Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

85 Locuri de Munca Hotel in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

85 Locuri de Munca Hotel in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Hotel in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Curatenie Pensiune Sulina


Pensiunea Delta Miraj din Sulina ( Delta Dunarii ) angajeaza personal curatenie, camerista. Asiguram cazare, masa, salariu 3500 lei net. Pentru detalii tel. Adriana
DELTA MAR TOURS SRL

Sala De Fitness Angajam Fata La Receptie


Sala de fitness angajam fata la receptie cu abilitati de comunicare si orientare catre clienti, dinamica, responsabila, serioasa. Experienta in relationarea cu oamenii reprezinta un avantaj. Esti potrivita? Daca da, atunci trimite-ne C.V.-ul pe adresa de email si noi te contactam!
Mega Gym Atletic

Recrutam Personal Hotelier Pentru Nave De Croaziera Rauri Sezonul 2024 !


Recrutam personal hotelier pentru nave de croaziera rauri.Fara taxe sau comisioane, biletul de avion , cazarea si masa sunt asigurate de angajator. Salarii cuprinse intre 1300 - 3000 euro in functie de job si experienta. Rotatie 9 saptamani pe vapor 3 saptamani vacanta platita de angajator.Cerinte - experienta in domeniu , limba engleza sau germana .Pozitiile cautate- ospatari , bucatari , cameristi , spalatori de vase , receptioneri de zi noapte.Asteptam anunturile voastre la adresa de mail Pentru mai multe detalii vizitati siteul AURASJOBS.RO.
AURASJOBS

Asistent Recepție (front Desk Officer)


ASOCIAȚIA SAVE THE DOGS AND OTHER ANIMALS DIN CERNAVODĂ ANGAJEAZĂ: ASISTENT RECEPȚIE (FRONT DESK OFFICER) CERINȚELE ROLULUI: Studii medii/superioare Cunoștințe foarte bune operare PC Cunoștințe medii operare pachet MS Office (Outlook; Excel; Word) Cunoștințe medii de limba engleză; limba italiană reprezinta un avantaj Abilități foarte bune de comunicare și organizare Experiență în relația cu publicul OBIECTIVELE ROLULUI SUNT URMĂTOARELE: Crearea unei experiențe plăcute pacienților și animalelor lor în timpul vizitei la clinică Promovarea valorilor asociației și bunăstării animalelor Îmbunătățirea comunicării cu pacienții și vizitatorii clinicii/adăpostului asociației Așteptăm CV-ul tău pe adresa mentionată pe afiș împreună cu o scurtă descriere a interesului tău pentru jobul disponibil. Un coleg te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre responsabilitatile rolului și despre asociație. MULȚUMIM! ECHIPA SAVE THE DOGS
Asociatia Save the Dogs and Other Animals

Complex Hotelier Grand Dedal Angajează Personal Recepție!


Vrei să fii colegul sau colega noastră? Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa ! Descoperă alături de noi din tainele industriei hoteliere si invață sa iubești turismul. Angajăm personal recepție, oferim condiții foarte avantajoase de muncă,program flexibil de muncă, pachet salarial atractiv și decont transport. Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon .
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Receptioner


Cerințe: Studii medii sau superioare Limba engleză la nivel mediu-avansat Studii superioare, calificare profesionala si experienta anterioara reprezinta un avantaj; Capacitatea de a sustine o conversatie in limba engleza la nivel mediu; Bune cunostinte de operare a calculatorului; Atitudine pozitiva, prezenta si ținuta agreabila, spirit de echipa. Cunoasterea sistemului de operare hotelier Multisoft(Solon) reprezinta un avantaj.
Elegant Impex S.​R.​L

Angajam Receptioner


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza in conditii foarte avantajoase receptioner hotel. Persoanele interesate trebuie sa aiba domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe. Chiar daca nu ai experienta, iti oferim training gratuit.
SC SUNQUEST SRL

Angajare Receptionere


Hotel patru stele Mamaia angajeaza receptionere cu sau fara experienta. Nu asiguram cazare. Detalii la telefon
Stelmar Orizont

Novum By The Sea Angajează Recepționeri


Novum By The Sea, hotelul de 4 stele din stațiunea Olimp angajează pe următoarele posturi: RECEPȚIONERI. Pentru detalii referitoare la condiții, salariu și beneficii vă rugăm să ne contactați telefonic la
NOVUM BY THE SEA

