Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

129 Locuri de Munca Bolt - Joburi Bolt

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

129 Locuri de Munca Bolt - Joburi Bolt

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bolt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bolt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Flota Partenera Bolt Sibiu


Angajare sofer cu atestat pentru transport alternativ, conditii avantajoase Tel.
COTRANS TRADING SIBIU

Angajez Sofer Uber și Bolt


Angajez sofer uber și bolț pe dacia logan 2
Bol uber

Cautam Soferi Uber Bolt


Firma autorizata ridesharing partenera Uber si Bolt cauta soferi colaboratori. Cerinte: - Masina personala, an de fabricatie minim 2011, - Permis auto categoria B, minim 2 ani, - Varsta, peste 21 de ani, - Atestat transport persoane Ce oferim: - Contract de munca 2, 4, 6, sau 8 ore - Casa de marcat GRATUIT - Copie conforma - Ecusoane - Consultanta pentru obtinerea atestatului in cazul in care nu il detineti. Comisionul este negociabil si variabil in functie de castiguri. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.
Olivias Fleet

Angajam șoferi Uber Bolt


Dacă deții atestat transport alternativ sau încă nu, te așteaptam la casa Sindicatelor parter camera 4 la școala de șoferi Amigo art sa discutam pașii de urmat pentru a veni in flota noastră. Te așteptăm de luni până vineri între orele 9 și 16. Condiții obligatorii: 21 ani împliniți și 2 ani vechime permis categoria B.
Amigo art

Flota Bolt Uber Ploiesti


Ploiesti Flota Bolt Uber Tel CHIRIE 500 LEI săptămână + 500 GARANȚIE Comision 8% din NET + CM Obligatorie ! Firma autorizata ARR cauta sofer pentru platforma Bolt si Uber. Este necesar: Varsta minima 21 ani Permis de conducere cu vechime de cel putin 2 ani Cazier Judiciar Cazier Auto Atestat transport alternativ Se oferă contract de munca 8h. Plata se face saptamanal cash sau prin virament bancar. Activitatea se va desfășura in Ploiești! Se va lucra pe mașină proprietatea firmei, -Renault Megane 3 Diesel -Renault Megane 3 Diesel -Peugeot 308 Diesel -Vw Golf 7 Benzina Pentru detalii rog contactați privat sau la nr
Gyb Grup Total

Șofer Uber Bolt Iasi


Hyundai i 2 cp, Iași, preț 500 lei + flota
Pfa

Angajez Soferi Bolt Uber


Pozitie: Șofer Partener Bolt Uber Descriere: Suntem în căutarea unor șoferi dedicați și responsabili pentru a se alătura echipei noastre pe platformele Bolt și Uber. Candidații ideali trebuie să dețină permis de conducere categoria B, să aibă un autovehicul în stare bună și să fie orientați către servicii de calitate pentru clienți. Cerințe:Permis de conducere categoria B valabil;Autovehicul în stare bună;Experiență anterioară în domeniu reprezintă un avantaj;Abilități excelente de comunicare și orientare către clienți;Disponibilitate flexibilă de lucru. contract de munca Full Time Part Time
angajez soferi pentru detali sunai

Angajam Soferi Uber/​bolt


Partener OFICIAL Uber/Bolt, angajăm conducători auto/colaboratori - Cu autoturism propriu sau închiriere din flota noastră (verificați disponibilitatea) Full time sau Part-time. Comision - 8% din NET OBLIGATORIU carte de munca 2ore/8ore FĂRĂ taxă de contabilitate sau alte taxe ascunse! Oferim seriozitate, transparență și suportul necesar pentru obținerea documentației și începerea activității cât mai rapid. Oferim GRATUIT: - Contract de comodat - Copie conformă și ecusoane Condiții MINIME: - Atestat de transport persoane (sau disponibilitatea de a obține unul în cel mai scurt timp) - Vârstă minimă 21 ani - Permis de conducere minim 2 ani - Cazier auto - Cazier judiciar Colaborați cu o flotă și nu sunteți mulțumit de condițiile impuse? MIGREAZĂ la noi în flotă și obții COMISION 5% ÎN PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI! Vă așteptăm în echipa noastră! Pentru mai multe informații - contactați-ne!
The United Drivers Association

