Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

131 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

131 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Infirmiere/​ingrijitoare


Angajam infirmiere/ingrijitoare cu sau fara experienta pentru camin de batrani. Salariu atractiv, program flexibil, prime. Contact
ReZidenta Seniorilor

Angajam Ingrijitoare


Gradinita zona MILITARI angajeaza INGRIJITOARE. Persoana sociabila, calma, careia sa-i placa copiii. Tel
steel

Angajam Ingrijitoare


Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra.
S.​C Disney Land Srl

Ingrijire Persoane


Caut persoana pentru ingrijire in regim intern . Atributii : ingrijire corporala, menaj, gatit, ajutor la imbracare, supraveghere la deplasarea cu cadrul metalic si orice activitate de rutina, companie. Dorim o persoana implicata, atenta, calma, gospodina, nu neparat cu multa experienta. Doamna pentru care se solicita ingrijire are 80 ani, se deplaseaza cu cadrul. Salariul 3.500 lei cu 2 week-end-ri libere sau 3.800 lei cu un week-end liber.
xxx

Ingrijire Batrina Intern


Caut o persoana ptr ingrijire batrina la pat,intern,2 saptamini cu 2.
Privat

Angajez Ingrijitoare


Angajez îngrijitoare interna pentru o doamna de 68 ani cu probleme locomotorii
Maria Alecu

Angajam Ingrijitoare Varstnici In Bucuresti


Angajam ingrijitoare varstnici cu experienta ,pentru ingrijire varstnici la domiciliu in Bucuresti , program intern. Salarii 5000 lei .
senior care

I Am Hiring Ingrijitor Cladiri


- NEED A EXPERIENCE ABOVE 2 YEARS - SALARY 3000 RON - NO AGENT - LOCATION - CLUJ
LUNA PERSONAL SRL

Angajam Ingrijitoare Varstnici ,​ Zona Ploiesti


Angajam ingrijitoare varstnici , pentru ingrijirea unei femei de 83 ani mobila ,ajutor la igiena corporala, tratament , plimbare, hranire, program intern salariu 4000 lei.
SENIOR CARE

Angajez Persoana Pentru Ingrijire Persoana Varstnica


caut persoana pentru ingrijirea unei persoane varstnice, in etate de 92 de ani, lucida si care se deplaseaza in locuinta, pentru: - pregatire mese de dimineata si pranz; - menaj usor: aspirator, sters praf, spalat cu mop, spalat rufe, uscat rufe, etc; - cumparaturi; - suport pentru ingrijire personala: dus (minim o data pe saptamana) etc; sunt incluse si cele doua mese: mic dejun si pranz, conform meniului pacientei. program de lucru: 08.30 - 15.30, 5 zile pe saptamana. locatie: strada Bucovinei, peste drum de intrarea principala a Arenei Nationale. suma oferita: 1200 LEI.
popescu

Ingrijire La Domiciliu


Caut Asistente siau nfirmiere CARE LUCREAZA SAU AU LUCRAT IN DOMENIUL MEDICAL pt. ingrijire la domiciliu, femeie de 58 de ani, aflata in stare de inconstienta, necooperanta, imobilizata la pat.după un traumatism.cerebral sever, accidentata pe o trecere de pietoni in 2017 . Aveti diverse obiecte care ajuta la ingrijjirea ei fara a face efort fizic. Program 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana . Exista posibilitatea sa fiti angajata prin Asistenta S. Are traheostoma care trebuie aspirata la nevoie, Este hranita enteral prin gastrostoma cu nutrienti lichizi printr-o pompa electrica. Primordial pt. ea, in starea in care se afla , este igiena zilnica. In permanenta aveti langa dvs. un membru al familiei, sotul acesteia. Astept persoane dispuse sa faca toate aceste lucruri in cunostinta de cauza. Va rog, cititi cu atentie ceea ce eu spun si analizati cu discernamant daca aveti cunostintele necesare sau dorinta sa faceti aceste lucruri. Multumesc.
Persoana fizica

Angajam îngrijitoare!


Pentru bătrâni bolnavi,persoane cu dizabilități menajere și baby-sitter!!! Intern și extern- program flexibil
Elly Agency

Ingrijitoare Copii


Gradinita de stat angajeaza ingrijitoare.
Hard Global

Bona Pentru Wwkend


Ma ofer ca bona, pentru wekend in Bucuresti.am lucrat si lucrez si acum cu copii!
Fizic

Ingrijitoare Copii Pentru Gradinita Particulara,​


Academia Strumfilor sector 1. Atributii: curatenie, servirea mesei, sprijin pentru doamnele educatoare si pentru bucatarie
ACADEMIA STRUMFILOR

Ingrijitoare Copii Cresa Particulara


Atribuții: Activitati legate de tot ce tine de rutina copiilor (ajutor la grupa, joaca, servirea mesei, schimbat scutec, spalat dacă este necesar, mers la toaleta, schimbat hăinuțe, adormit, ajutor pentru doamnele educatoare si pentru bucatarie etc), efectuarea și menținerea curățeniei. Cautam persoane care sa își dorească să lucreze alaturi de copii, serioase și carora sa le placa stabilitatea, calme comunicative, blande, organizate. Studii: medii Mai multe detalii se vor discuta în cadrul interviului. Oferim un mediu de lucru placut, salariu fix, carte de munca, prime de sărbători, masa calda la prânz, binuri de masa, binusuri in functie de performanta și implicare.
Micii Poznasi

Azil Camin Batrani-cazare Si Ingrijire Varstnici


Azil Camin Batrani-Cazare si Ingrijire Varstnici (Nu angajam personal)
Azil/​Camin Batrani-Cazare si Ingrijire Varstnici

Angajam Infirmiera îngrijitoare Cămin De Bătrâni Ilfov Clinceni


Angajam infirmiera îngrijitoare pentru camin batrani situat în Ordoreanu-Clinceni ,Ilfov Cerinte:seriozitate,rabdare,dedicare. Beneficii:salariu atractiv
Ariminia

Bona Experienta 10 Ani


Buna dumineata! Sunt Ciurtin Monica ,cu 14ani experienta in ingrijirea copiilor Acum baietelul de care ma despart are 3si 6 luni deja merge la gradi ,cand am facut cunostinta avea 11 luni si 4 dintisori ,am invatat impreuna sa faca primii pasi ,primele cuvinte,acum baietelul deja stie foarte multe lucruri ,acum are prieteni noi la gradi .Acum eu imi caut un nou copilas cu varsta sub un an ,unde sa incepem impreuna sa facem primi pasi,sa descoperim lucruri noi!!
Persoana fizica

Ingrijitoare Copii - Full Time


Gradinita particulara sector 4, zona Aparatorii Patriei cauta ingrijitoare copii Atribuții: activitati legate de tot ce tine de rutina copiilor (ajutor la grupa, joaca, servirea mesei, schimbat scutec, spalat dacă este necesar, mers la toaleta, schimbat hăinuțe, adormit etc), efectuarea și menținerea curățeniei. Cautam persoane care sa își dorească să lucreze alaturi de copii, serioase și carora sa le placa stabilitatea, calme comunicative, blande, organizate, nefumatoare! Studii: medii, minim liceul Mai multe detalii se vor discuta în cadrul interviului, salariul este negociabil în funcție de experienta în domeniu. Oferim un mediu de lucru placut, salariu fix, carte de munca, prime de sărbători, masa calda la prânz și bonusuri in functie de performanta și implicare. Va asteptam sa va alăturați echipei noastre!
Bemindful Kids
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 131 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.