Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Personal Curatenie in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Personal Curatenie in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Pentru Curatenie


Firma cu sediul in Belgia angajam personal, de preferinta cu permis de conducere tip B, oferim salariu atractiv si putem oferi si cazare.
Societate de curatenie

Angajam Cameriste Si Femei De Serviciu Costinesti


Angajez in Statiunea Costinesti Femei de Serviciu si Cameriste din toata tara. Cazare Asigurata din partea firmei Masa Asigurata din partea firmei
SCORPION EST

Angajam Cameriste,​ Electrician Si Instalator Pentru Hotel Union Si H Mondial Din Eforie Nord


Pentru Hotel Union si Hotel Mondial din Eforie Nord angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
Histria Tour Mondial SRL

Angajam Doamna La Curatenie


Cautam o persoana care sa iubească curățenia !!! Acest anunț se adresează doar acelor persoane care au experienta în domeniul curățeniei. Scopul nostru este acela de a găsi acea persoana care sa înțeleagă, înainte de toate, că pentru a își păstra locul de munca stabil și pe termen lung, este nevoie sa oferim calitate curățeniei pe care o oferim clienților. Curățenia se face realizeaza la mai multe locati de tip: birouri, supermarket-uri, cabinete medicale, apartamente . Programul este de luni pana vineri, 8 ore pe zi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !
Ekara Cleaning

Angajez Femeie Curatenie


Pensiune în Costinești, angajez sezonier femeie la curatenie (iunie,iulie,august, septembrie2024). Program de lucru 8 ore(7-15),decontam drumul dacă nu sunteți din stațiune și oferim cazare dacă nu sunteți din județul Constanța. Salariul este de 3000 ron. Oferim seriozitate și dorim o persoana dedicata muncii și curățeniei. Pensiunea are 30 de camere, dar mai este o femeie deja angajata, veche de 10 ani care va poate îndruma și o sa va fie alături tot timpul când este nevoie.
Pensiunea Alexander

Angajam Camerista


Atributii principale: Asigura curățenia și igienizarea spațiilor de cazare si a spatiilor publice; Este resposabila cu gestionarea produselor necesare pentru asigurarea standardelor de curatenie in hotel; Intocmeste si finalizeaza necesarul de material de aprovizionat; Asigura completarea kit-urilor de material si consumabile din camera si baie; Asigura completarea minibarului din camere ori de cate ori este nevoie; Raspunde prompt la solicitarile clientilor si conducerii hotelului; Se angajeaza sa respecte toate procedurile de lucru corespunzatoare functiei sale, proceduri definite de directorul hotelului; Cerinte Pregatire profesionala: Este un avantaj diploma de calificare pentru ocupația de cameristă, norme de igiena personala, igiena spatiilor hoteliere, norme tehnologice de curatenie a spatiilor de cazare, norme comportamentale specifice Calități personale: sănătate bună, spirit gospodăresc, bun simț, spirit de observație.
SC HOLLINGWORTH RESORT SRL

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru curatenie apartamente,in sezon incepand cu 25 aprilie-15 setembrie,program in fiecare zi,dar flexibil.salaiul pe luna 2500 lei.apartamentele sunt situate in Navodari si sunt inchiriate in regim hotelier. Pentru detalii sunati la . .
Lucian Matei

Angajam Cameriste,​ Bagajist,​ Personal Curatatorie Uniforme,​ Curatenie Spatii Publice


Angajăm în Mamaia Nord: - cameriste : pachet salarial 3600 RON NET - personal spălat calcat uniforme : pachet salarial 3600 RON NET - responsabil bagaje : pachet salarial 3400 RON NET - personal curatenie spații publice : pachet salarial 3600 RON NET La pachetul salarial se adaugă și decontarea transportului. Începere imediată - detalii la numărul de telefon din anunț.
Ionut

Angajam Camerista In Eforie Nord


Angajam camerista,în perioada 15.05-15.09.2024.Detalii la .Asiguram cazare.
SC.​ANIDAN TOUR SRL

Angajam Femeie Curatenie


Angajam femeie curatenie , chiar si la prima experienta ,program 7.30-15 , 1 zi la alegere liber. Locatia se afla langa Casa casatoriilor , ultracentral oras Constanta, 7 camere. Cerem oferim seriozitate , garantam tratament familiar. Retributia 2500 lei si eventualul abonament. Perioada 01aprilie 01 sept 2024. Se poate discuta si de contract anual .
bellavista srl

Angajam Cameriste Si Instalator Pentru Hostel Perla Din Costinesti


Pentru Hostel PERLA din Costinesti angajam cameriste, ingrijitor spatii hoteliere, personal tehnic: electrician, instalator. Oferim: - salariu atractiv - contract de munca - masa - transport (pentru personalul din zona - Eforie, Tuzla, Agigea, Constanta, 23 August, Comana, Tataru, Techirghiol, Amzacea, Navodari). De preferat, cautam personal din localitatile mentionate mai sus. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.
PERLA LAND

Firma De Curatenie Angajam Fete Si Baieti


Firma de curatenie, angajam cu contract de munca 8h, fete din oraș Constanța pentru curatenie de intretinere centru comercial si baieti, locatie stabila. Daca ai varsta intre 20 si 45 de ani, esti o persoana serioasa, harnica si iti doresti un venit pe termen lung, te asteptam la un interviu. Oferim: Program de lucru 8ore pe zi, salariu fix cu posibilitate avansare, loc de munca stabil. Mai multe detalii la interviu.
Universal

Angajam Persoana Servicii Curatenie Birouri


Angajam persoana servicii curatenie birouri in Constanta. Contract de munca pe perioada nedeterminata norma intreaga. Rog seriozitate.
Ckeaning Company

Camerista Guvernanta 4000-5000ron


Vila Eden angajează cameristă si guvernanta. Experienta in domeniu este recomandata. Contract 8 mai - 8 septembrie Cazare si mese asigurate la unitatea turistica. Salariu 4000 - 5000 ron. Pentru informații suplimentare, contactați angajatorul la numarul de telefon.
SC VILA EDEN SRL

Hotel Pe Litoral Angajeaza,​ Incepand Cu 01.​04.​2024 Cameriste Din Tuzla,​ Agigea,​ Techirghiol.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024 cameriste din Tuzla, Agigea, Techirghiol. Ne puteti contacta la telefon .
bratu tantica

Societate Angajeaza Personal Servicii Curatenie In Incinta Hypermarchet Constanta


Societate angajeaza personal servicii curatenie (femei si barbati),in incinta Metro si Brico Constanta.Relatii la telefon ,NOVAC GABRIELA.
ROMNICON

Tazinin Strong Srl Angajeaza Agent Curatenie Si Conducator Auto


SC TAZININ STRONG SRL angajeaza condducator auto si agenti curatenie in condtii bune de lucru si de salarizare
tazinin strong

Agenti Curatenie Constanta


Angajam Agenti Curatenie, - pentru cladiri de birouri si sedii de banci in Constanta Program 8 ore pe zi de la de luni pana vineri .
Bogart Building Management

Angajare Operator Curatenie Constanta


Firma specializata in servicii de curatenie, angajam operator curatenie in farmacii cu program de 8 ore si program scurt pentru persoane pensionare sau cu alt loc de munca. Se lucreaza cu contract de munca de luni pana vineri. Pentru mai multe detalii sunati la nr 07 arata numarul intre orele 09-17
DejaVu International

Menajeră Techirghiol


Angajez Menajeră Techirghiol
PF
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.