Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

604 Locuri de Munca in Bihor - Joburi in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

604 Locuri de Munca in Bihor - Joburi in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Manipulant Mărfuri


Ce vrem de la tine? - Studii medii; - Muncitor, atent la detalii; - Capacitatea de a lucra în echipă; - Persoană responsabilă, organizată; Ce vei avea de făcut? - Descărcarea, încărcarea, manipularea și depozitarea mărfii în depozit; - Repartizarea și ordonarea corectă a mărfii în depozit; - Participarea la inventarierea mărfurilor; - Menținerea ordinii și curățenii în spațiul de lucru; - Atenție distributivă, corectitudine.
RU

Angajez Sofer Categoria B


amgajez sofer categoria B intern extern, mai multe detalii la telefon
patandra.​srl

Firma Spaniola Angajeaza Soferi Pe Tir,​ In Spania


Firma spaniola de transport angajeaza soferi pe tir in Spania, cu contract de munca spaniol. Se cere: - Permis de conducere categoria (C+E) - Certificat/Atestat de competenta profesionala pentru transport de marfa - Card tahograf - Cunoasterea la nivel conversational a uneia dintre limbile: Spaniola,Franceza,Enghleza,Portugheza,Rusa - Experienta pe camion de 40 Tone Descrierea jobului: - Transport de marfa in C.E.( 90% tarile: Spania,Franta,Belgia,Olanda,Germania,Luxemburg) - Respectarea orelor de condus si de odihna conform regulamentului in vigoare Beneficii: - Contract de munca spaniol Full-Time - Salar intre: 2750-3000 - Contributiile pentru pensii platite in sistemul de asigurari sociale spaniol - Concediu platit de 30 de zile pe an - Camioane euro 6 Pentru mai multe informatii sunati la : Nicu Sabau
Astrasa sa

Angajam Coordonator Administrativ


Locatie: Oradea Program de lucru : Luni Vineri 8:00 16:00 Descrierea jobului : - Gestionare contabilitate primara - Mentinerea legaturii cu clientii - Incheierea si verificarea contractelor - Verificare e-mail comenzi zilnice primite - Urmarirea , centralizarea ,verificarea productiei si a termenelor de livrare - Arhivarea documentelor Cerințe: - Experiență anterioară în lucrul cu datele sau într-un rol similar este un avantaj, dar nu este obligatorie. - Abilități excelente de tastare și de lucru cu computerele. - Atent la detalii și capacitatea de a identifica și corecta erori. - Cunoasterea limbii engleze si maghiare constituie un avantaj . - Experienta in softul SAGA . - Cunoastere contabilitate primara .
Ecim

Dorbob Prod - Bucatar Pc.​ Lucru Republicii


Dorbob Prod SRL angajeaza bucatar - Republicii, 17 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
DORBOB PROD SRL

Salon Clas Oradea


Cautam în regim de PFA: Coafeze 2-4 persoane Manichiura-pedichiură 1 persoana Salonul dispune de un spațiu generos,luminos,dotat și intr-o zona cu vad comercial.
Salon Clas

Angajare Sofer Profesionist


Firma din Oradea angajeaza sofer cat.BCE pe camion 40 tone pt tur-retur pe ruta RO-DK
Vaiss Incom

Cautam Pentru Angajare In Germania Orasul 54497 Olzheim Montator Macarale Si Poduri Rulante Cu Exper


CERINTE : -CUNOASTEREA LIMBII GERMANE , -CUNOSTINTE DE MECANICA SI ELECTRICITATE , -CARNET DE CONDUCERE , SE OFERA : -SALAR BRUT 2800 EURO , -CAZARE ,MASINA SERVICI ,TELEFON ,SCULE SI HAINE PROTECTIE , INFORMATII : - GERMANIA , - ROMANIA .
HRE INDUSTRIE 24 SRL

Personal în Salon De înfrumusețare In Regim Pfa


Dau spațiu în chirie pt coafeză frizerie, pedichiurist si masaj la salon înfrumusețare ... Sa fie cu PFA... Salonul este situat în zona Decebal (Oradea) Mesaj privat sau tel:
-

Specialist Recrutare


Responsabilitati: -identificarea nevoilor de recrutare in cadrul societatii, conform obiectivelor communicate de conducere - identifica si administreaza canalele de recrutare potrivite pentru posturile vacante - selecteaza candidatii pe baza CV-urilor, in functie de profilul candidatului si cerintele postului - actualizeaza in permanenta baza de date cu candidati - informeaza candidatii despre actele necesare la angajare, - ofera suport pentru interviul final cu angajatorul - deruleaza intreg procesul de recrutare: formuleaza si posteaza anunturile de recrutare,realizeaza selectia CV-urilor, programeaza candidatii la interviu, sustine interviurile primare, realizeaza fisa de evaluare a candidatilor selectati Permis categoria B program L-V 9-17 SALAR 3000 LEI NET
PROFESIONAL COMPANY

