Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Muncitor in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Muncitor in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Firma Angajează Muncitori 2300 /​2500 +cazare Gratuita/​in Finisaje /​ Interioare Ex


Firmă cu sediul si activitatea în Germania , angajează pe termen lung muncitori cu experiența izolări termice ,fațade Oferim contract de muncă și asigurare medicală + cazare gratuita (apartament) și salariu atractiv. Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numerele de telefon: Numărul de Romania îl aveți atașat pe anunț, iar ca si număr secundar: OO491-525-8531-934- Germania Rugăm si oferim seriozitate!
Jantea

Montator Pavaj - Austria


CAUTAM MONTATORI PAVAJ CU EXPERIENTA PENTRU AUSTRIA (zona Innsbruck, Tirol) Suntem în căutarea unui montator pavaj vorbitor de limba germana. Dacă aveți experiența în acest domeniu și sunteți în căutarea unei loc de munca în străinătate, vă invităm să aplicați! Responsabilități: - Pregătirea și nivelarea suprafețelor de pavaj - Aplicarea și finisarea stratului de pavaj - Respectarea standardelor de calitate și siguranță Cerințe: - Experiență anterioară în pavare (preferabil in Austria sau Germania) - Cunoștințe de limba germană la nivel de începător - Disponibilitate pentru relocare în Austria Oferta noastră: - Salariu 2500 euro NET -Al 13lea si al 14lea salariu - Cazare contra cost - Mediu de lucru stimulativ și echipe profesioniste Dacă sunteți interesat și doriți să aflați mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon sau la adresa de email
Strive2Excel

Gresie și Faianță


Angajez muncitori la gresie și faianță
Claudiu

Caut Urgent Salahori In Construcții


Angajez salahori și meseriasi in constructii. program 8 ore plata la săptămâna
ntu
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.