Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Muncitor in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Muncitor in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor ( Ajutor Instalator )


Angajam muncitori ca AJUTOR INSTALATOR 5000 ...6000 LEI Permis auto categoria. B
CALOR GRUP SRL

Angajez Muncitor In Patiserie


angajez muncitor începător in brutărie patiserie. oferim perfectionare la locul de muncă.
geean

Cautam Instalatori Si Muncitori Necalificati


Suntem o firma cu o prezenta de peste 20 ani pe piata din vestul tarii si nu numai, care cauta sa isi mareasca colectivul. Daca esti interesat de un loc de munca stabil, in care beneficiezi de o remuneratie corecta in functie de performanta, contacteaza-ne la telefon: sau lasa-ne CV-ul la adresa de e-mail si te vom contacta noi.
Vest HVAC Instal

Angajam Instalator și Muncitori Necalificați


Angajam instalator sanitar și gaze și muncitori necalificați ptr lucrări edilitare, alimentare cu apa și canalizare
RADOICO SRL

Muncitori In Constructii Hala Si Santier


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc.Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor.Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier.Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii.Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajez Muncitori Calificați și Necalificați


Angajez muncitori calificați și necalificați pentru construcții de hale industriale și terasamente.
Alesov Cons srl

Angajez Sablator Muncitor Necalificat


angajez un om pentru sablare, curatare cu aparat cu nisip si presiune, vopsire. Plata la ora cu contract de munca, sunt zile in care nu se munceste de aceea plata la ora.
SS

Angajam Muncitori Calificati Constructii


Angajam muncitori constructii, finisaje interioare si exterioare si muncitori cu calificare in instalatii electrice si termo-sanitare.
MDARIO COM SRL

Angajez Muncitori In Constructii


Angajezi muncitorii in constructi
Silutil

Angajez Muncitor Pentru Tencuiala Mecanizata


Angajez muncitor calificați pentru tencuiala mecanizata salariu se se stabilește în șantier, se poate face plata și la mp. Șantier se afla în Timișoara.
Tencuiala BURSUC

Muncitori Calificati In Finisaje


Firma constructii Timisoara angajam muncitori calificati in finisaje. Oferim cazare, contract de munca si alte conditii avantajoase. Pentru contact 0721 654 083
Profidemo

Angajăm Muncitori In Construcții


Firma Căutăm meseriaș și shalaori Zidari fierari dulgheri Rog seriozitate Mai multe detalii la Telefon
Nu tiu

Angajăm Muncitor în Spații Verzi


Green Paradise își lărgește echipa! Suntem o companie specializată în amenajarea și întreținerea spațiilor verzi rezidențiale și industriale, cu o vechime de peste 10 ani în domeniu. Căutăm oameni buni și implicați, care vor să crească personal și profesional, împreună cu noi. 1. Candidatul ideal: - Este guvernat de cele trei valori esențiale anume RESPECT, ONESTITATE ȘI RESPONSABILITATE - Este dispus să învețe (poate nu ai mai profesat în această meserie, dar îți dorești și ești deschis să înveți și să acumulezi cunoștinte noi) 2. Job description: - Job full time program de luni până vineri în intervalul orar 8: min pauză masă) - Aria: Timișoara și jud. Timiș - Vei efectua activități de execuție sau întreținere peisagistică spații verzi rezidențiale și industriale 3. Ofertă: - Pachet salarial negociabil, ore suplimentare platite, prime - Decontarea transportului - Tichete de masă în valoare de 30 lei pentru fiecare zi lucrată - Beneficiu aniversar (procent vechime) - Asigurare privată
Green Paradise

Angajăm Muncitori Calificați și Necalificați în Constructii


Alătură-te echipei noastre dinamice și dedicate, și fii parte dintr-o companie cu o reputație solidă în domeniul construcțiilor. BestConfort+ caută muncitori calificați și necalificați pasionați de construcții pentru a se alătura proiectelor noastre variate: construcții rezidențiale, comerciale și industriale. Cerințe: Experiență anterioară în construcții (pentru muncitorii calificați) Atitudine pozitivă și dorință de a învăța (pentru muncitorii necalificați) Abilitatea de a lucra în echipă și de a urma instrucțiuni precise Atent la detalii și orientat către calitate Beneficii: Salar competitiv, negociat în funcție de experiență și abilități Transport asigurat către șantiere Oportunități de avansare în cadrul companiei pentru cei dedicați și performanți Contact:
BestConfortPlus

Angajam Muncitor Spalatorie Covoare Automatizata


Cautam persoana dinamica cu experienta pentru curatatorie automatizata covoare. Salariu incepand de la 4000 lei net si se primeste zilnic o masa calda. Pentru detalii sunati la .
Also Eco Clean

Proprietar Comision 0% Cazare Muncitori


Timisoara este un oras mare si dinamic, în continuă miscare si expansiune. Atunci când compania ta are nevoie de cazare avantajoasă pentru echipele de muncitori relocatii îti recomandăm să mergi la sigur si să alegi HBC RESIDENCE LOC SPECIAL DE CAZARE MUNCITORI HBC RESIDENCE este un ansamblu de clădiri construite la standarde înalte, destinate să găzduiască în orice perioadă, personalul relocat si alte persoane care tranzitează TIMISOARA si au nevoie de o cazare confortabilă ii adaptată la propriile nevoi. Companiile care au apelat la forță de muncă din alte țări au găsit la noi soluții de cazare potrivite atât pentru bugetele disponibile dar și pentru cerințele echipelor cazate. Personalizăm spatiile după nevoile reale ale oamenilor si eficientizăm costul proiectelor. investim constant în dotări si servicii pentru sporirea confortului suntem parteneri profesionisti de cursă lungă avem optiuni eficiente pentru companii pentru managementul costurilor de proiect Respectăm interesele anga
HBC RESIDENCE

Angajare Muncitori Necalificati Pt.​activitate De Productie Paleti Din Lemn


ANGAJAM URGENT 10 MUNCITORI NECALIFICATI SAU CALIFICATI PT.ACTIVITATE DE PRELUCRARE LEMN PT.PRODUCTIE DE PALETI.SE ASIGURA DACA ESTE CAZUL CAZARE.SALARIUL ATRACTIV.ANGAJARE CU CONTRACT PE DURATA NEDETERMINATA.

Muncitor In Constructii Pentru Montaj Si Intretinere Instalatii De Filtre Aciculare.​


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc. Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor. Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier. Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii. Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajam Muncitori Calificati In Constructii ,​ Oferim Conditii Avantajoase !


Firma de constructii serioasa oferim conditii avantajoase, siguranta unui loc de munca si sansa de a lucra alaturi de un colectiv placut disponibil sa te ajute. Pentru muncitorii calificati care isi doresc sa lucreze in domeniul constructiilor le oferim mai multe informatii la telefonul
BTC

Angajez Muncitori în Construcții.​ Doresc Să Angajez Meseriași în Finisaje și Faianță Gresie


Angajez muncitori calificați, meseriasi in finisaje și faianță și gresie. Mai multe detalii la numărul de telefon
Construct
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.