Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

145 Locuri de Munca Hotel in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

145 Locuri de Munca Hotel in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Spălător Vase Restaurant Nadia Eforie Nord


Nadia Hotels angajează spălător vase pentru restaurantul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - seriozitate, punctualitate, rapiditate, atenție la detalii, rezistență la stres și la timpul îndelungat petrecut în picioare - debarasează, spală și curăță vesela și tacâmurile din restaurant și bucătăria acestuia - ajută la curățenia din bucătărie Responsabilități: - respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare și de curățenie - pregătește necesarul de produse de curățenie - preia de la ospătari vasele și tacâmurile care trebuie spălate - debarasează și asigură curățenia bucătăriei când este cazul - îndeplinește sarcini atribuite de către superior Pentru mai multe detalii ne puteti atașa un CV aici sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau
Nadia Hotels

Angajam Contabil - Gestiune Restaurant


STUDII DE SPECIALITATE ; Cunostinte bune in domeniul evidentei primare de gestiune (minim 2 ani); Cunotinte de operare PC MS Office, Word, Excel, operare in programe informatice de gestiune; Persoana organizata, meticuloasa si cu atentie la detalii; Buna capacitate de comunicare si disponibilitate pentru invatare si dezvoltare. Responsabilitati: Intocmirea operativa a stocurilor (alimentatie publica); Inregistreaza, verifica si reconciliaza tranzactiile economice in contablitatea primara (stocuri materii prime si marfa); Opereaza documente contabile (facturi si bonuri de consum) Opereaza si regleaza inventare lunare; Introduce si modifica retete alimentatie publica (restaurant) Verifica si modifica preturi de vanzare pe casele de marcat; Urmareste obtinerea in timp util a documentelor contabile; Participa la realizarea inventarierii anuale;
Hotel Fortuna

Angajam Cameriste


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CURATENIE cu salariul integral consemnat in contractul de munca CERINTELE POSTULUI - Calificarea profesionala reprezinta un avantaj insa nu este o cerinta obligatorie; - Insușirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru; - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, spirit de echipa - Responsabilitate, seriozitate, implicare; DESCRIEREA JOB-ULUI - Program de lucru full-time; - Curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare si solutiile de curatenie si igienizare prestabilite ; - Asigurarea si mentinerea curateniei pe intreaga suprafata de activitate alocata; - Prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de catre supraveghetor; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL

Angajam Ospatar Ajutor Ospatar Barman Ajutor Barman


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL PENTRU RESTAURANTULUI HOTELULUI cu salariul integral consemnat in contractul de munca DESCRIEREA JOBULUI - Intampinarea clientilor, preluarea comenzilor si servirea oaspetilor intr-o maniera cat mai profesionista ; - Servirea bauturilor alcoolice non alcoolice, a preparatelor pe baza de cafea si a produselor culinare; - Rezolvarea cererilor clientilor potrivit standardelor si regulilor interne ale restaurantului; - Obligatia respectarii calitatii si gramajului produselor inainte de efectuarea serviciului; - Obligatia de a asigura clientilor servicii atente si complete: - Obligatia de a asigura curatenia spatiilor deservite, integritatea inventarului folosit si stocurile necesare; - Intocmirea notei de plata si a incasarilor potrivit instructajului si procedurilor legale prezentate; - Activitati specifice la casa de marcat (pentru postul de OSPATAR si BARMAN); - Realizarea inventarului si gestiunea ma
Mamaia Resort Hotels SRL

Angajam Camerista Pe Litoral,​ In Venus - Mangalia,​ Hotel.​palace Beach


Angajam Camerista pe litoral, in Venus - Mangalia, Hotel.Palace Beach, Conditii: experienta si liceu absolvit. Salariu bun, bonuri de masa si cazare, daca este cazul.
Palace Hotel Resort

Bucatar Pe Litoral


Bucatar cu experienta si studii de specialitate; Ajutor de bucatar studii medii si experienta. .
Palace Hotel Resort

