Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Camerista in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Camerista in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Camerista


Angajez camerista pe toate perioada sezonului estival.ofer cazare.cer si ofer seriozitate!!
SAMY TUR

Angajam Camerista.​


Cerinte: - Experienta in domeniu - constituie avantaj. - Spirit de observatie si atentie la detalii. - Amabilitate, flexibilitate, punctualitate, seriozitate. Conditii: - Program luni-vineri 8 ore zi, in weekend se considera ore suplimentare platite, salariu atractiv. - Decont transport. - Posturile sunt sezoniere 1 aprilie - 30 septembrie. - Nu oferim cazare. Responsabilitati: - Raspunde de mentinerea si igienizarea camerelor de hotel. Te asteptam in echipa noastra!
Samali ShippingTrading SRL

Angajare Camerista


Angajam camerista pentru vila în Eforie Sud. Relații la telefon
Vila Maria

Angajăm Cameriste


Hotel în Eforie Nord, angajam cameriste. Mai,iunie, septembrie =3000 lei Iulie, august =4000 lei Cele interesate ,detalii la telefon
SC PHILOXENIA ROM TOURS SRL

Angajari Camerist A


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, camerist a cu domiciliul Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Camerista Guvernanta 4000-5000ron


Vila Eden angajează cameristă si guvernanta. Experienta in domeniu este recomandata. Contract 8 mai - 8 septembrie Cazare si mese asigurate la unitatea turistica. Salariu 4000 - 5000 ron. Pentru informații suplimentare, contactați angajatorul la numarul de telefon.
SC VILA EDEN SRL

Angajam Camerista In Eforie Nord


Angajam camerista,în perioada 15.05-15.09.2024.Detalii la .Asiguram cazare.
SC.​ANIDAN TOUR SRL

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Camerista In Costinesti


Pensiune in Costinesti, cautam sa angajam camerista pentru sezonul estival.
Treias Booking

Angajam Camerista Sezon


Hotel Piccadilly din Mamaia, angajeaza camerista ingrijitor spatii hoteliere cu sau fara experienta, salariu motivant, transport decontat.
Hotel Piccadilly

Angajem Camerista Pentru Costinești


Angajam camerista pentru pensiune la Costinești. Asiguram cazare,masă și salariu atractiv.
Sc Covidex srl

Angajam Camerista-post Sezonier


Societate Comerciala angajeaza ajutor de bucatar-post sezonier. Ce oferim: -salariul motivant -decont transport Cerem: -experienta Daca consideri ca te regasesti in cele mai sus mentionate,te asteptam sa ne cunoastem! Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon . Ne poti trimite cv-ul pe adresa de email:
SC TANDER MAXX SRL

Angajam Camerista Vila Eforie


Cautam pentru iulie si august o persoana de gen feminin pentru curatenie, preferabil cu experienta in domeniu, cu varsta intre 20 si 55 ani. Program flexibil, de la 9 la 15. O zi libera pe saptamana. In zilele fara plecari sosiri turisti sau doar cu o plecare sosire, se poate pleca si mai devreme de ora 15. Nu asiguram cazare. Va asteptam la o cafea sa ne cunoastem si sa discutam restul detaliilor.
Vila Ozon

Angajez Camerista In Vama Veche


Angajam camerista in Vama veche pentru o vila . salariu de 3000 pana la 4500 Ron, pentru mai multe detali va rog sa sunati.
Casa Ryn

Camerista Vila Sezon


Unitate în Eforie Nord cauta doamna pentru curățenie în sezonul estival (iunie-septembrie). Cautam o persoana cu domiciliul in localitatile apropiate, deoarece nu putem oferi cazare. Va așteptăm pentru a discuta condițiile.
Gheco Tour

Angajezam Camerista - Posturi Permanente Si Sezoniere


Suntem in cautarea unei persoane motivate pentru a ni se la Villa Caprice, o pensiune turistica situata in centrul orasului Constanta. Daca esti o persoana organizata, entuziasta si iti doresti sa faci parte dintr-un mediu de lucru dinamic, te invitam sa aplici pentru posturile disponibile. Posturi permanente si sezoniere Responsabilitati principale: Asigurarea curateniei si igienei in camere, holuri si spatii comune Gestionarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Raspunderea la solicitarile oaspetilor si oferirea de asistenta in caz de nevoie Oferim: Mediu de lucru placut intr-o locatie centrala Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa profesionista Salariu competitiv Training si dezvoltare profesionala continua Avem posibilitatea de a oferi cazare.
Villa Caprice

Angajam Cameriste Si Femei De Serviciu Costinesti


Angajez in Statiunea Costinesti Femei de Serviciu si Cameriste din toata tara. Cazare Asigurata din partea firmei Masa Asigurata din partea firmei
SCORPION EST

Angajare Cameriste La Hotel In Eforie Nord


Angajez Cameriste in Eforie Nord , ofer Cazare si masa, sau transport pentru mai multe relatii sunati la
Sc Adria srl

Societate Angajează Camerista Eforie Nord


Societate, Vila Anastasia Eforie Nord, 15 camere, angajează camerista pentru perioada sezonului estival. Posibilitate cazare și masă. Șalariu 3500-4000 ron Relatii telefon Stela
Daria estival srl

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.