Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

192 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

192 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijitoare


Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:
Piccolo Tedy amicii

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

îngrijitoare


Doresc un loc de muncă, îngrijire bătrâni în București cu sau fara pempars!
particular

Media netă estimată pe baza celor 3 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Ingrijire Bătrâni


Ofer servicii profesionale de îngrijire pentru persoane în vârstă. Cu o atitudine caldă, responsabilă și atentă la nevoile individuale, mă angajez să asigur un mediu sigur și confortabil pentru bătrânii care au nevoie de îngrijire. Experiența mea în acest domeniu mă motivează să ofer suport emoțional și fizic, contribuind la o viață mai bună și mai fericită pentru cei dragi nouă. Pentru mai multe informații și programări, nu ezitați să mă contactați. Împreună putem avea grijă de cei care au nevoie de noi.
Ingrijire bătrâni

Caut Ingrijire Batrani


Doamnă cu experiență, fără obligații ,nefumatoare, 62 ani, caut job in domeniul companiei si ingrijirii persoanelor in etate.
Particular

Ingrijire B Trân


Doamn 60 ani cu 20 de ani experienț afar caut s lucrez cu o pers.deplasabil (g tit,cur țenie,medic,medicamente,etc)Nu intern.Bucuresti.Program 8-10 ore.
novac mihaela

Ingrijire Batrâni


Caut sa ingrijesc batrâni intern în București sector 2 sau 3 sint o fire calmă și am experienta cu batrânii
Ingrijire batrâni

Îngrijire Bătrâni


Agenția Ella Cristin SENIOREN vă oferă servicii de îngrijire bătrâni și bolnavi la domiciliu. Avem candidate calificate în domeniul sănătății, asistente medicale, fizioterapeut și kinetoterapeut. Suntem prompți in nevoile dumneavoastră.Nu ezitați să ne contactați.
SC ELLA CRISTIN SENIOREN

Ingrijitoare Batran


Cautam o persoana sa aiba grija de un batran de 89 ani, in Bucuresti. Este semi-mobil, merge cu cadrul. Oferim cazare si salariul de 3800 lei.
Mariana

Ingrijire Batrani


Cautam doamna cu experienta ingrijire batrani zona tunari 6 8 h salariu 4000 lei luni pana vineri
Bone

Ingrijire Batrana


Cautam doamna pe termen lung care sa aiba grija de o batrana deplasabila, in varsta de 80 ani ZONA DRISTOR SECTOR 3 BUCURESTI, FARA CUMPARATURI , CURATENIE SI GATIT. ATRIBUTII; Servirea mesei , medicamentatie zilnica -Ajutata la IGIENA PERSONALA [ dus baie ] si pus la masina de spalat haine care se strang dupa igiena corporala , inclusiv asternuturile . De pus pampers pentru noapte -PLIMBARI SCURTE cand vremea este favorabila PROGRAM 08 ;00 - 16;00 DE LUNI PANA SAMBATA - -SALARIU atractiv Pentru mai multe detalii telefon
Stela

Ingrijire Batrani


Cautam doamna cu experienta ingrijire batrani 4,6,8 h salariu 3000-4000 lei pe luna zona Străulești
Bone

Infirmiere Si Ingrijitoare


Camin de batrani, angajam numai cu contract de munca infirmiere si ingrijitoare cu sau fara experienta. Program flexibil si salariu motivant. Detalii la telefon.
Camin de batrani

Infirmiere/​ingrijitoare


Angajam infirmiere/ingrijitoare cu sau fara experienta pentru camin de batrani. Salariu atractiv, program flexibil, prime. Contact
ReZidenta Seniorilor

Angajam Ingrijitoare


Gradinita particulara cu sediul în Colentina angajează ingrijitoare copii,program full time ,L-V. Cautam o doamna domnișoară serioasa,curata,răbdătoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați telefonic: -Andrei -Alexandra.
S.​C Disney Land Srl

Ingrijire Persoane


Caut persoana pentru ingrijire in regim intern . Atributii : ingrijire corporala, menaj, gatit, ajutor la imbracare, supraveghere la deplasarea cu cadrul metalic si orice activitate de rutina, companie. Dorim o persoana implicata, atenta, calma, gospodina, nu neparat cu multa experienta. Doamna pentru care se solicita ingrijire are 80 ani, se deplaseaza cu cadrul. Salariul 3.500 lei cu 2 week-end-ri libere sau 3.800 lei cu un week-end liber.
xxx

Angajam Ingrijitoare


Gradinita zona MILITARI angajeaza INGRIJITOARE. Persoana sociabila, calma, careia sa-i placa copiii. Tel
steel

Angajez Ingrijitoare


Angajez îngrijitoare interna pentru o doamna de 68 ani cu probleme locomotorii
Maria Alecu

Angajez îngrijitoarea


Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

Angajare Ingrijitoare


Parohia Caramidarii de Jos, Sector 4, Bucuresti, angajeaza ingrijitoare la biserica.

Ingrijesc Bătrână


Bună ziua, doresc să-mi ofer serviciile de menaj și îngrijire unei persoane în vârstă. Caut sa lucrez în regim intern cu 2 weekenduri libere pe luna. Anunțul este pentru București. Am experienta anterioara. Mulțumesc!
Nu exista
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 192 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.