Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

88 Locuri de Munca Bucatar in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

88 Locuri de Munca Bucatar in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bucatar in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Fast Food Salar 4000 Ron In Mana


angajam PERSONAL FAST FOOD CU SAU FARA EXPERIENTA . -Casier -Preparator produse paine -Ajutor bucatar program de 2 cu 2 libere salar 4000 ron in mana posibilitate de avansare masa asigurata in timpul turei mai multe info la nr de tel
jjj

Angajam Personal Patiserie


Langosi.Ro! Suntem pasionați de arta preparării langosilor și ne dedicăm să oferim produse de cea mai înaltă calitate. Ce ne diferențiază? Prospățimea: La Langosi.Ro, nu facem compromisuri când vine vorba de prospățime. Langosii noștri sunt pregătiți pe loc, astfel încât fiecare mușcătură să fie o experiență delicioasă. Ingrediente de calitate: Folosim doar ingrediente premium. Aluatul nostru este frământat cu grijă, iar umplutura este aleasă cu atenție pentru a vă oferi o explozie de arome. Varietate: Avem o gamă diversificată de langosi, de la cele clasice cu brânză și usturoi până la variantele inedite cu ciocolată sau șuncă, cașcaval proaspete. Echipa noastră: Suntem o echipă dedicată, pasionată de ceea ce facem. Dacă ești la fel de entuziasmat de langosi ca noi, te așteptăm să faci parte din familia Langosi.Ro! De ce să lucrezi pentru noi? Oportunități de dezvoltare: La Langosi.Ro, vei avea șansa să înveți și să crești într-un mediu prietenos. Salariu competitiv: Recunoaștem efort
SC.​ADRIANHELGIU.​SRL

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta in domeniu. Avem un cuptor pe lemne italian, de cea mai buna calitate, intr-o locatie din Dumbravita.
Casa Dell Amore Pizzium

Angajez Ajutor Brutar


angajez ajutor brutar la brutăria din calcea
pan calacea

Patiser(a)


Patiserie - cofetarie in dezvoltare angajam personal pentru producerea produselor de patiserie . Cerinte : Experienta in domeniu , seriozitate si foarte important multa atentie . Se ofera : Salariu atractiv , bonusuri de performanta , program de 8 ore , posibilitate de promovare . Interviu si proba de lucru .
M F PAGYSSERIE

Personal Pizzerie


Pentru viitoare deschidere pizzerie, caut sa angajez următoarele posturi:3 livratori cu bicicleta electrica,1 persoana care sa se ocupe de apelurile telefonice și vânzare(preferabil fata)Program flexibil, salariul bun.Detalii la telefon sau email.
Bravi Ragazzi

Angajam Pizzer Cu Experienta


Angajam PIZZER cu experienta care sa detina bune abilitati de comunicare, dexteritate si viteza de lucru. Cautam un coleg care isi doreste un job stabil pe perioada indelungata. Salariu+ masa asigurata.
Montecatino

Angajez Personal Pentru Fast Food


Angajez personal pentru Fast food in zona Blascovici , Timisoara , pentru detalii
Kusmodi Oana Market
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 88 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.