Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Bucatar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Bucatar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Bucatar /​ Preparator Partea Rece


NARU, locatie in zona Piata Unirii, angajeaza bucatar (preparator partea rece aperitive,salate,burgeri,etc) pentru bucatarie internationala. Concept fresh, echipa tanara, salar motivant! Program de 2 zile cu 2 . Informatii la telefon intre orele 12 - 22
NBC

Best Western Plus Lido Hotel Bucatar


Best Western Plus Lido Hotel Timisoara angajeaza Bucatar cu experienta. Se ofera: - Conditii avantajoase de lucru; - Salariu atractiv; - Munca intr-o echipa tanara si entuziasta.
Best Western Plus Lido Hotel Timisoara

Angajam Bucatar,​ Ospatar,​ Barman,​ Pizzar.​


Restaurant cu specific italienesc angajeaza Bucatari, Pizzar, ajutor bucatar, ospatar si barman. Salariu atractiv, bonusuri in funcție de performanta. Se ofera masa, bautura (apa, suc, cafea etc.).In unele cazuri se ofera si cazare gratuita in Timisoara. Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara unde poti sa te pui in valoare și sa poti sa devii o persoana profesionista in acest domeniu. Lasa-ne sansa sa te cunoaștem si sa-ti dam un impuls care te va face unul dintre cei mai buni din Horeca.Pentru mai multe detalii sunati la:
La Marlow S.​R.​L.​

Restaurant Pizzeria Filiberto Angajeaza Ospatar/​a,​ajutor Bucatar.​


ristorante filiberto angajeaza ospatar/a, ajutor bucatar.
Filber srl

Shaorma - Lucrător Bucătărie (eat Station Dumbravița)


Eat Station caută coleg ă! Fast Food cu locația în Dumbrăvița ( în parcare la Mc Donlands) angajează. Shaorma - lucrător bucătărie ( cu sau fără experiență ) Program de lucru flexibil : 2 zile lucrătoare cu 2 zile libere.
Eat Station

Casier Lucrator In Bucatarie - Contract Perioada Nedeterminata


Vrei să faci reprezinți un brand internațional, care se extinde în orașul nostru ? Prohuman recrutează casieri și lucrători în bucătărie pentru un mare lanț de restaurante fast food, în noua locație din Timisoara. Programul de lucru este în 2 schimburi, 5 zile cu 2 zile libere. Oferim: -Salariu pornind de la 2350 NET -Tichete de masa 30 ron per zi lucratoare -Bonusuri conform grilei -Bonus de recomandare 600 ron net -Discounturi la produsele magazinului -Spor ore suplimentare -Spor pentru orele lucrate in sarbatori legale -Decontare transport la finalul programului -Contract pe perioada nedeterminată -Nu este necesara experiența
PROHUMAN APT

Hotel Vanilla Angajeaza Camerista Si Ajutor Bucatar


Daca esti pasionata de ospitalitate, comunicativa, serioasă, organizata, cu spirit de echipa, atenta la detalii, cu inițiativa, dornica sa invete lucruri noi, pozitiva si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa experimentata si dinamica te asteptam la noi in echipa ! Cunoasterea limbii engleze constituie avantaj. Se ofera : - seriozitate - loc de munca stabil plus experienta intr-o locatie cu vechime si bine cotata. - salariu atractiv in functie de experienta si competente. Informatii si programari pentru interviu la SZANTHA CRISTINA
SC ZIUA SI NOAPTEA SRL

Angajam Ajutor Bucătar Femei Sarar 4500net


Angajam ajutor de bucătar femei cu experienta în bucatarie, program de lucru de la ora 6 la ora 16 de luni pana vineri, info la tel:
S.​C Ialidi.​ SRL

Angajam Bucatar Pub 3500-5000 Lei


Angajam bucatar cu experienta. Locație centrala, cu vechime de 8 ani. Facem chestii faine și cautam un coleg care sa fie pasionat de bucătărie. Obișnuim sa oferim și bonusuri de performanta, și prime de sărbători.
piper food

Restaurant&bar Din Dumbravita Angajeaza Ajutor Bucatar Spalator Vase


Prime Restaurant&Bar din Dumbravita angajeaza: - spalator vase - ajutor bucatar Detalii la numarul de telefon
Stein Collection

Why Pizza Timișoara Angajează: Ajutor Bucătar - Montator Pizza


WHY Pizza își mărește echipa! Angajăm: - Montator Pizza - Ajutor Bucătar - Casier Pentru mai multe detalii şi programare interviu sunați la
Why Pizza

Bucatar Program Luni - Vineri,​ 08.​00 - 17.​00,​ Sambata 9-15.​30,​ Duminica Liber


Cautam o colega sau un coleg pentru a ne intregi echipa! Atribuții: pregatire mic-dejun si brunch, spălare vase, curatenie zilnica in bucatarie. Program de lucru luni-vineri, 08.00 - 17.00, sambata 9-15.30, duminica liber Caffe del Doge - complex comercial Galeria 1 - Calea Sever Bocu nr.2, Timisoara
Caffe del Doge

