Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

145 Locuri de Munca Hotel in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

145 Locuri de Munca Hotel in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Hotel Si Restaurant


PENTRU SEZONUL ESTIVAL 2024 1Mai -15Septembrie ANGAJAM : BUCĂTARI , AJUTOR DE BUCATARI, OSPATARI ,SPALATOR VASE , INGRIJITOR SPATII HOTELIERE. Asiguram cazare si masa gratuit . Salariile se vor negocia la interviu functie de experienta si vechime . Pentru relatii TEL
OK BY OVO

Recepționer Hotel Eforie Nord


Angajăm recepționeri pentru hotel în Eforie Nord Cerințe: - experiență în domeniu - abilități de comunicare - atenție sporită la detalii - atitudine pozitivă - abilitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora - competențe digitale - disponibil pentru lucrul în ture Responsabilități: - primirea oaspeților și îndeplinirea formalităților specifice cazării acestora, conform standardelor (check-in check-out) - oferă clienților toate informațiile necesare, încasează contravaloarea serviciilor prestate, emite bon fiscal și factură către clienți Salariu motivant + bonus la sfârșitul sezonului. Pentru mai multe detalii ne puteti atașa CV-uri aici.
NH

Hotel Bistro Eforie Nord


Angajam bucatari, pizzari, barmai si ospatari pentru restaurant pizzerie Eforie Nord zona centrala Acceptam si incepatori dornici sa invete cat mai multe despre acest domeniu. Atmosfera este una moderna, tinereasca si ne dorim persoane pozitive si dornice sa formam o echipa vesela si frumoasa pe termen lung. Contractele se fac pe perioada nedeterminata, nu sunt joburi de sezon!! Inceperea contractului este imediata. Putem oferi cazare! Pentru persoanele interesate va putem da mai multe detalii la telefon
Logistic Operator Construct

Angajam Personal Curatenie Hotel


Angajam personal hotelier pentru curățenie. Salariu: 3500-3800 lei net luna Contract de munca Decontarea transportului Program de lucru 6-8h zi .
S.​C.​ ALGEDO POPI SRL

Omv 32 Constanta (langa Hotel Oxford)


Descriere OMV 32 Constanta (langa Hotel Oxford) angajeaza: casier shop, casier gastro, operator platforma perioada nedeterminata. De asemenea, cine este intersat sa lucreze doar in perioada estivala, poate trimite CV-ul. Beneficii Salariu brut: 4000 lei (casier), 3600 lei (operator platforma) plus bonuri de masa de pana la 770 lei, sporuri de weekend, sporuri de noapte, prime si bonusuri de performanta. Program: 12 - 24, 12 - 48. Programe de pregatire profesionala. Lucrul intr-o companie de renume, la standarde ridicate, standarde de calitate dovedite. Cei interesati sunt rugati sa trimita CV-ul, doar cei care corespund criterilor de selectie vor fi contactati. Multumim !
Interseven srl

Munca Hotel In Scotia Cazare Inclusa


Angajam General Assistant. O persoana pentru: bucatarie (mic dejun si cina), ajutor bucatarie kp, curatenie camere, intretinere etc. Cu experienta sau fara experienta in domeniu. Nu este necesara limba engleza. Se munceste full-time (8-10h zi; 6 zile saptamana). Cazarea este inclusa (camera personala cu baie proprie). Locul de munca este in Scotia. Salariul incepand de la 12 ora in functie de calificare si experienta. Cautam persoane curate, dinamice, flexibile si respectuoase. Nu suntem agentie, interviul si angajarea se face direct cu hotelul, contract de munca pe perioada nedeterminata, cu o perioada de proba de trei luni. Pentru a aplica, sunati sau mesaj: 0 0 4 4 7 8 9 6 9 6 7 5 3 1 Multumesc
Park

Hotel Insula Din Neptun Angajam Receptioner


Angajam receptioner, pentru perioada sezonului estival 2024 nu este necesara experienta in domeniu hotelier cerinte: abilitati de utilizare a calculatorului, limba romana scris vorbit fluent fisa postului: -inregistrarea in baza de date a clientilor -preluarea apelurilor telefonice -indrumarea clientiilor catre spatiile de cazare -oferirea de informatii privind serviciile oferite -inregistrarea solicitarilor clientilor -incasarea contravalorii serviciilor oferite -realizarea rapoartelor pentru cameriste
Insel SRL

