Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

192 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

192 Locuri de Munca Ingrijire in Bucuresti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Ingrijire in Bucuresti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ingrijire La Domiciliu


Caut Asistente siau nfirmiere CARE LUCREAZA SAU AU LUCRAT IN DOMENIUL MEDICAL pt. ingrijire la domiciliu, femeie de 58 de ani, aflata in stare de inconstienta, necooperanta, imobilizata la pat.după un traumatism.cerebral sever, accidentata pe o trecere de pietoni in 2017 . Aveti diverse obiecte care ajuta la ingrijjirea ei fara a face efort fizic. Program 8 ore pe zi, 6 zile pe saptamana . Exista posibilitatea sa fiti angajata prin Asistenta S. Are traheostoma care trebuie aspirata la nevoie, Este hranita enteral prin gastrostoma cu nutrienti lichizi printr-o pompa electrica. Primordial pt. ea, in starea in care se afla , este igiena zilnica. In permanenta aveti langa dvs. un membru al familiei, sotul acesteia. Astept persoane dispuse sa faca toate aceste lucruri in cunostinta de cauza. Va rog, cititi cu atentie ceea ce eu spun si analizati cu discernamant daca aveti cunostintele necesare sau dorinta sa faceti aceste lucruri. Multumesc.
Persoana fizica

Ingrijitoare Centru De Zi


Centru de zi cauta ingrijitoare full-time, de luni pana vineri. Salariu discutabil

Ingrijitoare Copii


Gradinita de stat angajeaza ingrijitoare.
Hard Global

Angajez Ingrijitoare


Angajez îngrijitoare interna pentru o doamna de 68 ani cu probleme locomotorii
Maria Alecu

Angajare Ingrijitoare


Parohia Caramidarii de Jos, Sector 4, Bucuresti, angajeaza ingrijitoare la biserica.

Angajez îngrijitoarea


Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza ingrijitoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

Serviciu Plasare Ingrijitoare Batrani.​ Doua Ingrijitoare Disponibile Imediat


Agentie recomanda 2 ingrijitoare batrani pentru regim intern. Schimba pampersi, toaleta pacinetilor, menaj usor, mancare,Relatii
Hai la munca

Îngrijesc Bătrâni La Domiciliul Acestora


Doresc sa îngrijesc bătrâni la domiciliu în București Am experiența de 20 ani sunt o persoana matură corecta sufletistă muncitoare Minimum 8 ore pe zi 4 zile pe săptămâna Sunați acum!
Privat

Oferte Munca Ingrijire Batrani


Buna seara ! Caut doamna serioasa, pentru ingrijire batrana, in regim intern, in Bucuresti. Suntem deschisi si la varianta cu 2 doamne la schimb.
Lili

Ingrijire De Specialitate Batrani La Domiciliu


Ingrijire Batrani de specialitate la domiciliu de
NITU CONSULTING

Angajam Ingrijitoare Varstnici In Bucuresti


Angajam ingrijitoare varstnici cu experienta ,pentru ingrijire varstnici la domiciliu in Bucuresti , program intern. Salarii 5000 lei .
senior care

I Am Hiring Ingrijitor Cladiri


- NEED A EXPERIENCE ABOVE 2 YEARS - SALARY 3000 RON - NO AGENT - LOCATION - CLUJ
LUNA PERSONAL SRL

Barbat - Ingrijesc Varstnici


Bărbat 47 ani din București , doresc angajare îngrijire varstnici. Știu să gătesc ,sa fac menaj și tot ceea ce ține de casa . Sunt un om serios și deasemenea cer seriozitate . Doresc angajare doar in București.
Persoana fizica

Barbat - Ingrijire Batrani


Bărbat 47 ani din București , doresc angajare îngrijire bătrâni . Știu să gătesc ,sa fac menaj și tot ceea ce ține de casa . Sunt un om serios și deasemenea cer seriozitate . Doresc angajare doar in București.
Persoana fizica

Ingrijitor Terenuri Tenis


Persoana responsabila, serioasa, cu spirit de echipa. Program 8 ore/ zi, 2 zile libere, contract de munca. Zona Tei sector 2, pe langa Bamboo. Detalii la tel.
SC SPORT FIT SRL

Ingrijire Batrana,​ Parkinson


Caut in regim intern, doamna fara obligatii, pentru ingrijire batrana bolnava de Parkinson. Persoana se deplaseaza cu cadrul, are nevoie de ingrijire corporala, gatit si menaj. Locuieste la curte, cu toate conditiile, in Bucuresti sectorul 2.
Stela

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu


Servicii de calitate superioara pentru persoanele bolnave și bătrâni.
Ella Cristin SENIOREN

Îngrijire Bătrâni La Domiciliu


Servicii de calitate superioara pentru persoanele bolnave și bătrâni. Apelați cu încredere la noi, suntem aici pentru a va ajuta.
SC ELLA CRISTIN SENIOREN

Ingrijire Batrina Intern


Caut o persoana ptr ingrijire batrina la pat,intern,2 saptamini cu 2.
Privat

Agenție Plasare îngrijitoare Batrani


Agenție cu experienta va ajutam în găsirea persoanei potrivite pt varstnticul din familia dv. Avem în baza de date doamne serioase, cu experienta care va pot ajuta pe toate tipurile de program :intern, extern sau part - time. De ce sa ne alegeți pe noi? Știm ca este foarte greu sa găsești persoana care sa fie aproape de cerințele dv. Și noi la fel ca și dv, ca în orice domeniu ne confruntam cu lipsa forței de munca, și noi avem probleme în a găsi doamne serioase care să-și dorească angajamente pe termen lung. Cu toate acestea avem o baza de date f bine pusa la punct, avem doamne cu care colaboram de ani de zile, care au îngrijit bătrânii ca și cum ar fii parte din familie. De ce noi? Pt ca suntem transparenți, pt ca va acordam o perioada de proba de câteva zile înaintea încheierii contractului, pt ca avem un comision fix, sub piața, pt ca va oferim o perioada de garanție de 60 zile, timp în care vom tine o legătură strânsă sa formam o echipa astfel încât colaborarea cu persoana aleasa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 192 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.