Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

134 Locuri de Munca Bolt - Joburi Bolt

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

134 Locuri de Munca Bolt - Joburi Bolt

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bolt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bolt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Mașini Uber Bolt


Firma autorizata ARR va pune la dispozitie serviciile pentru a deveni partener Uber, Bolt. Renault 600 lei saptamana Dacia Logan 480 lei saptamana Garantie 600 lei Acceptam si cu masina personala. Comisionul este de 10%. Cu sau fara autoturism contract de munca ( optional ). Ne ocupam de toate actele: contract de comodat, copie conformă, ecusoane, casa de marcat, etc. Va stam la dispozitie!

Colaborare Uber Bolt Splash


Angajez soferi cu masina proprie, daca n a mai facut bolt sau uber primele 2 luni fara comision , colaborare uber bolt, splash, carte munca 8 ore sau daca are job in alta parte la 8 ore, cintract pe 2 ore - 200 lei luna , comisiom 7% din net, 25 lei saptamana contabilitate, . Ofer suport pentru obtinerea atestatului, copie conforma si ecusoane gratis, cotract comodat la notar 100 lei.
Complet Ride srl

FlotĂ Uber Bolt


Flotă Uber Bolt angajează șoferi. Comision Flota 10% din net. Flota plătește 20% din cartea de muncă. Condiții bune și noi de colaborare. Contract de munca incepand cu 2h. Doar persoane responsabile și cu chef de muncă. Angajăm DOAR CU MAȘINILE PERSONALE În Suceava și Bucuresti.
Leader Scope SRL

Caut Sofer Uber Bolt


caut șofer uber bolț 400 pe saptaman +400 garanție telefon
liv

Colaborare Bolt Uber


Societate transport alternativ cauta șoferi cu mașina și atestat transport persoane în regim de inchiriere pentru colaborare în conditii foarte avantajoase. Dăm mașini și la rămânere foarte avantajos. Relatii la telefon:
VEREV

Angajam Livratori Bolt Food


Vrei sa devi livrator bolt food ? Esti la un apel distanta suna si te programam la interviu . Cautamlivratori.ro este probabil cea mai buna solutie de a colabora cu platformele de Food Delivery , oferim suport pe tot parcursul colaborari , detinem flota si service de scutere , scutere electrice , biciclete asistate electric . Cautam si subcontractori . Avem biroul langa mall sun plazza ... te asteptam sa ne vizitezi !
Gusty Solutions SRL

Bolt Food Tazz Glovo


Colaborare Angajare Glovo Tazz Bolt Food Comision 8.5% Contract de munca part-time sau full time. Contract de colaborare. Activare rapida a contului în maxim 24h. Castiguri în funcție de implicarea fiecăruia. Plățile se fac săptămânal la doua săptămâni lunar,în funcție de nevoile fiecăruia. Poți livra cu bicicleta, scuter sau masina. Ai nevoie de un telefon un android sau IOS. Ai bonus de 200 lei(pentru 100 de comenzi în 30 de zile). Castiguri de la 30 lei h plus bacsis. click https: couriers.glovoapp.com RO ?utm_campaign=13530309-refer-a-friend&utm_source=in_app_copy Bonusuri în funcție de comenzile livrate ,iar programul ti-l poți face în funcție de disponibilitatea ta. Pentru mai multe detalii puteți trimite mesaj sau sunați https: couriers.glovoapp.com RO ?utm_campaign=13530309-refer-a-friend&utm_source=in_app_copy
HFSTAF SRL

Angajez Soferi Pentru Ubar Bolt


angajez soferi pentru ubar bolt comision 10%din net copi conforme si ecusoane din partea firmei detali la
trans srl

Sofer Ubar,​bolt.​


Sofer pt firma transport alternativ autorizata de autoritatea rutiera romana autoturisme disponbile 450 +saptamana
Tupena

Se Cauta Parteneri Uber Bolt!


MASTED INVESTING SRL, firma autorizata UBER&BOLT BRASOV CAUTA SOFERI PARTENERI cu sau fara auto personal in BRASOV: (oferta valabila atat pentru angajare persoane fizice cat si pentru colaborare) BENEFICII: SALARIU LUNAR DE LA 2500 LEI + BONUSURI de performanta Card combustibil 350 LEI saptamana Asigurarea mentenantei masinii personale 6000 LEI AN (consumabile, anvelope, RCA, etc) (pentru persoanele care doresc alaturarea cu masina proprie) Contract de munca la 4 6 8 ore. Plata saptamanala sau lunara in NUMERAR sau TRANSFER BANCAR. FLOTA detine autoturisme pentru transport alternativ CERINTE: PERSONALE: Atestat profesional de transport alternativ (Oferim suport in obtinerea atestatului profesional de transport alternativ) Varsta minima 21 ani Permis de conducere min 2 ani MASINA: Masina cu cel mult 15 ani vechime A C sau CLIMA 4 portiere Mai multe detalii la nr de telefon
Masted Invest

