Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Bucatar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Bucatar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ajutor Pizzer


Angajam ajutor pizzer. Program 15.00-23.00. Zona complex-Buziasului.
CRAD RESULTS SRL

Angajez Pizzer


Pizzeria Celentano angajeaza pizzer Calificarea sau experienta sunt necesare Asteptam CV-ul dumneavoastra la adresa de mail : Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon : *****1
Pizzeria Celentano

Cofetar Cu Experienta - Locatie Centrala


Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 7000 lei in functie de experienta si cunostinte
Matrix Solutions

Angajam Casier Pentru Fast Food


Punct de lucru MOSNITA NOUA Cerinte : - cazier curat -seriozitate si consecventa - respect fata de oameni - capacitate de lucru in echipa Oferim : - salariu atractiv - 1 masa zi - se lucreaza 1 zi 1 zi - bonusuri prime - Asiguram transport - contract de munca pe periodata nedeterminata Descrierea postului : - preluarea comenzilor servirea comenzilor. - lucrul cu casa de marcat. - receptionare marfa. - curatenie la locul de munca.
DUMERA

Angajez Muncitor In Patiserie


angajez muncitor începător in brutărie patiserie. oferim perfectionare la locul de muncă.
geean

Personal Fast Food Part Time


Angajez personal fast food(preparare produse la gratar...sofer vînzator.Activitatea se desfasoara in tîrgurile din jud timis.asiguram transport .Salar motivant.rel la tel.
Begu

Angajare Personal Patiserie


SC AROMA-FILIASPAN SRL ,cu sediul în SAT GELU,COM.VARIAS,NR.226,CAM.1,JUD.TIMIS angajează 1 persoană in funcția de brutar. Cv-urile se depun la sediul societatii pâna la data de 20.03.2024 Relatii la telefon :
SC AROMA FILIASPAN SRL

Soft Bar - Soft Restaurant - Fast Food Sau Livrari Ab Soft Horeca Manager


Software complet vanzari - mese - ospatari - bonuri de comanda - rapoarte - de la 240 lei/luna cu Service suport inclus Pentru o prezentare la sediul nostru sau al dvs. si detalii complete va asteptam sa ne contactati 0728-442.399 Suntem din Timisoara si pe piata din 2006. Printre clientii nostri : DOPO POCO Timisoara, Cheers Bistro Pub, Bugard Pub, Spirit Cafe, Electric Theatre, PIZZERIA AL CAMINETTO, Planet Fast food, Select party Iulius Mall,Sevastia's Book, Dj Studio, Barrio,Yamy Bistro si multi altii
AB SOFT

Restaurant Pizzerie Situat In Zona Soarelui Angajeaza Personal.​


Restaurant pizzerie angajeaza personal pentru postul de ospatar(a), ajutor bucatar si spalator vase. Dacă ești dornic de munca și iti dorești un job stabil pe perioada îndelungată, te așteptăm în echipa noastră. Pachet salarial f atractiv ( salariu + bonusuri) impreuna cu 2 mese incluse plus transport la finalul turei.
.​

Necalificați în Sectorul Brutărie Patiserie .​


Angajam muncitori necalificați pentru brutărie patiserie .Oferim salariu de debut și bonuri de masa pe card in cuantum cumulat de 3800 lei net luna. Prin rotație se lucrează și în schimb de noapte. Detalii la tel
Brutarie

Angajam Casier Fast Food.​


Punct de lucru MOSNITA NOUA Cerinte : - cazier curat -seriozitate si consecventa - respect fata de oameni - capacitate de lucru in echipa Oferim : - salariu atractiv - 1 masa zi - se lucreaza 1 zi 1 zi - bonusuri prime - Asiguram transport - contract de munca pe periodata nedeterminata Descrierea postului : - preluarea comenzilor servirea comenzilor. - lucrul cu casa de marcat. - receptionare marfa. - curatenie la locul de munca.
DUMERA

Angajam Personal Fast-food


SC Casa Dell'Amore SRL angajează: -Lucrător in bucătărie Candidatul Ideal Cerințe: -Abilități excelente de lucru în echipă, atenție la detalii și rapiditate în execuție -Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu agitat -Flexibilitate în program și disponibilitate pentru lucru în ture -Experiență anterioară în prepararea produselor tip fast food și nu numai, reprezintă un avantaj Descrierea jobului Responsabilități: -Pregătirea și asamblarea produselor tip fast food și nu numai conform standardelor companiei -Asigurarea calității și prospețimii produselor -Menținerea curățeniei și respectarea normelor de igienă în bucătărie -Colaborarea eficientă cu colegii din echipă pentru a asigura un flux de lucru optim -Asigurarea unei experiențe pozitive pentru clienți prin servirea produselor într-un mod prompt și politicos Beneficii: -Salariu motivant -Mediu de lucru plăcut -Posibilitate de avansare
SC Casa DellAmore SRL

Angajam Brutar Si Patiser


Fabrica de paine, angajam brutar si patiser cu experienta in domeniu.
Bega Pam

Angajam Personal Fast Food Salar 4000 Ron In Mana


angajam PERSONAL FAST FOOD CU SAU FARA EXPERIENTA . -Casier -Preparator produse paine -Ajutor bucatar program de 2 cu 2 libere salar 4000 ron in mana posibilitate de avansare masa asigurata in timpul turei mai multe info la nr de tel
jjj

Angajam Personal Pentru Curatenie In Laborator De Cofetarie


Firma de patiserie cofetarie angajam personal pentru curatenie si spalator vase, program de lucru in doua schimburi de luni pana sambata inclusiv, salar 3200 lei net plus bonuri masa, program de 8 ore zi . Locul de munca este in zona Mehala - Ronat, langa piata de en gros . Nu se asigură transport. Pentru alte detalii sunati la nr de telefon de luni pana vineri intre orele 9-17
Sc Senneville Inter Srl

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta in domeniu. Avem un cuptor pe lemne italian, de cea mai buna calitate, intr-o locatie din Dumbravita.
Casa Dell Amore Pizzium

Angajare Lucratori Comerciali Pentru Fast Food


Angajam lucrători comerciali pentru servire gyros ! Timisoara , str. Calea Torontalului 25, Stavros Gyros. Program 2 cu 2, orar 10-22.
SOLDADO SRL

Angajez Lucratori Servire Fast Food


Stavros Gyros angajeaza lucratori comerciali pentru servire clienti.Punct de lucru din Timisoara, str. Calea Torontalului 25. E necesara experienta de lucru ,dar pentru cei cu abilitati, se poate invata rapid la locatie. Carte de munca .Salar atractiv.
SC SOLDADO SRL

Angajez Ajutor Brutar


angajez ajutor brutar la brutăria din calcea
pan calacea

Patiser(a)


Patiserie - cofetarie in dezvoltare angajam personal pentru producerea produselor de patiserie . Cerinte : Experienta in domeniu , seriozitate si foarte important multa atentie . Se ofera : Salariu atractiv , bonusuri de performanta , program de 8 ore , posibilitate de promovare . Interviu si proba de lucru .
M F PAGYSSERIE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.