Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

185 Locuri de Munca in Mioveni - Joburi in Mioveni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

185 Locuri de Munca in Mioveni - Joburi in Mioveni

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mioveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mioveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Instalator Instalatii Sanitare Si Termice


Sociatate cu sediul in Mioveni angajeaza instatori cu fara experienta pentru instalatii termice si sanitare. Se cere: - diploma bacalaureat - permis categoria B - disponibilitate program prelungit - spirit de observatie bun - diploma instalator optional Se ofera: - contract munca perioada nedeterminata - mediu de munca placut - munca in echipa - bonusuri im functie de performante - prime de Paste si Craciun Mai multe detalii sunati la numarul .
SC MITAND INSTAL 2008 SRL

Angajam Personal Fast-food!


Locatia se afla in Mioveni, Arges. Program flexibil, nu se necesita experienta,salariul este in functie de dumneavoastra. Cerinte : SERIOZITATE. TEL Salariile cresc in functie de fiecare angajat si de implicarea la locul de munca si seriozitatea de care da dovada. Angajam personal fast-food, pe linia de servire! Mioveni, Arges. Pentru detalii sunati. Nu raspund la mesaje. Slariile pot ajunge la peste 3000 ron pe luna!
Shaorma

Angajare în Domeniul Pardoselilor


Angajam băiat cu sau fara experienta în montaj mocheta și linoleum , sapa autonivelanta....
SC Harmony Floor More.​Srl

Angajez Vanzatoare Magazin Panificatie.​


Angajez vanzatoare magazin panificatie in Mioveni Arges.
SC CERBUL PROD SRL

Angajam Sudor Mig-mag Argon ,​ Corgon ,​ Co2 Si Electric ,​ Calificat Cu Experienta


Angajam lacatus mecanic si sudor MIG-MAG argon , corgon , CO2 si electric , calificat cu experienta salariul este 4000 lei net pe cartea de munca. Program de lucru de la 7 la 15.00 numai schimbul 1. nu se lucreaza alt schimb. Atelierul in Colibasi langa uzina DACIA.
DESIGN WELDING PRODUCTION SRL

Operator Productie


Angajam operatori productie Program de lucru pe 3 schimburi. Se ofera: - Contract pe perioada nedeterminata; - Salariul fix + Tichete de masa - Spor de noapte 25% - Ore suplimentare platite 200% - Prime pentru Paste si Craciun Locatie: Oarja, Argeș Transport asigurat pe rutele : Arges: Pitesti, Costesti, Mirosi, Ungheni, Buzoiesti, Serboieni, Surdulesti, Susesti, Tutulesti, Recea, Izvorul, Cornatel, Goleasca, Barla, Harsesti, Stolnici, Oarja ,Catanele, Bradu. Olt: Corbu, Sarbii Magura. Telefon contact:

Media netă estimată pe baza celor 306 de salarii introduse în Salario: 2695 RON/Luna

Angajez Vanzatoare In Mioveni


Angajez vanzatoare cu experienta la un magazin alimentar din Mioveni. Program de 8 ore, salariu motivant
SC Floryseb Activ Divers SRL

Angajam Si Formam Pizzar Si Ajutor Bucatar


Restaurant Aroma Mioveni situat central angajăm pizzar și ajutor bucătar,Salariu motivant , echipă stabilă și bonusuri. Țel
pizza chef star

Operator Prelucrare Cauciuc


Cautam Operator prelucrare cauciuc pentru Fabrica din Piscani, jud Arges. Misiuni principale: Prelucreaza manual sau mecanic, controleaza si ambaleaza produsele finite conform modului de operare (M.O.) afisat la post, respectand regulile privind securitatea persoanelor si a bunurilor din dotare. Respecta masurile privind incadrarea in normele de consumn. Raspunde de aplicarea in activitatea proprie a tuturor prevederilor Sistemului de Management al Calitatii, Cunoaste si aplica toate recomandarile din modurile de operare M.O., parametrii din fisele tehnologice, ale planurilor de supraveghere si a dispozitiilor interne primite de la superiori. Competente Cerinte: Minim 8 clase. Experienta de lucru in mediul industriei auto Se ofera: Tichete de masa si o masa calda la cantina; Prima Sarbatori Bonus performanta Transport asigurat.
Sfc Solutions

