Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Personal Curatenie in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Personal Curatenie in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Curatenie Om Curatenie Femeie De Serviciu


Angajam personal pentru curatenia de apartamente in regim hotelier in Mamaia Nord in perioada mai-septembrie. Oferim si cerem seriozitate. Detinerea unui permis de conducere reprezinta un avantaj!
SC BLACK SEA BOOKING SRL

Menaj Si Calcat


Ofer servicii de menaj si sau calcat ,in timpul liber(2 zile pe saptamana)Cer si ofer seriozitate.

Caut Menajera Costinesti


Caut menajera la vila în Costinești.Salar negociabil.Tel. .
Sorin

Camerista


Hotel 4 stele angajam camerista . Cerințe: persoana cu experiența in domeniul hotelier, atenție la detalii, seriozitate, punctualitate Salariu motivant, contract permanent, program flexibil.
Hotel Hotel

Media netă estimată pe baza celor 60 de salarii introduse în Salario: 2500 RON/Luna

Angajam Camerista


Angajam camerista de sezon din 15 Mai pana la 15 Septembrie, la o pensiune in Sat Vacanta Mamaia cu 6 camere, program e lucru normal, sunt si avantaje. Tel
SC Williams Club srl

Angajez Cameristă


Angajez cameristă,conditii avantajoase,"Cris&Dia"-Eforie Sud,contract de munca,masă si posibilitate cazare dupa caz.Pt.detalii: .
S.​C.​FPC CONSTRUCT MIRAGE S.​R.​L.​

Căutăm Cameristă Pentru Costinesti


Locație nouă situată în Costinesti , caută cameristă Experiență nu este necesară , dar constituie un avantaj! Program zilnic 8:00-17:00 cu pauza la prânz . Salariu se discută la fața locului . Mai multe detalii telefonic .
Particular

Angajam Receptionera Si Camerista


Societatea DGN F&B SRL (Hotel Millennium) din Constanta angajeaza receptionera si cameriste. Se pot trimite C.V.urile la adresa de mail:
DGN FB SRL

Angajez Camerista Eforie Nord


Angajez camerista vila eforie nord salariu 3500 ron o zi libera pe saptamana perioada de lucru 15 iunie -15 septembrie.telefon

Persoana Fizica,​ Barbu Mihai Flavius,​ Angajeaza Menajera (1 Post)


Cerințe: Experiența: minim 2 ani Studii: generale Cunoștințe de limba romană Se oferă: Salariu: 3.300 RON Cazare, Masa, Transport Contract de munca pe perioada nedeterminata Termenul de depunere a CV-urilor este: ora 20.00
Barbu Mihai Flavius

Anagajari Menajere Sezon Sau Permanent


Se caută Supereroi în Curățenie! Firma de curatenie caută să își mărească echipa cu menajere dedicate și atente la detalii, pentru sezonul estival sau angajare permanentă. Dacă ești o persoană organizată, iubești curățenia și vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică, te așteptăm să ni te alături! Responsabilități: Menținerea curățeniei în camere și spațiile comune Schimbarea lenjeriei de pat și prosoape conform standardelor Asigurarea unui mediu plăcut și primitor pentru oaspeți Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei (preferabil dar nu obligatoriu) Atenție la detalii și capacitatea de a urma instrucțiuni precise Disponibilitate pentru program flexibil, inclusiv în weekenduri și sărbători.Respectarea standardelor înalte de igienă și curățenie Comunicarea eficientă cu clienții și echipa Atitudine pozitivă și etică puternică de muncă Capacitatea de a lucra independent și în echipă Fiabilitate și punctualite. Oferim: Salariu competitiv și bonusuri de performanță Mediu de l
New Byora srl

Angajezam Camerista - Posturi Permanente Si Sezoniere


Suntem in cautarea unei persoane motivate pentru a ni se la Villa Caprice, o pensiune turistica situata in centrul orasului Constanta. Daca esti o persoana organizata, entuziasta si iti doresti sa faci parte dintr-un mediu de lucru dinamic, te invitam sa aplici pentru posturile disponibile. Posturi permanente si sezoniere Responsabilitati principale: Asigurarea curateniei si igienei in camere, holuri si spatii comune Gestionarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Raspunderea la solicitarile oaspetilor si oferirea de asistenta in caz de nevoie Oferim: Mediu de lucru placut intr-o locatie centrala Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa profesionista Salariu competitiv Training si dezvoltare profesionala continua Avem posibilitatea de a oferi cazare.
Villa Caprice

Angajam Personal La Curatenie In Constanta!


Angajam personal la curatenie in Constanta! Avem un post disponibil la 4 ore (PART TIME) in Constanta in zona strazii Eliberarii. Avem un post disponibil la 4 ore (PART TIME) in Constanta in zona strazii Barbu Stefanescu Delavrancea. Doriti un post de 8 ore? Putem combina cele 2 posturi in asa fel incat sa fie cat mai avantajos pentru dumneavoastra. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati pe numarul de telefon . Daca nu sunt in timpul programului de munca, va rog sa imi lasati un mesaj si o sa va contactam noi!
Medline

Angajez Camerista


Angajez camerista cu contract de munca pentru perioada sezonului estival in costinesti.Oferim cazare si mancare daca se doreste.
----

Angajam Cameriste!


Hotel Sunquest din statiunea Venus angajeaza cameriste! Se ofera: -salariu atractiv -contract pe 6 luni pentru a beneficia si de somaj -prima la final de sezon -decontarea transportului -cazare si masa in cadrul complexului daca este cazul Domiciliul in Mangalia sau localitatile limitrofe reprezinta un avantaj!

Femeie Pentru Curățenie în Costinești


Caut o doamnă pentru curățenie într-o locație nouă situată în Costinești Posibilitate rămânere tot sezonul estival Este vorba despre o locație cu 6 camere Începere chiar de mâine . Se cere și oferă seriozitate . Rog a nu deranja inutil !
Mmm.​.​

Angajăm Personal Pentru Curățenie


Responsabilități: Asigură curățenia imobilului (toalete, camere, holuri) Se asigură în permanență că se menține curățenia și verifică constant disponibilitatatea consumabilelor din camerele de hotel.
Curtea Brancoveneasca

Angajam Personal De Curatenie Part-time Constanta


Angajam personal de curatenie part-time Constanta la birouri, de 2 ori pe saptamana cate 2-3 ore. Oferim contract de munca si salariu peste medie. Pentru detali va rugam sa ne contactati la

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Personal Pentru Curatenie


Firma cu sediul in Belgia angajam personal, de preferinta cu permis de conducere tip B, oferim salariu atractiv si putem oferi si cazare.
Societate de curatenie
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.