Colaborare Bolt și Uber


Societate transport alternativ cu experienta cauta colaboratori cu masina personala si angajeaza șoferi cu atestat transport alternativ. Relatii la telefon:
VEREV TRANSPORT SRL

Angajăm șoferi Bolt -uber


Firma autorizata ARR, angajeaza soferi colaboratori Uber-Bolt cu masina proprie. Optional avem masini disponibile de închiriat , Renaul Clio- Zoe electrica. Comisioane avantajoase! Pt mai multe detalii va rog sa ne contactati
Bolt Uber

Curier Bolt Fiid


Curier full time cu comision 3% Pe București
Bigbengdeliver

Caut șofer Uber/​bolt în Timișoara


Bună ziua, se caută șofer categoria B pentru ride sharing, Uber/Bolt cu atestat pentru transport alternativ . Mașini disponibile pentru închiriat: Skoda Octavia an 2013, eligibilă pentru confort Bolt, motorizare 1.6 tdi. 600 lei și 10% procentul flotei. Venituri între 4000-6000 de lei. Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie la nr. de telefon
Uber/​Bolt

Angajam șoferi Uber Bolt


Dacă aveți 21 de ani împliniți și 21 de ani împliniți va așteptăm să faceți parte din flota noastră. Daca nu aveți atestat, va școlarizăm in vederea obținerii lui. Ne găsiți la casa Sindicatelor parter camera 4, la școala de șoferi Amigoart de luni până vineri între orele 9 -16
Amigo art

Angajez șofer Uber Bolt


Firma autorizată ARR colaborare Uber Bolt angajează șofer cu atestat transport. Închiriere autoturism 450lei săptămâna Comision 7% fără alte taxe ascunse. Facilităm obținerea documentelor necesare colaborării -atestat;cazier auto;cazier judiciar. Vârsta minimă 21 ani. Posesor permis auto cat.B de minimum 2 ani.
Laureniu

Angajăm Curier Bolt Food


Ești o persoană pozitivă inovatoare și energica? Hai in echipa noastră unde: Program felxibil. Echipa tanara, inovatoare. Venituri variabile în funcție de implicare Plata săptămânală in numerar In cazul in care deții PFA S.R.L prin transfer bancar săptămânal. Daca detii mașina,permis auto sau bicicleta? Atunci totul este gata,putem începe!
Great HD Start

Bolt Uber închiriez București


Închiriez mașini Uber Bolt (București) Fără obligații - Dacia Logan 0.9, 2014-2020 benzina și gpl -Dacia logan 1.2 ,2015-2017 benzina și gpl Variantele cu toate opțiunile : GPS,navigație, Ac ,fumuri etc Masinile se prezintă mecanic și electric ca și noi ,mentenata la zii ! -Pretul chiriei este de 550 lei + 6% +50 lei Fără alte costuri detalii contactați-mă în privat Sau 450 lei +10% + CM obligatoriu! -La închiriere se percepe garantie 600 lei!
axm comany

Șoferi Bolt,​ Uber


Verev Distribution angajeaza șoferi transport persoane în regim de inchiriere cu atestat pe mașini 2022 și 2023.
Verev Distribution SRL-D

Angajam Soferi Uber Bolt


Angajare soferi pentru transport alternativ cu carte de munca Activitatea se desfasoara pe Logan nou (an de fabricatie 2023). Venit atractiv.
Rush Hour Production

Partener Uber/​bolt


Daca doresti o colaborare intr-un mediu profesionist, te asteptam in echipa noastra! Iata cateva beneficii daca ni te alaturi: oferim posibilitate rapida de a activa in domeniu, avand o flota ampla si diversificata de masini, oferim suport pt folosirea aplicatiilor, percepem un comision asemanator cu piata, ne ocupam de obtinerea actelor la ARR, taxa de contabilitate 0.
Aaa

Mașini Uber Bolt


Firma autorizata ARR va pune la dispozitie serviciile pentru a deveni partener Uber, Bolt. Renault 600 lei saptamana Dacia Logan 480 lei saptamana Garantie 600 lei Acceptam si cu masina personala. Comisionul este de 10%. Cu sau fara autoturism contract de munca ( optional ). Ne ocupam de toate actele: contract de comodat, copie conformă, ecusoane, casa de marcat, etc. Va stam la dispozitie!
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 129 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.