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajare Personal Hotelier


Hotel de 4 stele din Jupiter, angajam urmatorul personal: -recepție (program 12 24) -cameriste -bucătar -șef sală -lucrători bar -ospatar care a lucrat pe vas de croaziera Se asigură transport cazare, masă, salarii avantajoase.
Olimpic

Angajam Asistent Manager Sef Receptie


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza Asistent Manager Sef Receptie. Se cauta o persoana cu experienta in domeniul hotelier, serioasa si dornica de munca, domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe. Conditiile de lucru, beneficiile contractuale si financiare se discuta in cadrul interviului.
SC SUNQUEST SRL

Angajam Ingrijitor Spatii Hoteliere Paznic


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza pentru sezonul 2024 ingrijitor spatii hoteliere paznic. Obligatoriu domiciliul in Mangalia sau zone limitrofe intrucat nu se asigura cazare. Conditiile de lucru si salarizarea se vor discuta in cadrul interviului.
SC SUNQUEST SRL

Gestionar Receptie Marfa - Gepeto Impex Sa


Descriere Fabrica de procesare carne GEPETO IMPEX SA, angajeaza Gestionar receptie marfa. Conditii: Contract de munca avand un program de lucru de zi Mediu placut de lucru Responsabilitati : Verifică calitativ și cantitativ produsele primite; Recepționează marfa și întocmește documentele de recepție a mărfii în depozit; Efectuează lunar (sau când este cazul) stocul de marfă; Competente personale: sa aiba cunostine de operare calculator seriozitate responsabilitate, loialitate, hotarâre, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, sa aiba calitati psihice necesare (spirit de observatie, rabdare, viteza de reactie, capacitate de orientare in spatiu, capacitate de comunicare etc.); sa nu aiba antecedente penale Locatie : Lumina, jud.ConstantaRugam seriozitate.Relatii suplimentare la nr de telefon persoana de contact Adina Manea
GEPETO IMPEX SA

Cazare Si Masa Asigurate


angajez personal feminin , iubitoare de animale (caini, pisici) si pasari pentru lucrari in gospodarie. asigur cazare si masa. programul poate fi permanent sau in afara orelor de program(8-17) , sambata si duminica. salariu negociabil . tel.
-

Angajăm Personal Hotelier : Bucătari și Ajutori De Bucătari


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm bucătari, ajutor bucătari și M.N. vase, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon: Pentru bucătari, asigurăm cazare și masă celor din provincie!
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajam Ospatari,​ Ajutor Ospatar,​ Barmani,​ Ajutor Barmani,​ Beach Boys & Girls,​ Fete Recepție


Angajăm Sezon 2024 - Mamaia Căutăm ospătari pasionați și dedicați să se alăture echipei noastre din Mamaia pentru sezonul 2024! Dacă te bucuri de a oferi oaspeților experiențe memorabile și ai o atitudine pozitivă, te invităm să aplici la noi.Responsabilități:Primirea oaspeților și asigurarea unui serviciu excelent în conformitate cu standardele noastre. Luarea comenzilor și servirea mâncărurilor și băuturilor în mod prompt și eficient, menținerea curățeniei și a ordinii în zona de lucru. Cerințe:Experiență anterioară în domeniul ospitalității este un avantaj, abilități excelente de comunicare și relaționare interpersonală, capacitatea de a lucra în echipă și sub presiune, disponibilitate pentru program flexibil -Oferim:Salariu competitiv și bonusuri în funcție de performanțe, training și dezvoltare profesională continuă, mediu de lucru dinamic și plăcut, într-o locație deosebită din Stațiunea MamaiaTrimite CV-ul tău la adresa [adresă de email] împreună cu o scurtă scrisoare de intenți
ANGELS BEACH 11 SRL

Angajam Cameriste Si Receptionera


Angajam camerista,cu program 08 - 16 ,cu un salariu de 4500 lei + pina la 500 lei decontare transport. Contract de munca. Receptionera cu program 12 24 si salariu de 3000 lei+ 300 ;ei pemtru transport.
SC MAT.​MOB.​IORGOVAN SRL

Angajam Barman Si Receptionera


Complexul Grand sin Eforie Nord angajeaza barman si receptionera. Relatii la tel. sau E-mail
Minibraseria Grand

Angajare Personal Hotelier Si Baza Tratament Eforie Sud


Angajam personal in domeniul hotelier pentru sezon 2024. Sunt dsponibile urmatoarele posturi: - receptioneri - cameriste - guvernanta - asistent BFT BFKT maseur Locurile de munca sunt disponibile la Complex Edmond si Cosmos
Casa Noua Turism SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 85 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.