Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

147 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

147 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Agenția Sc.​elly.​srl Ingrijire Batrani Varsnici


Va oferă personal ingrijire batrani bolnavi la domiciliu în regim de lucru permanent (intern) Full time ,part-time,week-end! Salariu oferit ingrijitoarei pentru programul de lucru intern este de 3600 lei pe luna unde se oferă: Cazare+Masa+salariu și 2 week enduri pe luna libere . Salariul oferit pentru programul de lucru Full tine este de 3000 lei luna.Toate persoanele au actele la dosar obligatorii:Copie CI BI+Adeverinta de la medic+Cazier judiciar. Va oferim detalii și informații suplimentare la telefon ..
Agenia Elly

Clinica Privata Angajeaza Ingrijitoare Curatenie


Clinica privata, cu o experienta de peste 15 ani, de ingrijire, asistenta si recuperare medicala, angajeaza ingrijitoare. Responsabilitati: curatenia in incinta sectiei medicale colaborare cu restul personalului folosirea materialelor de curatenie conform protocolului Beneficii: contract de munca medicina muncii program doar pe parcursul zilei, fara ture de noapte
SC Geronto Life Med

Caut Ingrijitoare Persona Alzheimer Sector 4


Caut ingrijitoare pentru bolnava alzheimer,putin deplasabila,pampersi,tratament medicamentos,mancare cu lingurita ,9 ore pe zi de luni pana vineri,menaj,mancare de doua ori saptamana,colaborare permanenta,rog o persona empatica si serioasa.
persoana fizica

Ingrijire Batrani Italia Perioade Lungi Sau Inlocuiri


Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.
Asociatia InsiemeAte

Angajez Infirmiera Si Menajera Centru De Ingrijire Batrani


Centrul Reședința Victoria se afla pe strada Aleea Meteorologiei, nr. 21D, sector 1 Bucuresti. Programul de lucru este 12 cu 48 si 24 cu 72. Salariul este de 4000 de lei net. Mai multe detalii la numerele: si
Resedinta Victoria

Ingrijire Varstnica Intern Imobilizata 4500 Lei


Cautam o doamna pentru a avea grija de o doamna imobilizata la pat în București. Program 2 săptămâni lucrate si una libera. Salariu 4500 lei.pe luna
Pf

Ingrijitoare Regim Intern In Bucuresti - 5000 Lei Luna


Cautam URGENT ingrijitoare varstnic regim INTERN in Bucuresti la o familie de medici pentru ingrijirea a doi batrani ( unu este mobilizat la pat iar celalalt este deplasabil ). Pentru programul de lucru INTERN se ofera : ( Cazare + Masa + Salariu 5000 Lei luna + 2 Weekend-uri libere luna ). Persoanele interesate sa colaboreze cu agentia noastra trebuie sa aduca urmatoarele acte pentru dosar : ( Cazier + Copie act de identitate + Adeverinta de la medicul de familie ca sunteti clinic santoasa si nu aveti boli psihice + Copie dupa ultimele studii efectuate ) Asteptam sa ne sunati zilnic pana in orele 20 : 00 la numarul de telefon : ( Retea Vodafone )
Expert Bone Menaj

Angajam Infirmiere,​ Ingrijitoare Si Asistente La Camin Pentru Batrani.​


Angajam infirmiere, ingrijitoare si asistente medicale la camin pentru batrani. Tel. .
Anonim

Camin Pentru Batrani Nou Deschis Angajeaza Infirmiere/​ingrijitoare


Camin pentru batrani angajeaza infirmiere/ingrijitoare si asistente medicale cu sau fara experienta atat interne cat si externe. Program flexibil, prime, masa asigurata, salariu avantajos. Contact .
SC INVEST SMART MANAGEMENT SRL

Angajam Ingrijitor Bloc ,​ Asociatie De Proprietari ,​ Sector 5


Asociatie de Proprietari , angajeaza ingrijitor bloc , in sectorul 5 . Blocul are 2 scari . Interviurile vor avea loc , Marti 16.04.2024 si Miercuri 17.04.2024 , incepand cu ora 08:30. Dicu Florica , Presedinte Asociatie , tel
Asociatia de Proprietari Bl M89

Ofer Post îngrijitoare Internă Bucuresti (particular)


