Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Personal Restaurant in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Personal Restaurant in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Dulgher (exclusiv Restaurator) - Ajofm | Anofm


Ocupatia: DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) - AJOFM | ANOFMAngajator: ENJOY CONSTRUCTIONEducatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CONSTANTA
ENJOY CONSTRUCTION

Muncitor Iii,​ Electrician,​ șef Echipă,​ Muncitor Iv Fochist,​ Muncitor Iv Ospatar Si Ingrijitoare - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Sanatoriul balnear si de recuperare techirghiol Expira in 2024-05-24 LocatieConstanta NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii nationale CategorieFunctie contractualaAnunt A.Avand in vedere prevederile art.18 din Hotararea de Guvern nr.1336/2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea si dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, coroborate cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii nr.1470/2011 pentru aprobarea criteriilor privind angajarea si promovarea in functii, grade si trepte profesionale a personalului contractual din unitatile sanitare publice din sectorul sanitar, cu modificarile si completarile ulterioare, Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol organizeaza concurs pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a urmatoarelor posturi de executie, contractuale vacante, cu norma intreaga:I.1 post, muncitor calificat treapta III, electrician, sef echipa in cadrul atelierului tehnic;I
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Ospatari litoral Costinesti,​


Terasa Stefan din statiunea Costinesti angajeaza ospatari cu experienta. Salariu incepand de la 4.000 Lei. Se asigura cazare pentru detalii sunati la nr. de telefonCaracteristici Domeniu activitate: HORECA, turism Locatie job: locatie fixa Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Ajutor Ospatar - Ajofm | Anofm


Ocupatia: AJUTOR OSPATAR - AJOFM | ANOFMAngajator: ARIDAV BALLROOMEducatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CONSTANTA
ARIDAV BALLROOM

Personalul Restaurantului Este Necesar în Sua


Cautam personal pentru restaurantul nostru 1: Director general 2: Supraveghetor 3: Casier 4: Agent de securitate 5: șofer ușor și greu 6: Bucătar șef 7: Ospătar și chelneriță 8: Masculin și femeie mai curați 9: Ajutor de bucătărie 10: Depozitar 11: Menaj Cerințele pentru locul de muncă Bune abilități interpersonale și capabil să ofere servicii excelente clienților. Abilitatea de a lucra cu puțină supraveghere și de a menține un nivel ridicat de performanță. Orientat către client și prietenos. Menține inventarul hotelului, curățenia și rotația alimentelor. Abilități de prioritizare și de gestionare a timpului.
MAXI

Angajam Personal Restaurant


Restaurant Sunquest din statiunea Venus angajeaza pentru sezonul 2024 personal restaurant: bucatari, ajutori bucatarie, personal vase, bufetieri, ospatari, ajutori ospatari. Se asigura cazare si masa.
SC SUNQUEST SRL

Angajam Personal Restaurant


Hotel Del Mar din Venus angajeaza BARMANI,PICOLI, LUCRATORI IN BUCATARIE, BUCATARIE Esti in cautarea unei oportunitati de cariera in industria ospitalitatii? Hotelul nostru este in cautarea de personal. Cerinte: Experienta anterioara in domeniul ospitalitatii reprezinta un avantaj Atentie la detalii si abilitati bune de organizareAbilitati de comunicare si relationare interpersonala Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa Daca esti o persoana harnica, atenta la detalii si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa de succes, te invitam sa aplici pentru post la hotelul nostru. Asteptam cu interes sa te cunoastem si sa colaboram impreuna pentru a oferi oaspetilor nostri o experienta de neuitat!
Elegant Impesc S.​R.​L

Angajam Personal Restaurant -loc Permanent,​sau Doar Pe Sezon(elev,​student)arconi Navodari


Restaurant Pensiune Arconi situata in centrul orasului Navodari , cautam colegi sociabili,veseli,si de preferabil din localitate. Program Flexibil Pentru detalii si salariu contactati-ne la numarul afisat.
Arconi

