Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

86 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Ilfov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

86 Locuri de Munca Contabilitate Primara in Ilfov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabilitate Primara in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabilitate Primara in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Contabil - Sc Agricol


Angajăm un contabil pentru firma noastră de agricultura, dornic de a lucra și sociabil! Responsabilitățile includ gestionarea contabilității financiare, raportarea fiscală și colaborarea cu auditorii externi. Cerințe: experiență în contabilitate, cunoștințe solide în legislația fiscală și contabilă. Acceptăm tânăr ce a terminat studiile!!!
Bacry Universal Agro

Operator Calculator - Facturare


Angajam fata pe postul de operator calculator- facturare Punctul de lucru se afla in Orasul Afumati Ilfov, zona Doraly Condiții: -Experiență este obligatorie - bun cunoscator al programului SMART BILL - cunostinte de lucru in Microsoft Office - capacitate de lucru in echipa; - capacitate de comunicare şi relaţionare cu clientii si colegii; - studii medii sau superioare Responsabilitati: -facturare: emiterea facturi in baza comenzilor receptionate ( in programul Smart bill ) -contabilitate primara; -diverse rapoarte si evidente solicitate de catre conducerea companiei; -arhivarea documentelor salariu 3500 Full time
GOLD GLASS SRL

Angajam Personal Pentru Relatii Cu Clientii,​ Intocmire Facturi Si Inregistrare Primara.​


Romtehnochim angajeaza personal pentru relatii cu clientii, intocmire facturi si inregistrare primara. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic sau pe adresa mail. Birourile Romtehnochim sunt situate in Jilava Ilfov. Echipa tanara si moderna, cauta candidatul ideal care trebuie sa fie punctual si foarte organizat cu munca sa Salariul va creste in functie de performanta.
Romtehnochim

Contabila


Societate comerciala angajeaza contabila cu experienta minim 3 ani, soft NextUp ( contabilitate primara) program 40 ore pe saptamana, salariu 7500 lei brut, Oras Popesti- Leordeni, Jud Ilfov. Rugam seriozitate. CV la adresa
AYT LIDER GRUP

Media netă estimată pe baza celor 2784 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajam Operator Facturare


Candidatul ideal: Atentia sporita, persoana cu dorinta de munca. Responsabila, organizata, energica. Manifesta putere de munca, seriozitate, implicare si precizie in onorarea sarcinilor de lucru. Abilitati foarte bune de comunicare. Cunostinte operare PC (Word, Excel). Descrierea jobului: Procesarea facturilor pentru clienti Procesarea comenzilor . Verificarea stocurilor si a preturilor. Descrierea companiei:Firma importatoare si distribuitoare de suc si apa. Program de lucru: luni-vineri : 8-17. Puncul de lucru: Afumati, jud.Ilfov. Tel :

Colaborare Expert Contabil Operare Situatii Contabile In Senior Software Erp


Societate cu activitate de distributie instalatii sanitare pentru contructii, CAEN 4674, situata in Domnesti, Ilfov, doreste colaborare cu expert contabil membru CECAR pentru inchideri situatii lunare, declaratii, bilant semetrial anual etc (fara contabilitate primara, fara resurse umane), reprezentare in relatia cu ANAF. Cautam persoana cu cunostinte temeinice a sistemului de operare Senior ERP care sa opereze inchiderile lunare in sistemul nostru ERP.
ELVAROM TRADING SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 86 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.