Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

212 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

212 Locuri de Munca ingrijire Batrani in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi ingrijire Batrani in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Urgent Ingrijire Batrana,​ Zona Piata Victoriei,​ 4000 Lei/​luna


Cautam persoana cu experienta, in putere, serioasa pentru ingrijire doamna ( 90 ani, nevazatoare). Program : ingrijire si supraveghere, preparat /servit masa, menaj usor al casei Salariul: 4000 lei/luna Program: intern cu 4 zile libere/luna tel sau
Agentia Mary Poppins

Ingrijitoare Batrana 8 Ore Zi - Zona Titan 3200 Lei


Cautam URGENT ingrijitoare batrana imobilizata la pat in zona Titan din Bucuresti cu program de 8 ore zi, Luni - Vineri cu Weekend liber ! Salariu oferit lunar este de 3200 Lei ! Pentru o colaborare rapida cu firma noastra ne puteti suna la numarul : ( retea Vodafone
Sc.​Expert Bone Menaj.​Srl

Ingrijire Batran,​ Orele 9 - 14,​ Zona Dorobanti-floreasca


Cautam ingrijitoare pentru un batran, care cu putin ghidaj se pune in caruciorul cu rotile, lucid, zona Primaverii - liceul Jean Monnet, program luni - sambata, orele 9 - 14, salariu 3000 lei pe luna. Cerinte: persoana serioasa, cu experienta . Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!
Acceda-firma fara comisioane

Caut Ingrijire Batrana,​2-3 Zile Luna,​ Intern,​ Sector 1


Caut femeie pt ingrijire batrana, 100 ani +, lucida, deplasabila cu cadrul; zona Maresal Averescu Program:intern, 2-3 zile luna.
pers fizica

Cauți Ingrijire Batrani ?! Baby-sitter,​ Bone,​ Menajere ,​ Batrani Bolnavi ?


Servicii Profesionale de Plasare a Îngrijitorilor pentru Vârstnici Batrani Bucuresti, Sector 6 Valabil din 26. Descriere Vă anunțăm cu bucurie că agenția noastră dedicată îngrijirii persoanelor în vârstă oferă acum servicii profesionale de plasare a îngrijitorilor specializați! Suntem aici pentru a oferi sprijin și confort familiilor care caută îngrijitori de încredere și dedicați pentru persoanele dragi. Servicii Oferite: Plasarea îngrijitorilor cu experiență și calificați, selectați cu atenție pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client. Îngrijitori cu certificări medicale și competențe în gestionarea diverselor afecțiuni specifice vârstei înaintate. Program flexibil pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților. Monitorizarea constantă a calității serviciilor oferite. De ce să alegeți Agenția Noastră? Suntem o echipă dedicată și pasionată, cu o vastă experiență în domeniul îngrijirii persoanelor în vârstă. Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate și
Elly S.​R.​L

Ingrijire Batrana 80 Ani,​ Regim Intern - 4200 Lei Luna In Bucuresti !


Angajam ingrijitoare varstnic regim INTERN pentru un doamna in varsta 80 de ani in Bucuresti la o familie deosebita unde se doreste sa se indeplineasca urmatoarele atributii : Ajutor la deplasare, ingrijire corporala cand este nevoie, supraveghere permanenta , menaj usor . Beneficii : { Cazare + Hrana + 2 Weekend-uri libere luna + Salariu minim 4200 Lei luna }. Colaboram cu femei care au experienta anterioara si posibil si referinte der la locurile anterioare de munca in acest domeniu. Avem mai multe locuri disponibile in cazul in care acest post de lucru sa ocupat intre timp ! Avem mai multe posturi disponibile si pentru alte persoane interesate de colaborare .Acte obligatorii : Copie act de identitate + Cazier + Adev medic de familie + referinte + Copie dupa studii efectuate. Ne puteti suna zilnic pana in ora 20 : 00, pentru a va oferii informatii sau detalii suplimentare despre acest post de lucru vacant sau alte oferte de lucru : ( Vodafone )
SC.​Expert Bone Menaj.​Srl

Ingrijitoare Batrani Pentru Regim Intern+ex Bucuresti .​ Fara Griji Pentru Parintii Tai!


Agentie recomanda doua ingrijitoare batrani pentru regim intern, sau extern Fac menaj usor, mancare.Schimba pampersi Regim intern sau extern Dana, externa sector 4, interna o saptamana da, una nu Nina numai regim intern o saptamana da, una nu! Solutia e la un telefon distanta!
Hai la munca

Ingrijire Batrana Imobilizata,​ 1-2 Saptamani Intern,​ 1-2 Saptamani Liber


Cautam o ingrijitoare pentru o batrana lucida, educata, 72 ani, imobilizata la pat, care cu putin ajutor se pune in caruciorul cu rotile, zona Banu Manta, program 1 sau 2 saptamani intern - 1 sau 2 saptamani liber, salariu 1200 lei pe saptamana, 2400 lei pe 2 saptamani. Cerinte: persoana serioasa, blanda, cu rabdare Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati. Apelati cu incredere!
Acceda-firma fara comisioane

Oferim Personal Ingrijire Batrani Program : Intern,​ Full-time,​ Part-time,​ 2 Sapt Luna,​ Weekend !