Beach Boy Pool Boy


Descrierea postului Hotel Zenith MAMAIA angajeaza cu CONTRACT PERIOADA DETERMINATĂ: BEACHBOY și POOL BOY - Condiții foarte bune de muncă - Salariu integral consemnat in contractul de munca - Transport parțial decontact - Asigurarea mesei de prânz Doriți mai multe detalii? Contactati-ne la numarul de telefon din cadrul anunțului în intervalul 09.00 - 16.00 (LUNI - VINERI) și vă vom oferi toate detaliile!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL

Asistent Manager In Turism


Angajam Asistent Manager pentru activitate in turism. Studii superioare, permis de conducere, cunostinte computer si limba engleza sunt necesare. Disponibilitate pentru deplasari in tara si in strainatate.este necesara deasemenea..
Palace Hotel Resort

Angajare Receptioner


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, receptioner cu domiciliul în Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Angajari Camerist A


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, camerist a cu domiciliul Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Angajam Receptionera


!! Aparthotel Ella angajeaza recepționera !! Cautam o persoana communicativa, sociabila si amabila, cu bune abilitati de organizare pentru a se alatura echipei. Cunostintele de operare pe calculator si experienta anterioara intr-un post similar sunt necesare. Contituie avantaj cunosterea programului Pynbooking. Oferim: salariu atractiv care se va negocia la interviu in functie de experienta si aptitudini contract pe perioada nedeterminata, nu doar sezonier bonusuri in functie de performanta CV-urile se vor trimite la adresa: [email protected]
Aparthotel Ella

Receptionera Radiologie Dentară


Candidata Ideală - Persoana tânără și energică - Punctualitate, atitudine pozitiva si proactiva, orientare catre pacient (amabilitate si empatie) - Dorinta de invatare si perfectionare - Cunostinte operare PC (Windows, Microsoft Word şi Excel, Internet) - Permis conducere cat B Sunt acceptate la interviu doar persoanele cu CV +POZĂ Cu sau fără experiență

Angajam Receptionera Si Camerista


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera si cameriste. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Receptioner Marfa


Hai in echipa din magazinul Cora! Realizezi controlul cantitativ si calitativ al marfurilor si ambalajelor livrate si returnate, asiguri curatenia si buna functionare a platformei de receptie si a echipamentelor, mentii bune relatii de colaborare cu furnizorii si colegii din raioanele comerciale. Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile saptamana, 1-2 weekenduri luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Trimite-ti CV-ul la: sau suna la
Romania Hypermarche

Media netă estimată pe baza celor 34 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Angajam Personal Hotelier


Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach

Angajam Personal Hotelier


Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach

Angajam Personal Hotelier


Suntem în căutarea unor profesioniști entuziaști și dedicați pentru a se alătura echipei noastre. Venim cu promisiunea unei experiențe de lucru plină de oportunități de creștere și satisfacții personale, la Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach.
Crowne Plaza Constanta - Mamaia Beach

Angajăm Recepționeră


Salon servicii cosmetica cautam receptionera: Experienta de minim un an in orice domeniu ce presupune cominicare cu clientul. Activitate pe baza de programari Foarte bune abilitati de comunicare si orientare catre client Capacitate de organizare Prioritizarea sarcinilor Atentie la detalii Capacitatea de a lucra in echipa Cunostinte operare pachet Office CUNOASTEREA LIMBII ENGLEZE (mediu sau avansat) Aspect fizic placut ! Capacitate de lucru pe toate paginile de socializare Organizarea agendei Programari Preluarea apelurilor telefonice ROG CV doar cu POZA altfel nu luam in considerare.
Omnya

Angajez Receptioner


Angajez receptioner pentru sezonul estival 2024 pentru hotel de trei stele din Mamaia .Se asigura contract de munca , salariu 2800 lei net , bonuri de masa si decontare abonament transport. Program 12 cu 24.
manu

Angajez ReceptionerĂ SalĂ Fitness


programul se desfasoara in ture de cate 7 ore de luni pana vineri. Mai multe detalii la telefon
KARMA FIT
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 145 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.