Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

197 Locuri de Munca in Mioveni - Joburi in Mioveni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

197 Locuri de Munca in Mioveni - Joburi in Mioveni

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mioveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mioveni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Vulcanizator Auto


angajez vulcanizator auto salariu atractiv mai multe detalii la tel:
super wash

Magazin Alimentar


Angajez vanzatoare pentru magazin alimentar in Mioveni, judet Arges
sc aly-flor family srl

Angajam Lucrator Comercial


Angajam lucrator comercial pentru magazin alimentar locațiile sunt în lucru acomodarea se realizează în magazinele vechi până la deschiderea celor noi posturi casier și sala preferabil cu experiența in domeniu salariu motivant program atractiv rugam seriozitate
SC SERVCOMEX GRUP TOTAL SRL

Angajam Lucrator Comercial


-Angajam lucrator comercial(doamne si domnisoare) minimarket, program 8 ore, doua schimburi, un weekend lucrator si unul liber, program 6:00-21:00 -Salariu: 2800 lei net. -100 lei pentru fiecare weekend lucrator. - Angajam ajutor de bucatar program 8 ore salariul negociabil. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de tel. din anunt. Oferim si cerem seriozitate. Mediu de lucru curat si placut. Detalii: Locatia este la iesire din Mioveni, langa spitalul Racovita.
Market Ciu Prosper

Angajam Si Formam Pizzer


Restaurantul Aroma Mioveni , situat central vis a vis de catedrala ,angajeaza ajutor bucătar cu sau fara experienta.Locatie centrala salariu motivant si bonusuri.
Aroma Mioveni

Farmacie Veterinară Angajeaza


Farmacie veterinară angajează personal! Pentru persoanele interesate vă așteptăm în Mioveni, str Pietei, Bl E1 (vis-a-vis de Radic Star).
MaryMars

Supermarket Mioveni Angajeaza


Supermarket PROFI din Mioveni angajeaza personal cu sau fara experienta,daca esti interesat de un loc de munca cu un program flexibil de 8h repartizat pe doua ture si vrei sa faci parte din echipa noastra te asteptam cu un CV la unul din cele doua supermarketuri din Mioveni pentru mai multe detalii si informatii. tel
profi

Fast Food La Bogdan


Angajeaza bucatareasa fast food

Angajam Spalator Vase


Restaurant Stradale Pub din Mioveni angajeaza spalator vase. Daca esti o persoana ambitioasa si muncitoare si vrei sa faci parte dintr-o echipa unita, te asteptam cu drag in locatia noastra.
SC APULUM TOTAL SRL

Economist


Cautam Economist pentru sediul din Romania, Piscani, Jud.Arges Responsabilități: Înregistrarea tuturor documentelor si tranzacțiilor in sistemele contabile ale societății, contabilitatea imobilizarilor, stocurilor, tertilor, veniturilor si rezultatelor, angajamentelor si altor elemente patrimoniale; Casieria, documentele si tranzacțiile aferente; Avansuri de călătorie si decontarea acestora; Contabilitatea producției realizate si urmărirea costurilor; Propunerea plaților către furnizori; Participa activ la procesul de închidere contabila a perioadei (luna, trimestru, an); Contabilitatea specifica a mijloacelor fixe; Participa la procesul de Control Intern prin asigurarea documentației necesare; Participa la inventarierea patrimoniului societății; Participa la furnizarea documentelor si informațiilor financiare in caz de audit sau control fiscal; Întocmește rapoartele financiare si fiscale specifice, conform sistemelor de lucru ale companiei. Cerinte: Studii superioare economice; Experi
SFC Solutions

Media netă estimată pe baza celor 8582 de salarii introduse în Salario: 4000 RON/Luna

Angajez Vânzătoare Cu Experiență


Angajez vânzătoare cu experiență la un magazin alimentar din Mioveni. Program de opt ore în două ture, salariu motivant.
SC Floryseb Activ Divers SRL

Angajez Personal Restaurant


Taverna Noastră din Mioveni, str I.C Bratianu nr. 6, angajează personal. Avem disponibile poziții pentru: - OSPĂTAR (cu experiență) - LIVRATOR - BUCĂTAR (cu experiență) - AJUTOR DE BUCĂTAR (cu experiență) - PIZZAR Dacă ești pasionat de gastronomie și vrei să lucrezi într-un mediu dinamic și prietenos, te așteptăm în locație sau la nr de tel!
Taverna Noastra

Angajez Vulcanizator Auto


Sc Super wash & events SRL Cu sediul in Mioveni Face Angajari in domeniul vulcanizare auto cu experiența. Salariul atractiv. Mai multe detalii la tel :
Super Wash Events srl

Angajez Cofetar Cu Experienta Si Ajutor Cofetar!