Oferim servicii de recrutare si plasare personal ingrijire varstnici bolnavi la domiciliu in orice zona din Bucuresti sau in zonele limitrofe : Ilfov, Baneasa, Pipera, Pantelimon, etc.. pentru orice Tip de program de lucru cautat de Dvs: Program de lucru INTERN ( Permanent ) unde se va oferii obligatoriu : Cazare + masa + salariu 4000 Lei + 2 Weekend-uri libere luna . Program de lucru FULL-TIME ( 8 ore ZI, Luni-Vineri ) - Salariu oferit va fi 3200 Lei luna . Program de lucru PART-TIME ( 2 sau mai multe ore zi ) - Salariu variaza in functie de orele lucrate zi. Program de lucru in Weekend ( Vineri seara - Duminica seara ) - Se ofera 400 Lei . Program 1 ora dimineata si 1 ora seara + 2 Weekend-uri - Se ofera 2200 Lei luna . Varstnici sau personele bolnave pot sa fie mobilizate sau neimobilizate la pat ! Toate femeile cu care colaboram aduc un dosar cu urmatoarele acte obligatorii : Copie Act de identitate + Cazier Judiciar + Adeverinta medic de familie ca sunt clinic sanatoase + Copie du
Expert Bone Menaj

Îngrijitoare Vârstnici,​ Menajeră,​ Bonă


Ai nevoie de serviciile unei îngrijitoare vârstnici, menajere, sau bone, pentru familia ta? Apelează la serviciile agenției Star Family și noi îți vom găsi persoana potrivită! Beneficiile tale: - Soluție personalizată, adaptată cerințelor tale, - Garanție oferită pentru serviciile noastre, - Consultanță permanentă, pe toată perioada colaborării, - Prețuri corelate cu calitatea serviciilor. Te așteptăm să colaborăm! Agenția Star Family
Agenia Star Family

Ingrijitoare Gradinita


Gradinita sector 1 angajeaza ingrijitoare. Salariu motivant, masa asigurata, bonusuri in functie de performanta. Locuri disponibile 2.Pentru programarea unui interviu ne puteti contacta la nr.afisat. Incepere imediata.
Gradinita

Barbat - Ingrijesc Varstnici


Bărbat 47 ani din București , doresc angajare îngrijire varstnici. Știu să gătesc ,sa fac menaj și tot ceea ce ține de casa . Sunt un om serios și deasemenea cer seriozitate . Doresc angajare doar in București.
Persoana fizica

Angajam Ingrijitoare Varstnici In Bucuresti


Angajam ingrijitoare varstnici cu experienta ,pentru ingrijire varstnici la domiciliu in Bucuresti , program intern. Salarii 5000 lei .
senior care

I Am Hiring Ingrijitor Cladiri


- NEED A EXPERIENCE ABOVE 2 YEARS - SALARY 3000 RON - NO AGENT - LOCATION - CLUJ
LUNA PERSONAL SRL

Ingrijire De Specialitate Batrani La Domiciliu


Ingrijire Batrani de specialitate la domiciliu de
NITU CONSULTING

Angajam Ingrijitori Cladiri Si Femei De Serviciu


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din Romania. Suntem in cautare de ingrijitori cladiri. Atribuții: - Efectuarea si asigurarea activitații de curațenie din zona alocata, conform programului de lucru stabilit; - Sa manifeste atentie in manuirea si utilizarea materialelor si echipamentelor pe care le are in primire. Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Conditii avantajoase de salarizare: -> Plata ore suplimentare; -> Bonusuri. Daca ești o persoana responsabila și organizata, te așteptam în echipa noastra.
Deziclean Retail Division SRL

Cautam Bona


Salut! suntem o familie în căutarea unei femei cu experienta unui copil, atentă, blândă, grijulie, la nevoile copilului). pentru a sta cu fetita noastră de aproape 2 anișori. Programul va fii de 4 ore pe zi de preferat după amiaza între orele 13-17. Pe o perioadă de 4 luni poate chiar și mai mult. Prețul 1300 lei pe luna, usor discutabil. Aștept mesajele dumneavoastră
bone

Bona Menajeră


Sint o persoana serioasă caut să fac menaj si calcat doar București am recomandări exclus bărbati singuri doar Familii
Bona Menajeră

Bona Pentru Wwkend


Ma ofer ca bona, pentru wekend in Bucuresti.am lucrat si lucrez si acum cu copii!
Fizic

îngrijitoare


Doresc un loc de muncă, îngrijire bătrâni în București cu sau fara pempars!
particular

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 212 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.