Barman-ospatar


Cafenea, situata in zona Trocadero, Constanta, angajam barman-ospatar. Program 2 2, permanent. Pentru detalii la telefon .
Apimel Mereni SRL

Media netă estimată pe baza celor 92 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Barman,​ Ospatar,​ Sef De Sala


Preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; Acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; Cunoasterea meniului astfel incat sa poata oferi in orice situatie informatii competente cu privire la felurile de mancare, tacamuri si bauturi. Sarcini si indatoriri specifice: Servirea exemplara a clientilor; Indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct, in concordanta cu necesitatile imediate ale unitatii. Responsabilitati ale postului: Asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii facturilor; Raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite. Autoritatea postului: Este autorizat sa asigure servirea impecabila a clientilor cu produsele mancarurile bauturile comandate de catre acestia.
SC MARINASANTIS SRL

Hidrizolatii Terase,​ Acoperisuri.​


Hidroizolatii Asociatii de Proprietari si ptr toata gama de clienti, persoane fizice sau juridice, sistem de rate de pana la 6 luni in functie de marimea lucrarii.
SC BEST HIDRO DINAMIC SRL

Terasa Situata In Portul Turistic Tomis Angajeaza Personal


Terasa situata în portul turistic tomis , angajează personal ptr sezonul estival 2024
Terasa Scoop

Restaurant Souvlaki Bar Angajeaza Ospatar


Restaurant in centrul orasului Constanta angajeaza ospatar pt post permanent sau sezonier. Se lucreaza 5 zile sapt. Salariul este de 3000. experienta in domeniu este ideala
souvlaki bar

Ospatari,​ Barman,​ Ajutor Barman,​ Lucrator In Bucatarie Mamaia Nord


Angajăm în Mamaia Nord pe perioada nedeterminată: - ospatari restaurant - ospătari room service - barman - ajutor barman - lucrător în bucătărie - ajutor bucătar Hotel Mamaia Nord Pachet salarial începând de la 3600-3800 RON NET
Alin

Angajam Ospatari Si Ajutori De Ospatari


Hotel SUNQUEST din statiunea VENUS, angajeaza pe perioada sezonului estival OSPATARI, AJUTORI de OSPATAR si BARMAN. Se ofera: contract de munca, salarizare atractiva, cazare si cele 3 mese pe zi, bonificatii in functie de performanta.

Esti Ospatar Sau Barman?


Alatura-te echipei noastre de la restaurantul INLARG RESTO PORTUL TOMIS-CONSTANTA Angajam persoane pasionate si orientate catre clienti pentru a face parte din echipa noastra OSPATAR- 3000-3500 plus comision din vanzarea anumitor produse AJUTOR OSPATAR cu experienta- 2500-3000 lei BARMAN -3000-4000 LEI Cautam personal doar CU experienta, avand disponibilitatea de a lucra pe termen lung. Informatii si programare interviu la numarul de telefon( )
Restaurant INLARG

Angajam Ajutor De Bucatari,​ Bucatar,​ Ospatar Si Ajutor De Ospatar


Restaurant Atic din Constanta angajeaza ajutor de bucatar, bucatar, ospatar si ajutor de ospatar,nu oferim cazare.
DGN FB

Angajare Germania Restaurant


Cautam băieți tineri dornici sa muncească într-un restaurant din Germania. Nu se cere neapărat experiență și nici limba germana. Se oferă cazare, mâncare și salariul între 1500-2000 euro. Mai multe detalii în privat.
Der Fliegender Italiener

Angajam Casier Restaurant Vietnamez


Hai in echipa noastra! Suntem o echioa tanara si dinamica ce ne cautam noi colegi. Nu necesita experienta,te invatam noi tot. Salariu atractiv,mese asigurate,program 2 cu 2 ,de la 10 la 22,in incinta city park mall Constanța,food court. Pentru mai multe detalii ,sunați la orice ora la nr de telefon 0 7 8 6 0 3 3 9 0 5 .
Aoba fast food

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.