CAUT O PERSOANA DORNICA DE UN LOC DE MUNCA . (cu proba de o săptămână) Ne interesează colaborarea intr-una dintre urmatoarele variante: A. Regim intern toata luna, cu 2 weekend-uri libere, de Vineri 14:00-Duminica 14:00. B. Regim intern 2 saptamani si 2 saptamani libere, in colaborare cu o alta doamna. Cazarea si masa asigurate, mediu cald si prietenos. Nu experiența dvs.in sine ne interesează, ci un OM BUN (si cu bun simt) se dorește o persoana organizata, cu răbdare si înțelegere, o persoana puternica cu disponibilitate la efort moderat. Persoana care va fi angajata trebuie sa corespunda cerințelor următoare: calmă, dedicată, energică, atentă la detalii, nefumatoare, agreabila, respectuoasa si ingrijita Descrierea postului: Se va oferi suport în toate activitățile de rutină, unei utilizatoare de scaunul rulant (si lift), se va lucra in jur de 5 ore pe zi. Atribuțiile sunt cele legate de ajutare cu: Menținerea igienei personale, toaleta, îmbrăcare, servirea mesei, medicamente, in curs
Particular

Azil Camin Batrani-cazare Si Ingrijire Varstnici


Azil Camin Batrani-Cazare si Ingrijire Varstnici (Nu angajam personal)
Azil/​Camin Batrani-Cazare si Ingrijire Varstnici

Bărbat Ofer îngrijire Persoanelor învârstă ( Bărbați)


Îmi ofer serviciile ca îngrijitor deoarece am muncit în domeniu am experiență și referințe . Pentru mai multe detalii vă rog să mă contactați.
Vasile

Cautam O Doamna îngrijitoare Care Sa Facă Clisma La Domiciliu In București


Cautam o doamna îngrijitoare care sa facă clisma la domiciliu in București
wow îngrijitoare

Servicii Profesionale De Plasare A Ingrijitorilor Pentru Varstnici Batrani


Servicii Profesionale de Plasare a Îngrijitorilor pentru Vârstnici Batrani Bucuresti, Sector 6 Valabil din 26. Descriere Vă anunțăm cu bucurie că agenția noastră dedicată îngrijirii persoanelor în vârstă oferă acum servicii profesionale de plasare a îngrijitorilor specializați! Suntem aici pentru a oferi sprijin și confort familiilor care caută îngrijitori de încredere și dedicați pentru persoanele dragi. Servicii Oferite: Plasarea îngrijitorilor cu experiență și calificați, selectați cu atenție pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui client. Îngrijitori cu certificări medicale și competențe în gestionarea diverselor afecțiuni specifice vârstei înaintate. Program flexibil pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților. Monitorizarea constantă a calității serviciilor oferite. De ce să alegeți Agenția Noastră? Suntem o echipă dedicată și pasionată, cu o vastă experiență în domeniul îngrijirii persoanelor în vârstă. Ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate și
Elly

Angajam Ingrijitoare Varstnici ,​ Zona Sector 1


Angajam ingrijitoare varstnici , pentru ingrijirea unei familii de varstnici , mobili, program intern igiena corporala ,menaj si gatit , se asigura cazare si hrana gratuit , salariu 5000 lei.
senior care

Servicii Profesionale De îngrijire Bătrâni și Bolnavi La Domiciliu


SC EllA SENIOREN VA OFERA SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA PENTRU PERSOANELE BOLNAVE ȘI BĂTRÂNI. CU NOI SUNTEȚI ÎN SIGURANȚĂ,VA OFERIM SERIOZITATE SI SERVICII DE CALITATE SUPERIOARA.
SC EllA SENIOREN SRL

Ingrijire Batran,​ Zona Chiajna,​ 4300 Lei Luna


Cautam persoana pentru ingrijire varstnic ( 80 ani, deplasabil , lucid, conditii exceptionale) zona Chiajna. Program : intern Atributii: ingrijire si supraveghere persoana varstnica si menajul usor Salariul: 4300 lei luna tel. sau
Agentia Mary Poppins

Angajam Supraveghetoare /​ Ingrijitoare Copii /​ Personal Curatenie


ANGAJAM SUPRAVEGHETOARE / INGRIJITOARE COPII / PERSONAL CURATENIE PROFILUL CANDIDATEI IDEALE: Cerinte: - Persoana calda, comunicativa, muncitoare, atenta la detalii; - Experienta in lucrul cu copiii. - Asigurarea unui mediu curat in Gradinita; - Studii medii; Persoanele interesate sa se alature echipei noastre sunt rugate să ne contacteze la numerele de telefon: și sa trimita un CV pe adresa de mail: "
Grădinia OLIMPIA KIDS

Angajam Ingrijitoare Varstnici La Domiciliu,​ Zona Dorobanti


Angajam ingrijitoare varstnici pentru ingrijire barbat 68 ani semimobil , program intern , zona Dorobanti , salariu 5000 lei.
senior care
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 147 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.