Caut Băiat


Caut băiat cu experiență în construcții detalii la tel
Victor

Angajam Operatori Mase Plastice


Beneficii: -Salariu fix; -Tichete de masa in valoare de 30 lei zi; -Sporuri. Program lucru : 12 24 12 48
LHOM CART

Operator Strung Clasic Sau Comanda Numerica


Cerințe: Experienta in domeniu Desen tehnic Responsabilitătate, seriozitate, implicare. Condiții: Program de lucru full-time; Contract pe o perioadă nedeterminată; Asigurare medicală suplimentară; Tichete de masă; Decontare transport; Prime de sărbători ; Salariu de baza avantajos
SEGULA INTEGRATION

Angajam Lucrator Comercial


-Angajam lucrator comercial(doamne si domnisoare) minimarket, program 8 ore, doua schimburi, un weekend lucrator si unul liber, program 6:00-21:00 -Salariu: 2800 lei net. -100 lei pentru fiecare weekend lucrator. - Angajam ajutor de bucatar program 8 ore salariul negociabil. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel. din anunt. Oferim si cerem seriozitate. Mediu de lucru curat si placut. Detalii: Locatia este la iesire din Mioveni, langa spitalul Racovita.
Market Ciu Prosper

Tehnician Veterimar


comercială din Mioveni angajeaza pe postul de tehnician veterinar. Experiență nu este obligatorie.persoana selectata trebuie să aibă studii minime de tehnician veterinar sau în domeniul agricol, seriozitate, devotament . Oferim salariu atractiv și un mediu plăcut de lucru. Doritorii ne pot contacta la nr de tel. .
Sc MaryMars f

Angajez Vulcanizator Auto


angajez vulcanizator auto salariu atractiv mai multe detalii la tel:
super wash

Angajez Spălător Auto Si Vulcanizator Auto Cu Experiență


Sc Super wash & events SRL Cu sediul in Mioveni Face Angajari in domeniul spalatorie auto și vulcanizare auto. Salariul atractiv. Mai multe detalii la tel :
super wash events srl

Recrutam Stivuitorist Mioveni


Suntem în căutarea unui stivuitorist cu experiență pentru o companie din mediul automotive, situată pe platforma dacia din Mioveni, județul Argeș. Beneficii: Salariu brut începând de la 4 400 LEI; Tichete de masă de 40 de LEI Zi; Masa calda la cantina; Prime bonusuri de producție; Asigurare de sănătate privată; Spor de vechime in functie de vechimea totala in munca; Transport subventionat pe rutele stabilite. Bonus de fidelizare la 3 si 6 luni Detalii suplimentare la numerele:
RianPartners

Angajam Lacatus Mecanic


Adecco angajeaza lacatus mecanic - Nivel salarial pregatire medie : - 3200-3500 - Nivel salarial avansat cu experienta: - 3600 3800 - Tichete de masa 600 lei luna - Cadou Paste Craciun - Reducere 30% Mera Resort - Transport asigurat - Program 12 24 12 48 - Calificare - Experienta min 2 ani - Interventii masini injectie la partea mecanica: - inlocuire rulmenti, reparatii sistem hydraulic, angrenaje mecanice, - Avantaj cunostinte hidraulica Contact : 0737 028 534 Locatie : Clucereasa
Adecco

Angajez Sofer Profesionist


Angajez sofer profesionist , categoria C , Atestat marfa si Card Tahograf. Minim de experienta in ceea ce priveste programul de condus , SAU , disponibilitate de a invata . Camion 12 to MTMA , cabina dubla cu pat , fara remorca , DOAR transport marfa national ( Romania ) . Sambata , duminica si sarbatorile legale sunt libere . Mai multe detalii la telefon .
GAS SPEED SRL

Magazin Alimentar


Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar in Mioveni, judet Arges
sc aly-flor family srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 185 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.