Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

212 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

212 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijitoare


Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:
Piccolo Tedy amicii

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajez Ingrijitoare


Angajez îngrijitoare interna pentru o doamna de 68 ani cu probleme locomotorii
Maria Alecu

Angajez îngrijitoarea


Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

Angajare Ingrijitoare


Parohia Caramidarii de Jos, Sector 4, Bucuresti, angajeaza ingrijitoare la biserica.

Ingrijire Varstnica Intern Imobilizata 4500 Lei


Cautam o doamna pentru a avea grija de o doamna imobilizata la pat în București. Program 2 săptămâni lucrate si una libera. Salariu 4500 lei.pe luna
Pf

Bona Part Time


Bonjour Je recherche un place de nounou part time entre 14h30-15 19hh30-20 ;de préférence Iancu Nicolae-École Américaine-Tunari ou a la Gare de Nord. Ancienne maîtresse d'école pour les enfants groupe 2-3ans;22 ans de Fonction Publique Fran aise,je reste a votre disposition pour toute autre question. 40 lei heure 50 lei heure pour les samedi plus le taxi apr s 20h30. Merci de votre compréhension. Mes salutations
Maison

Menajeră,​ Bonă,​ îngrijitoare Vârstnici


Ai nevoie de serviciile unei menajere, bone sau îngrijitoare vârstnici, pentru familia ta? Apelează la serviciile agenției Star Family și noi îți vom găsi persoana potrivită! Beneficiile tale: - Soluție personalizată, adaptată cerințelor tale, - Garanție oferită pentru serviciile noastre, - Consultanță permanentă, pe toată perioada colaborării, - Prețuri corelate cu calitatea serviciilor. Te așteptăm să colaborăm! Agenția Star Family
Agenia Star Family

Bona Part-time Sau Full-time


Sunt o tanara asistenta medicala cu experienta vasta si pe partea de babysitting, contrar profesiei pe care o am la momentul actual, avand de-a lungul timpului in grija prichindei cu varste cuprinse intre 6 luni si 9 ani. Sunt o persoana calma, calda, intelegatoare, creativa si atenta la nevoile micutilor. Imi place foarte mult sa creez activitati potrivite varstei micutului micutei pe care il am in grija, aducandu-l aducand-o intr-un mediu prietenos, interactiv, inventiv, relaxant si nu in ultimul rand, desigur, stimulandu-i curiozitatea si creativitatea. Eu imi pot oferii serviciile de babysitting de L-V intre orele: L-V 7:00-10:30 sau 20:30-00:00+ (in functie de nevoie) S-D full-time (max. 10 h in functie de nevoie) - se stabileste impreuna intervalul orar. Servicii oferite: - timp petrecut cu prichindelul - activitati interactive si personalizate in fuctie de varsta copilasului - prepararea hranei - hranirea asistarea la masa a copilului - toaletare (schimbat, spalat, imbracat, etc
.​

Angajam Ingrijitoare Copii


Gradinita cu cresa privata,situata in sectorul 2, zona Colentina, cauta ingrijitoare copii. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul din anunt si la numarul .

Ingrijitoare Copii Cresa Particulara


Atribuții: Activitati legate de tot ce tine de rutina copiilor (ajutor la grupa, joaca, servirea mesei, schimbat scutec, spalat dacă este necesar, mers la toaleta, schimbat hăinuțe, adormit, ajutor pentru doamnele educatoare si pentru bucatarie etc), efectuarea și menținerea curățeniei. Cautam persoane care sa își dorească să lucreze alaturi de copii, serioase și carora sa le placa stabilitatea, calme comunicative, blande, organizate. Studii: medii Mai multe detalii se vor discuta în cadrul interviului. Oferim un mediu de lucru placut, salariu fix, carte de munca, prime de sărbători, masa calda la prânz, binuri de masa, binusuri in functie de performanta și implicare.
Micii Poznasi

Angajam Educatoare Si îngrijitoare


Sediul este in sector 2, zona Colentina - Andronache. Cautam educatoare (pentru grupa baby) si îngrijitoare.

Îngrijire Personală în Vârstă


Persoană în vârstă de sex feminin nedeplasabila. Necesita ingrijiri (schimbat pampers, toaletare, preparare hrana, mic menaj, cumpărături necesare preparării hranei). Program luni - duminică 3 ore (intervalul orar se stabilește de comun acord). Locație sectorul 2, punct de reper spitalul Sf.Pantelimon. Caut persoana serioasa sincer interesata, care dorește să rămână pe o perioadă mai lungă de timp.

Ingrijitoare Parohia Caramidarii De Jos


Parohia Caramidarii de Jos din Bucuresti, Strada Piscului nr. 3, Sector 4, angajeaza ingrijitoare pentru biserica.
Parohia Caramidarii de Jos

Caut Ingrijitoare Batrini La Domiciliu


Caut ingrijitoare batrini la domiciliu sector 6 piata Moghioros program 4ore zi de luni pana duminica telefon sau email
Mariana

Angajez Ingrijitoare Interna


Angajam îngrijitoare regim intern pentru supraveghere 2 bătrâni- 100% deplasabili,lucizi , in Bucuresti zona Dristor. Atribuții principale: administrare medicamente, menaj ușor, ajutor igiena personala , socializare. Mai avem o doamna care vine de 3 ori pe saptamana ptr gatit. Buget 3000 lei lunar.
Damian J.​

Ingrijire Varstnic,​ Zona Bld.​ Dacia,​ Bucuresti,​ 4000 Lei Luna


Cautam persoana cu experienta pentru ingrijire doamna (76 ani, imobilizata, constienta). Atributii : ingrijire, supraveghere; Program: 8 ore zi ( luni-vineri) Salariul: 4000 lei luna tel. sau
Agentia Mary Poppins

Ingrijire Persoane


Caut persoana pentru ingrijire in regim intern . Atributii : ingrijire corporala, menaj, gatit, ajutor la imbracare, supraveghere la deplasarea cu cadrul metalic si orice activitate de rutina, companie. Dorim o persoana implicata, atenta, calma, gospodina, nu neparat cu multa experienta. Doamna pentru care se solicita ingrijire are 80 ani, se deplaseaza cu cadrul. Salariul 3.500 lei cu 2 week-end-ri libere sau 3.800 lei cu un week-end liber.
xxx

Infirmiere/​ingrijitoare


Angajam infirmiere/ingrijitoare cu sau fara experienta pentru camin de batrani. Salariu atractiv, program flexibil, prime. Contact
ReZidenta Seniorilor

Angajam Ingrijitoare


Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra.
S.​C Disney Land Srl

Infirmiere Si Ingrijitoare


Camin de batrani, angajam numai cu contract de munca infirmiere si ingrijitoare cu sau fara experienta. Program flexibil si salariu motivant. Detalii la telefon.
Camin de batrani
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 212 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.