Ghiozdan Bolt Food Iasi


Doar in iasi Ghiozdan termoizolant Bolt Food stare perfecta Folosit o saptamana
Bolt food

Închirieri Auto Pentru Bolt Uber


Flota cauta parteneri colaboratori pentru Bolt Uber pe masinile noastre. Tot ce trebuie sa ai este varsta minima 21 de ani, permis mai vechi de 2 ani si atestat pentru Rideshering. Te asteptam in echipa noastra.
YourCab

Angajam Soferi Uber Bolt


Firma ridesharing angajam soferi pentru uber bolt,numai cu carte de munca,norma intreaga,cu autoturismele noastre.Cerem si oferim seriozitate.Va rugam sa sunti doar in conditiile prezentate.
Autoteka

Șofer Uber Bolt


Descriere - Firma parteneră Uber si Bolt in Timișoara, angajează șoferi ridesharing, pentru un venit săptămânal intre 800-1400 Ron in funcție de numărul de ore lucrate. - Se oferă mașină de lucru si contract de muncă la 8h. - Se lucrează cu autovehicule Dacia Logan si Renault Captur 2015-2020, 0.9tce benzina gpl. - Atestatul profesional este obligatoriu. - Vârsta minima este de 21 ani si 2 ani vechime permis conducere. - Se oferă consiliere pentru obținerea atestatului profesional. -Condiții avantajoase de lucru. -Program flexibil de lucru. -Mai multe detalii la telefon.
SC ATP CAB SERVICE SRL

Curier Livrari Bolt Food - Bucuresti


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
road food

Flota Uber Bolt Comision 10%


Firma autorizata ARR cu experienta in domeniu , cautam colaboratori pentru a efectua serviciul de ride-sharing pe platformele UBER si BOLT - An fabricatie minim 2011 - Plata SAPTAMANALA. - Service auto si statie ITP - Contract de munca 8 ore sau 2 ore. - Eliberare documente necesare in doar cateva zile - Comision firma : 10% Din NET - Contract comodat , copie conforma , ecusoane) Pentru mai mult detalii nu ezitati sa ma contactați pe telefon si pe wapp . Multumesc anticipat!
Alex Best Speed SRL

Uber Bolt Angajam La Plan Sau Colaborare


Angajam soferi Uber+Bolt masini minim 2017 benzina+gaz Cautam colaboratori cu masina proprie conditii avantajoase pentru mai multe detalii va asteptam cu un apel la
GEOVLAD Trans logistic SRL

Afiliere/​colaborare Platforme Digitale Bolt/​


Societate comerciala afiliaza soferi proprietari de autoturisme pe platformele Bolt si Uber Conditii Atestat de pregatire profesionala in regim de inchiriere de la ARR ITP regim 6 luni la autoturisme pregatite in regim specific tehnic si legal RAR Se ofera Contract de munca prin colaborare cu plata saptamanala de 300 de lei de catre sofer Contract de comodat cu societatea prin care se va percepe comsion de 8% din incasarile nete saptamanale de pe platformele Bolt si Uber. Contractul de combat cu societatea/flota va avea anexat un contract legal de colaborare, pe langa contractul legal de munca, prin care se vor stipula si necogia anticipat conditii diverse de ambele parti prin legislatie. Bacsisurile saptamanale de pe platformele Bolt si Uber nu se vor calcula din totalul net saptamanal, ci se vor plati soferului Comisioanele de afiliere la platformele Bolt si Uber prin societate/flota se vor imparti cu soferii. De asemenea, si alte tipuri de comsioane saptamanale oferite de catre plat
SC Ady Pro Vip Drl

Curier Livrari Bolt Food - Timisoara


De ce sa ne alegi pe noi? Comision mic. Bonusuri avantajoase. Lucrezi cat vrei si cum vrei. Salariu saptamanal. Vei face parte din una dintre cele mai serioase firme de curierat din Romania, ne putem mandri prin profesionalism, salarii neintarziate si faptul ca suntem top 1 in Romania. Penrtru orice informatii contactati-ne la numarul de telefon:
Road Food

Angajez Sofer Uber Bolt Logan


VÂRSTA MINIMA 26 ani!!! Firma licentiata colaboratoare UBER BOLT, avem următoarele masini disponibile: - Dacia Logan 2009 - 350lei - Dacia Logan 2016 - 450lei - Dacia Logan 2020 - 500lei saptamana + 10% comision din incasari Oferim BONUSURI soferilor in functie de numarul de curse efectuat! Este INCLUS: -RCA -Asigurare pt. persoane si bunurile acestora -ROVINIETA -ECUSON -COPIE CONFORMA -CASA DE MARCAT Pentru mai multe detalii si informatii, va stau la dispozitie, SUNATI!
Mihai
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 134 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.