Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

25 Locuri de Munca Mecanic in Alba Iulia

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

25 Locuri de Munca Mecanic in Alba Iulia

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Alba Iulia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Mecanic in Alba Iulia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Doresc Sa Angajez Mecanic Pentru Masini De Cusut


Angajez mecanic pentru masini de cusut ! Doresc sa angajez un mecanic cu experienta in intretinerea si repararea masinilor de cusut, pentru a deservi un atelier de cca 35 de masiniste . Relatii la telefon
srl

Locuri De Muncă La O Fabrică De Piese Auto


Căutăm persoane interesate să lucreze într-o fabric de piese auto din Kassel, Germania. Detalii pozitie: Salariu: 13,5 brut pe oră, conform contractului de munca german. Transport: Oferim transport gratuit din România în Germania. Transportul este gratuit dacă se lucrează pentru 3 luni. În cazul in care angajatul parăseste postul înainte de această perioada, se va retine o sum de 150 din salariu pentru costurile de transport. Chirie: Posibilitate de cazare contra cost pentru angajati. Pentru mai multe informații lăsați un mesaj sau sunați la numărul de telefon :
Work-power personaldienstleistung GmbH

Vopsitor Auto


Angajăm vopsitor auto pentru punctul de lucru de la Sântimbru. Detalii despre post: - Necesar diplomă de calificare profesională; - Schimbul 1; - Program de lucru fix; - Salariu avantajos; - Tichete de masă; - Spor de fidelitate; - Prime de sărbători. Dacă sunteți interesat de acest post sau dacă în cercul dumneavoastră de apropiați și prieteni pot fi persoane interesate, vă rugam să ne trimteți un CV pe adresa de email sau sunați la numărul de telefon afișat la anunț.
TRANSAVIA

Media netă estimată pe baza celor 38 de salarii introduse în Salario: 4200 RON/Luna

Angajez Vulcanizator și Muncitori Necalificați


Angajez vulcanizator cu experiență și muncitori necalificați, pt punctele de lucru din Alba Iulia și Sebeș. Salarizare și condiții de muncă decente. Telefon -
PREMIO

Tunel Spalatorie Auto


mașină de ultimă generație pentru spălătorie auto
SC HONEY CAR SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 25 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.