Cofetar Brutar


Povestea Madame Magnifique se scrie, iar echipa crește, si vrem să-ți oferim cadrul în care cunoștințele și pasiunea ta să creeze plus valoare. Ce ne dorim de la tine? Experiență relevantă în domeniu, minim 3 ani; Domiciliu stabil în Timișoara sau în zonele limitrofe; Persoană dinamică, responsabilă, agreabilă, orientată către calitate; Dornic d un job stabil pe termen lung; Spirit de echipă. Ce îți oferim? Salariu de bază net de la 3.500, în funcție de poziție și experiență; Bonuri de masă 735 lei; Pachet de servicii medicale private; Mediu de lucru profesionist, echipamente moderne, ingrediente de top; Cursuri de calificare externe, acreditate; Decontare transport pentru cei din zonele limitrofe orașului. Astept CV-ul tau pe sau pentru mai multe informatii tel. .
Madame Magnifique

Inginer Tehnolog - Cofetarie/​patiserie


Candidatul Ideal Aptitudini speciale: spirit de ordine si disciplina capacitate de organizare si decizie competente in dezvoltarea echipei si capacitatea de delegare capacitate de prevedere a situatiilor deosebite echilibru psihic si emotional viteza de reactie si capacitate de a lua decizii abilitati de comunicare flexibilitate / rezistenta la efort si stres preocuparea permanenta pentru ridicarea nivelului professional individual. Descrierea jobului - Organizarea si coordonarea procesului de producție in vederea realizarii planului de productie stabilit - supravegheaza procesul de productie si respectarea parametrilor de calitate - raporteaza catre seful ierarhic superior stadiul realizarii programului de productie - colaboreaza cu seful de sectie la intocmirea necesarului de aprovizionare - verificarea cantitativa si calitativa a produselor finite - raspunde de respectarea si urmarirea trasabilitatii - verifica aplicarea in productie a retetelor de fabricatie - verificarea modului d
Sc Senneville Inter Srl

Angajam Cofetari


Cofetaria Ebe To Go din Timisoara angajeaza cofetar cu experienta. Program de lucru de luni pana vineri intre orele . Contract de munca pe perioada nedeterminata, pachet salarial motivant corelat cu experienta si capabilitati.
Cofetaria Ebe To Go srl

Cofetar Cofetara Cu Experienta


Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm un cofetar ă cu experiență care să fie pasionat ă de domeniu și să se integreze ușor în echipă. Ce calități sunt necesare? - Pasionat ă de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă - Minim 5 ani experiență în domeniul de cofetărie (experiența să fie recentă) Dacă aveți aceste calități nu ezitați să ne contactați.
Sc Brutaria Amra Srl

Angajam Vanzatoare Cofetar Fără Experiență


Cautam o persoana activa, energica, responsabila si pasionata, dornica sa evolueze alaturi de noi și să aducă bucurie celor cu alergii și intoleranțe!! Avem nevoie de o persoană care să ne ajute la vânzare, mici activități de patiserie, turtă dulce....chiar dacă nu ai experiență noi suntem aici să te învățăm! Informatii tel.
Aroma SRL

Femeie De Serviciu-part Time La Brutarie-patiserie Tuana


Magazin nou deschis in zona calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de femeie de serviciu, program jumatate de norma doar dupamasa de la ora 17,00 la 22,00.de luni pana sambata. Salar 1500 lei net sau de la 16,00 - 22,00 cu salar de 2000 lei. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul din anunt.
Brutaria pastiseria Tuana

Angajam Cofetar


Cofetaria Royal își mărește echipa! Angajăm Cofetar. Program de lucru: Luni - Vineri Dacă ești o persoană serioasa si responsabila, ordonată, dornica de munca, si dorința de perfecționare continuă atunci acesta este locul potrivit pentru tine! Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară și vechimea pe un post similar. Se ofera bonuri de masa. Cei interesați sunt rugați să ne contacteze.
SC Mini ABC Store SRL

Angajam Pizzer


Montecatino Cafe angajeaza PIZZER! Candidatul ideal cunoaște regulile de igiena, este punctual si organizat, atent la detalii si dispus sa învețe. Acesta are capacitatea de a lucra atât singur, cat si in echipa. Experiența într-un job similar nu este obligatorie, însă constituie avantaj. Posibilitati de avansare. Salariile cresc in functie de vechimea pe care o veti ocupa la noi in societate. Beneficii: contract de munca pe perioada nedeterminata, 2 mese asigurate, apa si 2 cafele, locatie de top in Dumbravita, conditii de Cerem: seriozitate, implicare, experienta, abilitati bune in comunicare. Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, esti o persoana dinamica si plina de viata, te asteptam cu drag sa ne cunoastem!
Montecatino Cafe
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.