Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Personal Curatenie in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Personal Curatenie in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Curatenie in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Menaj îngrijire


Solicit persoana îngrijire,menaj fără o obligații si vicii .contra îngrijire ii las un imobil prin clauza la notar cu clauză viageră,doamna să aibe aspect plăcut.eu sunt o persoana activa cooperantă,conducator auto.exclus moștenitori.rog seriozitate
Nik.​srl

Menaj Di Curățenie


Bună! Ofer menaj și curatenie la domiciliu, lucrez sportive. Vreau seriozitate!
Romjob.​ro

Menajera


Buna sunt din Cernavodă și caut sa fac menaj specific sunt o pers serioasa
Servicii

Media netă estimată pe baza celor 17 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Femeie De Serviciu -jurasica Neptun


Femeie de serviciu Jurasica Neptun Căutăm o persoană dedicată și responsabilă pentru a se alătura echipei noastre în calitate de Femeie de serviciu la Jurasica Neptun. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu unic și captivant, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități: Curățarea și întreținerea spațiilor publice și a zonelor de lucru conform standardelor noastre de calitate. Gestionarea stocului de materiale de curățenie și efectuarea comenzilor atunci când este necesar. Colaborarea cu echipa pentru a asigura un mediu de lucru sigur și plăcut pentru toți angajații și vizitatorii. Respectarea regulilor de igienă și securitate în conformitate cu normele în vigoare. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei reprezintă un avantaj. Abilități excelente de comunicare și atenție la detalii. Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă. Flexibilitate și disponibilitate pentru a lucra în weekend sau în ture, după caz. Beneficii: Oport
ALEX BUILDING SRL

Angajam Cameriste Si Personal Pt Curatenie Pe Litoral


Pensiune turistica din Costinesti angajeaza personal pt sezonul estival 2021,incepand cu data publicarii anuntului. Persoanele care aplica pt functiile de camerista si personal pt curatenie nu trebuie sa detina atestat.Dorim seriozitate si implicare . Asiguram salariu motivant , cazare si masa de pranz. Detalii la tel;
sc iunona travel srl

Angajez Cameristă


Pensiune cu 9 camere în localitatea Techirghiol angajam camerista pentru sezonul estival 2024 Cautam o persoana serioasa , ordonata , cu simt de răspundere și atenta la detalii. Experienta pe un post similar constituie avantaj, dar nu este obligatorie. - Salariu: 3500 lei - O zi libera pe saptamana - Transport decontat !
Techirghiol Blue

Angajam Cameriste


HOTELUL ZENITH CONFERENCE & SPA din STATIUNEA MAMAIA, CONSTANTA ANGAJEAZA PERSONAL IN CADRUL DEPARTAMENTULUI DE CURATENIE cu salariul integral consemnat in contractul de munca CERINTELE POSTULUI - Calificarea profesionala reprezinta un avantaj insa nu este o cerinta obligatorie; - Insușirea si respectarea regulilor si procedurilor de lucru; - Persoana ingrijita, muncitoare, serioasa, sociabila, spirit de echipa - Responsabilitate, seriozitate, implicare; DESCRIEREA JOB-ULUI - Program de lucru full-time; - Curatenia camerelor, holurilor, spatiilor comune si altor incaperi folosind echipamentul din dotare si solutiile de curatenie si igienizare prestabilite ; - Asigurarea si mentinerea curateniei pe intreaga suprafata de activitate alocata; - Prestarea serviciilor de curatenie zilnica sau ocazionala, in conformitate cu graficul stabilit de catre supraveghetor; Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta, in intervalul 09.00 - 16.00 si va vom oferi toate informatiile necesare!
MAMAIA RESORT HOTELS SRL

Angajez Camerista


Angajez camerista pentru sezonul estival la vila in Costinesti. Carte de munca si salariu atractiv. Decontez transportul sau ofer cazare.
SC ROSANT NEW SRL

Angajam Doamna Curatenie


Cautam o doamna sa ne ajute cu curățenia unei pensiuni din Mamaia Nord, Navodari Pentru toate detaliile necesare, va rog sa ma contactati. Contact :
EFE EUROPA CONSTRUCTION SRL

Angajăm Personal Hotelier: Cameriste


Complex hotelier GRAND DEDAL își mărește echipa! Angajăm cameriste, oferim condiții foarte avantajoase de muncă, program flexibil și pachet salarial atractiv (se negociază la angajare). Pentru detalii și informații suplimentare, ne puteți contacta la telefon:
SC EXCLUSIV LOGISTIC SRL

Angajez Cameristă în Costinești


Căutăm o cameristă pentru locație exclusivistă în Costinești Salariu motivant , condiții de muncă foarte bune . Experiență nu este necesară dar constituie un avantaj . Rog a nu deranja inutil decât persoanele apte de muncă . Igiena și seriozitatea constituie un avantaj .
Hause

Angajez Femeie La Curatenie


Angajez femeie pentru curatenie apartamente dupa turisti in statiunea Mamaia pentru sezon. Se asigura transport din Constanta sau de la gara din Constanta in Mamaia. Detalii la 0721 zero trei patru 686 Zoe
Imobiliare Marea Neagra

Angajam Camerista In Costinesti


Pensiune in Costinesti, cautam sa angajam camerista pentru sezonul estival.
Treias Booking

Ambasador Mamaia Angajeaza Cameriste


cautam personal curatanie pe perioada sezonului estival sunati la nr ( pentru detalii
sc ambasador mamaia mamaia

Angajam Camerista Pe Litoral,​ In Venus - Mangalia,​ Hotel.​palace Beach


Angajam Camerista pe litoral, in Venus - Mangalia, Hotel.Palace Beach, Conditii: experienta si liceu absolvit. Salariu bun, bonuri de masa si cazare, daca este cazul.
Palace Hotel Resort

Angajez Camerista


angajez camerista in loc. 2 mai, cu experienta in domeniu turism, de preferat cu permis si auto. salariu motivant, cazare, masa, transport.
vila 2 mai

Caut Camerista ,​ Costinesti


Caut camerista pt locație cu 6 camere în Costinesti . Disponibilitatea postului începând imediat Rog a mă contacta doar telefonic .
Particular

Cameristă Costinești


Casă Onix din Costinești angajează cameristă pentru sezonul 2024 (Iunie-Septembrie). Nu este nevoie de experiență, oferim un mediu de lucru plăcut și program flexibil. Ne puteți contacta la numărul de telefon:
Casă Onix Costineti

Angajam Cameriste


Hotel Del Mar din Venus angajeaza camerista hotel. Esti in cautarea unei oportunitati de cariera in industria ospitalitatii? Hotelul nostru de lux este in cautarea unui Camerist(a) talentat(a) si dedicat(a) pentru a se alatura echipei noastre. Responsabilitati: Curatarea si intretinerea zilnica a camerelor conform standardelor hotelului Schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor Reumplerea produselor de igiena si a facilitatilor din camera Asigurarea unui mediu curat si placut pentru oaspeti Ce oferim: Oportunitatea de a lucra intr-un hotel de lux recunoscut pentru serviciile exceptionale Training si suport pentru a-ti dezvolta abilitatile in domeniu Mediu de lucru placut si echipa prietenoasa Oportunitati de avansare in cadrul hotelului Cerinte: Experienta anterioara in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj Atentie la detalii si abilitati bune de organizareAbilitati de comunicare si relationare interpersonala Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa D
Elegant Impex S.​R.​L

Angajem Camerista Pentru Costinești


Angajam camerista pentru pensiune la Costinești. Asiguram cazare,masă și salariu atractiv.
Sc Covidex srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.