Media netă estimată pe baza celor 1270 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajăm Instalator Cu Experiență


Angajăm instalator pentru instalații termice în special montaj Pompe de căldură, ventilație, sanitare. Se ofera salariu motivant în funcție de performanțe, experiență, volum de muncă. Totodată oferim un mediu de munca optim, punem la dispoziție mașină de serviciu pentru deplasarea în interes de serviciu, echipamente de protecție și scule profesionale pentru a ușura munca. Profil candidat ideal: -Calificare și experiență în domeniul instalațiilor termice și sanitare MONTAJ POMPE DE CĂLDURĂ. -Disciplinat, harnic și dornic de profesionalizare continuă. -Spirit organizatoric. -Disponibilitate deplasari. CV-urile se pot depune pe adresa de mail Mai multe relații la numărul de telefon din anunț.
Ground four heat srl

Asamblator Montator Profile Aluminiu Oradea


DESCRIERE APT Prohuman angajeaza Asamblator Montator Profile Aluminiu pentru o companie din Oradea in domeniul tamplariei PVC. Descrierea functiei: Execută diferite lucrări pentru montarea profilelor din aluminiu si geamuri termopan; Stabilesc cantitatea şi felul materialelor care vor fi folosite. Cerinte: -studii medii -posibilitate de lucru in 1 sau 2 schimburi Beneficii: -salariu 3150 Net -bonus lunar de prezenta 200 lei net Transport: Palota- Cefa Palota-Oradea
APT PROHUMAN Timisoara

Doresc Să îngrijesc Batrâni La Domiciliu


Sunt o femei serioasa care vrea sa muncească ca ingrijitoare de bătrâni la domiciliu doar in Oradea. Mai multe detalii dau la telefon.
Privat

Angajare Conducatori Auto Camioane De Mare Tonaj


Firma de transport angajeaza conducatori auto pe camioane frigorifice 22tone pentru transport intern si international curse tur-retur.
SC AUTOTRANSPORT GOLO PIERGIORGIO SRL

Coafura Frizerie


Salon din Oradea, Rogerius, cautam colegi petru postul de coafura si frizerie in regim de chirie, cu Pfa.
Vamp Beauty Studio

Ofertă De Angajare șofer De Camion 40t


Aceasta este o ofertă de angajare pentru un șofer de camion (categorie 4OT) la firma Energoest SRL. Mai jos sunt detalii importante despre poziție: - Tipul camioanelor: MAN frigo. - Tipul mărfurilor transportate: alimente. - Program: 2 curse pe săptămână între Oradea și București. - Locație a garajului: lângă autostrada (Sântion). - Cerințe suplimentare: Soferul trebuie să aibă domiciliu în Oradea sau în comunele limitrofe. Detalii salariale: - Salar minim pe economie. - Diurnă inclusă. - Venitul lunar poate ajunge până la 7000 lei, în funcție de orele lucrate și diurnă. Persoanele interesate ar trebui să aibă rezidența în Oradea sau în comunele învecinate și să fie confortabile cu programul menționat și cerințele specifice de transport al alimentelor.
Energoest SRL

Firma De Securitate Angajeaza Agent De Securitate Oradea


Firma de securitate SSG Security (cea mai mare firma de securitate din Romania angajatorul nr. 1 in domeniul de securitate in Romania) angajeaza SEF DE TURA, pentru un obiectiv in orasul Oradea. Munca in ture, plata la ora + decontare transport + bonusuri de performanta lunare. Se doreste seriozitate, punctualitate, experienta in domeniu sau intr-o pozitie similara, performanta, munca in echipa, etc. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la nr. de telefon - - in intervalul 09-16 (dupa intervalul stabilit, va rog sa lasati un mesaj si veti fi contactat in cel mai scurt timp). Multumesc, cu respect.
SSG

Angajez șofer Pt Comunitate Pe Duba 3.​5t


Angajez șofer pentru comunitate pe duba de 3,5 T cu sau fără experienta. Va rog sa apelați la numărul de telefon . Mulțumesc.
Flodistrimar SRL

Angajez șofer Tur Retur


Angajez șofer tir intern-extern
Transport marfa generală

Angajez Sofer Tir Comunitate


Angajez sofer tir pe cumunitate diurna+ salar pe tara, 100 zi se lucreaza la duba frig camion volvo euro 6
Daraban Ral Trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 604 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.