Angajare Cameriste La Hotel In Eforie Nord


Angajez Cameriste in Eforie Nord , ofer Cazare si masa, sau transport pentru mai multe relatii sunati la
Sc Adria srl

Recepționer Hotel Nadia Eforie Nord


Nadia Hotels angajează recepționeri pentru hotelul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - experiență în domeniu - abilități de comunicare - atenție sporită la detalii - atitudine pozitivă - abilitatea de a gestiona situații neprevăzute și de a acționa în timp util pentru remedierea acestora - competențe digitale - disponibil pentru lucrul în ture Responsabilități: - primirea oaspeților și îndeplinirea formalităților specifice cazării acestora, conform standardelor (check-in check-out) - oferă clienților toate informațiile necesare, încasează contravaloarea serviciilor prestate, emite bon fiscal și factură către clienți Salariu motivant + bonus la sfârșitul sezonului. Pentru mai multe detalii ne puteti atașa CV-uri aici sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau
Nadia Hotels

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie

Tehnician Mentenanță Hotel și Restaurant Eforie Nord


Angajăm tehnician mentenanță pentru hotel și restaurant în Eforie Nord Se ocupă de reparații, instalații și orice tip de probleme tehnice care apar în cadrul hotelului sau a restaurantului. Salariu atractiv + bonus la sfârșitul sezonului. Pentru mai multe detalii, va rugăm să depuneți CV-uri aici.
NH

Angajam Personal Sezonier 2024 La Hotel Dorna Din Mamaia


Hotelul Dorna din Mamaia angajeaza personal de intretinere hotel cu contract permanent. si curieri(bagajisti intampinare turisti) pentru sezonul 2024 (mai-septembrie) . Cei interesati sunt rugati sa sune la nr de telefon(intre orele 08.00-16.00 de luni pana vineri) sau sa trimita CV-uri .
HOTEL DORNA

Tehnician Mentenanță Hotel și Restaurant Eforie Nord


Angajăm tehnician mentenanță pentru hotel și restaurant în Eforie Nord Se ocupă de reparații, instalații și orice tip de probleme tehnice care apar în cadrul hotelului sau a restaurantului. Salariu atractiv + bonus la sfârșitul sezonului. Pentru mai multe detalii, va rugăm să depuneți CV-uri aici.
NH

Angajam Ospatar,​ Barman,​ Receptioner Pentru Hotel Litoral


Angajam personal pentru horeca: ospatari, barmani si receptioneri pentru sezonul estival 2024! Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: zero754zero55476
SC ENERGOUTIL CONTACT SA

Angajam Ospatar,​ Barman,​ Receptioner Pentru Hotel Litoral


Angajam personal pentru horeca: ospatari, barmani si receptioneri pentru sezonul estival 2024! Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon: zero754zero55476
SC ENERGOUTIL CONTACT SA

Bucatar ,​ Ajutor Bucatar,​ Ospatar Hotel Golden Palace


Hotel Golden Palace angajeaza perioada nedeterminata, bucatar , ajutor de bucatar . Salariu competitiv, atractiv , mediu de lucru placut .
Hotel Golden Palace

Hotel Del Mar Mamaia Angajeaza Personal Piscina


Hotel Del Mar din Mamaia angajeaza personal pentru piscina: -barman -ospatar -ingrijitor Pachet salarial atractiv
SC ELEGANT IMPEX SRL

Hotel Aqua Park Angajeaza Personal Curatenie


Angajam personal pentru curatenie cameriste pentru hotel situat in Eforie Nord. Oferim 2 mese pe zi si cazare gratuit, carte de munca si program flexibil. Experienta in domeniu este un avantaj. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati cu incredere.
Aqua Park

Angajam Cameriste,​ Electrician Si Instalator Pentru Hotel Union Si H Mondial Din Eforie Nord


Pentru Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial SRL

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 145 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.