Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

112 Locuri de Munca Camerista in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

112 Locuri de Munca Camerista in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Camerista in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Vila Petra Eforie Angajeaza Cameriste


Vila Petra angajeaza cameriste pentru sezonul estival. Se ofera salarii atractive, cazare si masa, decontarea transportului pentru persoanele din alte localitati. Pentru detalii, sunati la numarul de telefon
Vila Petra

Angajam Receptionera,​camerista Si Contabil Conabilitate Primara


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera,cameriste si contabil contabilitate primara. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Angajam Camerista Pe Litoral,​ In Venus - Mangalia,​ Hotel.​palace Beach


Angajam Camerista pe litoral, in Venus - Mangalia, Hotel.Palace Beach, Conditii: experienta si liceu absolvit. Salariu bun, bonuri de masa si cazare, daca este cazul.
Palace Hotel Resort

Angajam Cameriste Si Personal Pt Curatenie Pe Litoral


Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;
sc iunona travel srl

Angajam Camerista In Perioada 01.​ Iun.​-15.​ Sept.​


Pensiunea Casa de la Corbu, situata in Corbu, jud. Constanta, angajeaza in perioada sezonului estival, camerista cu sau fara experienta. Asiguram cazare si masa. Salariu atractiv.
ROMCONSTANT IMPEX GH-STEFANICA SRL

Angajez Camerista Pensiune 8 Camere Eforie Nord


Angajez camerista pentru sezonul estival 2024, in Eforie Nord. se deconteaza transportul cazarea
Ii Gafar nuzet

Pe Litoral In Costinesti Angajam In Sezonul Estival Camerista,​ Femeie De Serviciu


Pe litoral in Costinesti angajam camerista in sezonul estival, femeie de serviciu curatenie in camere dupa turisti. Oferim salariu, cazare si masa. Va rugam sunati, NU TRIMITETI MESAJE.
Vile Coral

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Angajam Cameriste,​ Electrician Si Instalator Pentru Hotel Union Si H Mondial Din Eforie Nord


Pentru Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial SRL

Angajam Cameriste,​ Receptioner,​ Lucrator Bucatarie,​ Ospatar,​ Ajutor Ospatar


Hotel Riviera din statiunea Mamaia angajeaza in conditii avantajoase pentru urmatoarele posturi: - camerista si camerista hol - guvernanta - receptioner - lucrator bucatarie - bucatar - ospatar - ajutor ospatar Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Hotel Riviera

Angajam Cameriste! Complex Club D'or Din Statiunea Vama Veche.​


Complexul Club D'or din statiunea Vama Veche angajeaza bucatar,ajutor de bucatar! Se ofera: -salariu atractiv -contract de munca 6 luni pentru a putea beneficia de somaj -transport asigurat celor din Mangalia si imprejurimi. -decontare transport -masa -cazare si masa in cadrul Complexului daca este cazul. Se cere: experienta,seriozitate. Relatii la numarul de telefon:
SC TANDER MAXX SRL

Angajăm Cameristă Pentru Aparthotel De Top în Constanța - Salariu Net 4000 Ron,​ Contract Permanent!


Alăturați-vă echipei noastre de elită! Suntem în căutarea unor profesioniști dedicați să se alăture echipei noastre dinamică la un ApartHotel de prestigiu în Constanța. Oferim un mediu de lucru excepțional și oportunități de dezvoltare profesională într-o locație de vis. Poziții Disponibile: Cameriste: Responsabilități includ menținerea curățeniei și ordinii în camerele oaspeților, respectând standardele înalte ale hotelului. Călcătorese: Căutăm persoane meticuloase pentru îngrijirea rufelor, asigurând că toate articolele textile sunt curate și impecabil prezentate. Cerințe: Experiența anterioară în HORECA este un plus, dar nu obligatorie. Atenție la detalii și o abordare meticuloasă. Capacitatea de a lucra în echipă și de a susține standardele noastre de excelență. Rezidență în Constanța Oferim: Salariu competitiv și beneficii atractive. Mediu de lucru plăcut și suportiv. Oportunități de avansare și dezvoltare profesională. Contracte pe durată nedeterminată pentru tot anul.
Maritimo Luxury ApartHotel

Angajam Cameriste,​ Personal Spalat Calcat Uniforme,​ Responsabil Bagaje,​ Ingrijitori Spatii Publice


Angajăm în Mamaia Nord: - cameriste : pachet salarial 3600 RON NET - personal spălat calcat uniforme : pachet salarial 3600 RON NET - responsabil bagaje : pachet salarial 3400 RON NET - îngrijitori spații publice : pachet salarial 3600 RON NET La pachetul salarial se adaugă și decontarea transportului. Începere imediată - detalii la numărul de telefon din anunț.
Ionut

Curatenie Scari De Bloc


Preiau curatenie scari de bloc ,în constanta și împrejurimi.
Baron s back

Angajam Personal Curatenie Om Curatenie Femeie De Serviciu


Angajam personal pentru curatenia de apartamente in regim hotelier in Mamaia Nord in perioada mai-septembrie. Oferim si cerem seriozitate. Detinerea unui permis de conducere reprezinta un avantaj!
SC BLACK SEA BOOKING SRL

Menaj La Domiciliu


Caut doamna pt menaj in casa : curatenie,spalat ,calcat, mancare. As dori sa fie o persoana serioasa, sa posede permis de conducere (masina), sa fie nefumatoare si cu domiciliul in Cta. Varsta, in jur de 45 ani . Programul este de 8 ore, de luni pana vineri. Salariu 3.000.
pers fiz

Menaj Si Calcat


Ofer servicii de menaj si sau calcat ,in timpul liber(2 zile pe saptamana)Cer si ofer seriozitate.

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal pentru servicii vuratenie in institutii
Bianca Cleaning Company

Angajam Personal Curatenie Pensiune Sulina


Pensiunea Delta Miraj Sulina ( Delta ) angajeaza personal curatenie, camerista. Asiguram cazare, masa, salariu 3500 lei net. Pentru detalii tel.
DELTA MAR TOURS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 112 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.