la telefon:
Intervet SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 200 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.