Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

106 Locuri de Munca Personal Restaurant in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

106 Locuri de Munca Personal Restaurant in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Personal Restaurant in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ospătar Ajutor Ospătar.​


Restaurant Mangia-Mangia angajează ospătar, ajutor de ospătar. Detalii la nr de telefon
Mangia

Ospatar Casier Ciorbelle


Angajam Casier Ospatar Atributii de preluat comenzi, servit mese, pregatit comenzile pentru livrare sau ridicare din locatie. Cerem: Experienta post similar fie ospatar sau dispecer comenzi Atentie distributiva!!! Bun-simt fata de colegi, clienti si angajatori !!! Disponibilitate la program in ritm alert de preluat comenzi telefonic, Glovo, Bolt, mese si clienti care ridica din locatie. Oferim: Salarizare buna si program relativ scurt Post PERMANENT, pe tot timpul anului, cu contract, plata la timp si concediu platit. Avem un post foarte bine remunerat pentru flux, program si conditii. Cautam doar persoana potrivita. Nu oferim cazare, angajam doar din Constanta. Detalii DOAR la telefon!
Ciorbelle

Angajam: Cameriste,​ Guvernanta,​ Persoana Intretinere Hotel,​ Receptioner,​ Barman.​


Hotel pe litoral angajeaza, incepand cu 01.04.2024: cameriste, guvernanta, persoana intretinere hotel, receptioner, barman. Sunati la pentru a discuta detaliile.
covasna estival 2002 sa

Restaurant Terasa Taraneasca Mamaia Zona Cazino Angajeaza


Restaurant Terasa Taraneasca Mamaia zona Cazino angajeaza personal pentru sezonul estival: -ospatari -ajutori de ospatar -ajutori de barman -hostess-intampinare clienti. Oferim cazare pentru persoanele din afara localitatii. Telefon
Nume companie optional

Terasa Andreea ( Zona Cazino)


ANGAJAM PIZZER,AJUTOR PIZZER INCEPEM LA JUMATATEA LUNI APRILIE , PANA LA JUMATATEA LUNI SEPTEMBRIE! SALARII INTRE 7000 SI 12000 RON RELATII ( DANIEL)
Terasa In Mamaia

Loc De Munca Restaurant In Germania


Se caută femeie la curățenie și spălat de vase la Restaurant în Germania. Se ofera cazare , masă , transport România-Germania și transport de la cazare la locul de muncă . Salariu este 1300 NETT ( în mână )
horeca de

Angajez Ospatar Și Barman


Locatie situata in centru vechi Constanta angajeaza ospatari, ajutori ospatari, barman si ajutor barman. Program 2 zile cu 2 zile Experienta constituie un avantaj. Mai multe detalii la telefon
PUB TOMIS

Personal Curățenie Restaurant Eforie Nord


Angajăm personal curățenie pentru restaurant în Eforie Nord Cerințe: - atitudine deschisă, amabilă, pozitivă - lucru în echipă - organizare și comunicare - persoană meticuloasă, ordonată și responsabilă Responsabilități: - asigură curățenia în zonele alocate, ferestre, oglinzi, zonele de acces și spațiile comune ale unității hoteliere - schimbarea materialelor consumabile - raportarea imediată a eventualelor defecte sesizate - raportarea imediată a obiectelor personale ale clienților pe care le găsesc - să asigure înlocuirea pubelelor de gunoi pline Salariu motivant + bonus la sfârșit de sezon Pentru mai multe detalii ne puteti atașa un CV sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau .
NH

Angajam Ajutor De Ospatar


Restaurantul nostru angajeaza ajutor de ospatar. Vino in echipa noastra!
Restaurant Pizzico

Angajez Barman Barmaniță


Cauți un loc de muncă dinamic și distractiv, unde să poți pune în practică abilitățile tale de barman și să faci parte dintr-o echipă tânără? Atunci ești candidatul perfect pentru TES Cafe Gelato Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să te primim în echipa noastră! Sună-ne și hai să stăm de vorbă:
Tes cafe gelato

Angajam Barman Din Constanta,​ Salariul 2.​400 - 3.​100 Lei + Tichete!


Daca esti talentat, pasionat sa lucrezi in cadrul unui restaurant si cauti noi oportunitati, te asteptam in echipa restaurantului SABROSO! CE CAUTAM? - BARMAN care sa realizeze cele mai bune cocktail-uri si fresh-uri! CE OFERIM? -salariu motivant, pe masura experientei! -posibilitati de promovare! -contract pe perioada determinata si nedeterminata; -mediu placut de lucru; Contacteaza-ne la
Georgio Fast

Barista Cafenea To Go


Esti o persoana pozitiva, cu zambetul pe buze, pregatita sa faca oamenilor ziua mai buna? Alature-te echipei Stretto Plug In din Leroy Merlin Constanta. Responsabilitati: preia comenzi intr-o maniera eficienta si profesionista cunoaste retetarul si prepara bauturile la standarde inalte serveste clientii Cerinte: implicare si rigurozitate punctualitate si atentie la detalii amabilitate. Abia asteptam sa te cunoastem!
Stretto Plug In

Angajez Barman!


Restaurant, angajam in regim permanent, barman!
Tara Food Concept SRL

Restaurant Autoservire


Angajam bucatar cu experiență pt Autoservire. Program Luni-Vineri,Smabata si Duminica liber. Salariul se discuta in baza unui interviu,experienta in domeniu necesara si constitue un avantaj.
Stelica Food

Anunt Angajare Constanta Barman,​ Ospatar,​ Vanzator Inghetata


Alătură-te echipei și bucură-te de beneficii! Detalii doar la numărul de telefon .
Mio Caffe

Barman


Hotel restaurant Picadilly cauta echipa pentru sezonul de vara. Avem nevoie de barmani doua posturi.. Data de incepere 15-20 Mai. Locatia se afla in Constanta, Mamaia
Piccadilly

Media netă estimată pe baza celor 332 de salarii introduse în Salario: 2700 RON/Luna

Angajare Restaurant-autoservire


Restaurant - Autoservire cu sediul în Constanta angajează personal feminin pentru servire linie autoservire si bucatar, ajutor bucatar pe perioadă nedeterminată. Relații la telefon de luni pana vineri între orele 08:00 - 16:00.
CATERA PLUS SRL

Restaurant Mamaia Nord


Restaurant in Mamaia Nord angajăm cu începere imediată: -Bucatar tigai -Bucatar salate rece -Bucatar friteoze -Aj bucatarie -Doamna la vase -Ospătari -Aj Ospătari Căutăm persoane cu un minim de experienta, Nu se oferă cazare,se oferă sau decontează transportul. Se ofera 2 mese pe tură. Detalii despre program și salarizare se discuta telefonic. Rugăm seriozitate ,căutăm doar persoane cu un minim de experienta în domeniu. Oferim salariul peste medie pentru cei cu experiență relevantă.
Hristescu Petronela

Restaurant și Pub în Piața Ovidiu


Angajăm runner pe post permanent pentru restaurant în piața ovidiu Și barmani pentru un pub tor în piața ovidiu Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon vă rog
Manara brasserie i Green pub

Angajez Ajutor Bucatar -restaurant Ciorbik


Restaurantul Ciorbik angajează ajutor bucătar pe perioada nedeterminată . Salariul începe de la 3000 lei.
Ciorbik
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 106 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.