Angajam Cofetari cu experienta ajutor de cofetar in laborator modern program 4zile. Se lucreaza cu 3 zile libere sau program 8 ore! Cofetar cofetara cu experienta 3100-3600NET
Picadilly

Rider Tazz Glovo Pitesti


Cauți un loc de muncă activ? Provocator pentru setea ta de aventură? Îți place să șofezi și să ai alături de tine o echipă tânără, mereu în căutare de colegi faini și muncitori? Atunci hai la noi! Noi te vrem tu ne vrei? Fii livrator Tazz by EMAG sau Glovo alături de cea mai bună flotă din oraș și vei beneficia de: -suport tehnic la orice oră. Cu noi nu vei fi niciodată singur. -program flexibil, așa cum îl vrei tu. Poți lucra full-time sau part time, în funcție de situație. -plata câștigurilor tale se face săptămânal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă dinamic sau doar vrei să-ți rotunjești veniturile, vino la noi și te vei bucura de o experiență unică! Trimite-ne un CV aici (ori la adresa de email ridersonthestreets2024 @ outlook.com) sau contactează-ne la numerele de telefon : -0 7 3 6 4 2 5 6 7 0 -0 7 3 1 9 5 4 7 9 3 Colaborăm de-asemenea cu SRL-uri sau PFA la cele mai avantajoase condiții!
Margo Rapid Partener SRL

Tehnolog Injectie Mase Plastice


CANDIDATUL IDEAL Cerințe: - Studii medii/ superioare - Experienta in productie, într-un post similar de minim 3 ani; - Abilități de comunicare, flexibilitate; - Abilitate de a lucra în echipă; - Capacitate de organizare; DESCRIEREA POSTULUI: Responsabilități: - Coordoneaza la nivel de tura /schimb activitatea tehnica injectii mase plastice; - Raspunde de omologarea reperelor noi (stabilire masini de injectie, realizare teste de fabricatie); - Realizeaza optimizarile proceselor la masinile de injectie mase plastice; - Rrealizeaza testele de fabricatie conform planificarii si conform cerintelor interne si externe - Optimizeaza posturile de lucru. DESCRIEREA COMPANIEI Înființată în anul 1994, Delta Invest este unul dintre liderii pieței din România în cercetare-dezvoltare repere injectate din mase plastice, proiectare-construcție matrițe și injecție mase plastice. În cei 29 de ani de existență, Grupul Delta Invest s-a dezvoltat continuu și a rămas fidel scopurilor și valorilor care au sta
DELTA INVEST

Operatori Mase Plastice - Platforma Dacia


Angajam Operatori mase plastice - platforma Dacia - Program de lucru pe 3 schimburi; - Salariu atractiv; - Spor de vechime; - Tichete masa 40 lei zi lucrata; - Ore noapte platite cu spor de 25%; - Ore suplimentare platite 200%; - Prime de Paste, Craciun, Vacanta; - Bonus de weekend; - Asigurare medicala privata gratuita; - Masa calda gratuita. Transport asigurat din mai multe zone alte judetului Arges. Pentru mai multe detalii și programări la interviu ma puteți contacta la numărul de telefon: 07 arata numarul 800 109.
Manpower

Angajez Personal Restaurant


Angajam bucătar și ajutor de bucătar cu experiență și pizzar cu sau fără experiență! Căutăm persoane motivate! Pentru detalii și interviuri, vă așteptăm în locație, Taverna Noastră, în Mioveni, Str. I.C.Bratianu, nr.6, locație nouă, sau la tel. ! Alătură-te echipei noastre!
Taverna Noastra

Angajez Bucătar,​ Ajutor De Bucătar și Pizzar


Taverna Noastră, locație nouă în Mioveni, angajează ajutor de bucătar, bucătar și pizzar! Program 2 zile lucrate cu 2 zile libere! Pt mai multe detalii aștept să mă contactați!
Taverna Noastră.​ S.​R.​L

Angajam Si Formam Pizzer


Restaurantul Aroma Mioveni , situat central vis a vis de catedrala ,angajeaza ajutor bucătar cu sau fara experienta.Locatie centrala salariu motivant si bonusuri.
Aroma Mioveni
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 197 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.